Pohlazení na duši

887
6.5.12 19:02

Pohlazení na duši

Holky, chtěla jsem se s vámi podělit o tohle videjko. Pokaždé mě opravdu dojme, až mi ukápne slzička a zároveň pohladí na duši. Věřím, že se bude líbit i vám ;)

http://www.elephantjournal.com/…his-instead/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
6.5.12 19:10

Krása, na dnes mám první termín podle ultrazvuku a tohle mě úplně pohladilo po duši. Děkuji za odkaz.. :hug:

Příspěvek upraven 06.05.12 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
6.5.12 19:23

No to je úžasný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
6.5.12 19:23

jeee moc hezky, ale ja moc teda nedekuju protoze se ted tesim uz tisickrat vic na miminko nez do ted takze nevim jak to vydrzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.5.12 19:32

jsme na tom stejně, taky se nemůžu dočkat miminka :o) Jsem v 11tt. a zítra jdu na první screeningové testy…mám obrovský strach, že to nedopadne dobře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
6.5.12 19:34
@Ringle píše:
jsme na tom stejně, taky se nemůžu dočkat miminka :o) Jsem v 11tt. a zítra jdu na první screeningové testy…mám obrovský strach, že to nedopadne dobře :zed:

ahojky ja jsem 14+5 a tak uz to mam za sebou a neboj bude to v poho, drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.5.12 19:37

Nádherný spokojený miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.5.12 19:39
@Petík K píše:
ahojky ja jsem 14+5 a tak uz to mam za sebou a neboj bude to v poho, drzim palce

jsou to nervy, ale bude to v pohodě, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
6.5.12 19:42

Achjooo, to je teda provokace pro nás z čeledi „snažilkovitých“ :mrgreen: Ale nádherná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.5.12 19:48

Petiik držím moc palečky! :kytka: Taky jsme se dva roky snažili, ale potom co mě doktor poslal ve 25 letech na umělé oplodnění, jsem se na všechny doktory vykašlala, přestala brát utrouš a léčila se přírodně. Takže samé bylinky, jóga, biorezonance…sama nevím, co z toho zabralo :) Teď jsem na začátku a modlím se, aby to dopadlo dobře…
Tobě přeji ať to co nejdříve vyjde a věř, že otěhotníš, když to budeš nejméně čekat. Já otěhotněla zrovna v době, kdy jsem vyměnila práci a zřejmě mě teď vyhodí ve zkušební době :) Takže v tu nejnevhodnější chvíli, ale nevadí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
6.5.12 19:54

@Ringle Moc děkuji! Já jsem teprve relativně na začátku snažení, ale asi to u mě nebude zrovna jednoduché. Potíže s cyklem mám defacto odjakživa, protože moje první MS byla vyvolávaná antikoncepcí a od té doby se tak nějak „vezu“… :zed: Ale tobě móóóc gratuluju k tomu maličkému a přeju oběma hodně zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
6.5.12 19:58
@Ringle píše:
Petiik držím moc palečky! :kytka: Taky jsme se dva roky snažili, ale potom co mě doktor poslal ve 25 letech na umělé oplodnění, jsem se na všechny doktory vykašlala, přestala brát utrouš a léčila se přírodně. Takže samé bylinky, jóga, biorezonance…sama nevím, co z toho zabralo :) Teď jsem na začátku a modlím se, aby to dopadlo dobře…
Tobě přeji ať to co nejdříve vyjde a věř, že otěhotníš, když to budeš nejméně čekat. Já otěhotněla zrovna v době, kdy jsem vyměnila práci a zřejmě mě teď vyhodí ve zkušební době :) Takže v tu nejnevhodnější chvíli, ale nevadí :potlesk:

jee to je jak z pohadky ja to s tou praci mela podobne a ted jsem na pracaku ale vim ze mam zdraveho drobecka v sobe a to mi vynahradi vsechno alespon cele tehotenstvi jsem v klidu a muzu bybavovat pokojicek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.5.12 20:04

Petiik měla jsem stejný problém…brala jsem antikoncepci od 14let, protože jsem měla jinak MS co půl roku…po 10 letech se mi to „srovnalo“ na co tři měsíce :o) Doktor mi diagnostikoval polycystické vaječníky…proto teď mám takový strach, protože u PCO je vysoké riziko potratu :(

Petík K přesně tak :) Pracák nepracák, jsem zatím na nemocenské, ale zítra mě zřejmě už vyhodí…a taky dávám dohromady celý byt…v nové práci jsem to vůbec nezvládala, protože mi je pořád špatně…tak jsme aspoň v klídečku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.5.12 20:10

Moc krásné video :) Tak se koukám na to moje spící 9měsíční třeštidlo a tak si říkám, kde je to moje malé miminko z porodnice :D

• Citovat
  • Upravit
4982
6.5.12 20:24

No já koukám na 5-ti měsíčního :mrgreen: , je to super video :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat