Jízdné v Praze

258
5.5.12 14:45

Jízdné v Praze

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda nevíte bližší informace o jízdenkách v Praze… nyní na netu čtu že se v nejbližších dnech vydají nové jízdenky s lepšími ochranými prvky.. chtěla jsem ale vědět zda a do kdy se dají použít i ty stávajicí… mám nakoupené přestupní jízdenky na 90min, a do PRahy pojedu na konci měsíce. Zajímá mě tedy zda budou ještě platit..
Na stránkách doprav.podniku Prahy jsem takovou informaci nenalezla. Moc děkuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101562
5.5.12 14:48

Určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.12 14:59

Myslím, že je vždycky nějaká doba, kdy mohlou jízdenky fungovat současně a apk ještě období, kdy jdou vyměnit za nové s nějakým doplatkem, pokud se i zdražovalo.
(nejjednodušší je nekupovat si jízdenky a kupovat je přes mobil :mrgreen: akorát to teď už vyjde dráž, protože člověk zaplatí i za odeslanou sms)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
5.5.12 15:08

@Gladys Tak to já alespoň využiju nějaké ze svých volných SMS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.12 15:15
@j.a.n.i1 píše:
@Gladys Tak to já alespoň využiju nějaké ze svých volných SMS :mrgreen:

no vidíš :lol:
ale vážně, papírovou jízdenku jsem neměla už hodně dlouho, obzvlášť co teď udělali ty sms jízdenky víc druhů, tak je to pohoda (jen člověku nesmí dojít baterka v mobilu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
5.5.12 19:32

@Gladys Jojo, taky už ani nevím jak ta papírová vypadá… akorát se pak vždy divím při pohledu na účet za telefon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
24.3.15 20:09

Mám stejný název, ale malinko jiný dotaz. Prosím jak je to s jízdným v mhd s dětma a kočárkem? Jde mi o to, když budu cestovat po Praze se synem 4r a druhým 3m který je v kočárku. Třeba u ČD jedou obě děti včetně kočárku zdarma. Jak je to po Praze? Taky jsou obě zdarma, nebo za staršího už platím poloviční jízdenku? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.3.15 20:10

@Spokojení Obě děti zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
24.3.15 20:13

Platit budeš akorát za sebe