Sebevražda a záchranáři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
7.5.12 14:42

Tak jako humus věta to je… ale třeba zase si říkali než tam dojedou, ať to nevidí třeba děti, okolí, prostě lidi, co by měli šok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Taky se přikláním k tomu, že odříznout ho měla z důvodu „záchrany“ což já bych udělala asi jako první, abych se přesvědčila zda mu můžu ještě nějak pomoci a pak až volala, ale teda mám husí kůži jen to píšu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
@RencaVlkova píše:
Já si myslím, že to tak bylo míněné spíš jako ať se ho pokusí odříznout sama, protože by mu tím zvýšila šanci na přežití, než přijede záchranka. Ono je to třeba 5-10minut a ty jsou pro přežití důležité

Nene,to bylo při jejich asistenci,už byli na místě,proto mě to udivuje. To bych jinak neřešila,kdyby ji to řekli po telefonu že než přijedou tak at ho odřízne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.5.12 14:43
@kvaček píše:
Doufám, že se nikoho nedotknu, ale mě se třeba oběsit manžel nebo někdo blízký tak první co je, tak běžím odříznu a volám…
Tak bych to dělala já.. Asi bych nečekala až mi přijede záchranka a policie a odřízla mi ho…

No jasně..mě to přijde na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
7.5.12 14:43
@1024 píše:
Nene,to bylo při jejich asistenci,už byli na místě,proto mě to udivuje. To bych jinak neřešila,kdyby ji to řekli po telefonu že než přijedou tak at ho odřízne sama.

To je divné…Z vlastních zkušeností vím, že to dělají policisté a záchranáři nebo případně policie a pohřebáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.12 14:44

Tak na místě je to humus , pochopila jsem do telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.5.12 14:44
@1024 píše:
Nene,to bylo při jejich asistenci,už byli na místě,proto mě to udivuje. To bych jinak neřešila,kdyby ji to řekli po telefonu že než přijedou tak at ho odřízne sama.

Tak jestli už byli na místě tak je to dost divné.. teda jako je divné, že jí nikdo neřekl, když volala záchranku, co má dělat.. přece ještě mohla být nějaká šance, že je naživu, ne? Uff..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.5.12 14:45

Pokud to bylo za jejich asisetence, tak bych na ně podala stížnost :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.12 14:46

Hmm , aby ještě neřekli, že zanedbala první pomoc :think: :nevim: Jako v dnešní době bych se ničemu nedivila…
jakože ho neodřízla a nepokusila dýchaní z úst do úst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.5.12 14:47
@kvaček píše:
Hmm , aby ještě neřekli, že zanedbala první pomoc :think: :nevim: Jako v dnešní době bych se ničemu nedivila…
jakože ho neodřízla a nepokusila dýchaní z úst do úst

No napadá mě to samé.. plus teda to ho ohledali na stromě pak odjeli, žena ho měla odříznout a dát do pohřebáku? 8o to je nějaké divné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
7.5.12 14:48

Teda já se nechci nějak dotknout zakladatelky, ale kdybych viděla chlapa jak mě visí na stromě, tak ho letím okamžitě odříznout a pak volám vše ostatní.
Samozřejmě nepopírám prvotní šok, ale první bych se snažila zachránit jestli by to bylo v mých silách.
Policie podle mě pochybyla a to docela silně.

• Citovat
  • Upravit
2969
7.5.12 14:50

@mark76 Mě se nedotkneš,můj příbuzný to není. Taky bych postupovala stejně,ale asi byla v šoku,vím já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
7.5.12 14:54

Já teda nechápu, proč ho neodřízli policajti nebo záchranáři. Nebo co, asi bych si na ně stěžovala.

• Citovat
  • Upravit
2969
7.5.12 14:58

Je pravda,že já třeba cizí krev taky vidět nemusím,moje mi nevadí.
Asi si stěžovaat bude,to nevím,stalo se to ve čtvrtek.
Můj znýmý-policajt měšťák s kolegou objevili mrtvolu v zakrváceným bytě a co myslíte,totální neprofesionalita,hlavně prý vůbec nesahl,zda člověk ještě žije,ale prý mu zvedl hlavu a pustil na podlahu. Vůbec nechápu že mi to vlastně říkal a ještě se tím chlubil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
7.5.12 15:02
@Kallkapa píše:
Tak jestli už byli na místě tak je to dost divné.. teda jako je divné, že jí nikdo neřekl, když volala záchranku, co má dělat.. přece ještě mohla být nějaká šance, že je naživu, ne? Uff..

Mě se to taky nezdá. Tohle dělají záchranáři, řídí se pokynem policie, která ohledá „místo činu“. Dost často je i tak nařízena pitva… Podle mě je to taky na stížnost.

Po telefonu jako zajištění PP bych chápala, ale toto to je poškození člověka v šoku, již tak dost traumatizovaného :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová