Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, chtěla jsem se s vámi podělit o tohle videjko. Pokaždé mě opravdu dojme, až mi ukápne slzička a zároveň pohladí na duši. Věřím, že se bude líbit i vám ![]()
Krása, na dnes mám první termín podle ultrazvuku a tohle mě úplně pohladilo po duši. Děkuji za odkaz.. ![]()
Příspěvek upraven 06.05.12 v 19:53
jeee moc hezky, ale ja moc teda nedekuju protoze se ted tesim uz tisickrat vic na miminko nez do ted takze nevim jak to vydrzim ![]()
jsme na tom stejně, taky se nemůžu dočkat miminka
) Jsem v 11tt. a zítra jdu na první screeningové testy…mám obrovský strach, že to nedopadne dobře ![]()
@Ringle píše:
jsme na tom stejně, taky se nemůžu dočkat miminka) Jsem v 11tt. a zítra jdu na první screeningové testy…mám obrovský strach, že to nedopadne dobře
ahojky ja jsem 14+5 a tak uz to mam za sebou a neboj bude to v poho, drzim palce
@Petík K píše:
ahojky ja jsem 14+5 a tak uz to mam za sebou a neboj bude to v poho, drzim palce
jsou to nervy, ale bude to v pohodě, uvidíš ![]()
Achjooo, to je teda provokace pro nás z čeledi „snažilkovitých“
Ale nádherná ![]()
Petiik držím moc palečky!
Taky jsme se dva roky snažili, ale potom co mě doktor poslal ve 25 letech na umělé oplodnění, jsem se na všechny doktory vykašlala, přestala brát utrouš a léčila se přírodně. Takže samé bylinky, jóga, biorezonance…sama nevím, co z toho zabralo
Teď jsem na začátku a modlím se, aby to dopadlo dobře…
Tobě přeji ať to co nejdříve vyjde a věř, že otěhotníš, když to budeš nejméně čekat. Já otěhotněla zrovna v době, kdy jsem vyměnila práci a zřejmě mě teď vyhodí ve zkušební době
Takže v tu nejnevhodnější chvíli, ale nevadí ![]()
@Ringle Moc děkuji! Já jsem teprve relativně na začátku snažení, ale asi to u mě nebude zrovna jednoduché. Potíže s cyklem mám defacto odjakživa, protože moje první MS byla vyvolávaná antikoncepcí a od té doby se tak nějak „vezu“…
Ale tobě móóóc gratuluju k tomu maličkému a přeju oběma hodně zdravíčka ![]()
@Ringle píše:
Petiik držím moc palečky!Taky jsme se dva roky snažili, ale potom co mě doktor poslal ve 25 letech na umělé oplodnění, jsem se na všechny doktory vykašlala, přestala brát utrouš a léčila se přírodně. Takže samé bylinky, jóga, biorezonance…sama nevím, co z toho zabralo
Teď jsem na začátku a modlím se, aby to dopadlo dobře…
Tobě přeji ať to co nejdříve vyjde a věř, že otěhotníš, když to budeš nejméně čekat. Já otěhotněla zrovna v době, kdy jsem vyměnila práci a zřejmě mě teď vyhodí ve zkušební doběTakže v tu nejnevhodnější chvíli, ale nevadí
jee to je jak z pohadky ja to s tou praci mela podobne a ted jsem na pracaku ale vim ze mam zdraveho drobecka v sobe a to mi vynahradi vsechno alespon cele tehotenstvi jsem v klidu a muzu bybavovat pokojicek ![]()
Petiik měla jsem stejný problém…brala jsem antikoncepci od 14let, protože jsem měla jinak MS co půl roku…po 10 letech se mi to „srovnalo“ na co tři měsíce
) Doktor mi diagnostikoval polycystické vaječníky…proto teď mám takový strach, protože u PCO je vysoké riziko potratu ![]()
Petík K přesně tak
Pracák nepracák, jsem zatím na nemocenské, ale zítra mě zřejmě už vyhodí…a taky dávám dohromady celý byt…v nové práci jsem to vůbec nezvládala, protože mi je pořád špatně…tak jsme aspoň v klídečku ![]()
Moc krásné video
Tak se koukám na to moje spící 9měsíční třeštidlo a tak si říkám, kde je to moje malé miminko z porodnice ![]()