Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zatím se mi osvědčilo, že co jsem poslala „obyčejně“, bylo na místě do druhého dne. Ale spolehnout se na to asi nedá
Doporučené a obchodní (teď tuším „do ruky“) balíky chodily nejdřív za 2 dny. Další možnosti neznám..
My používáme toto a vždy na druhý den by balík v rukou adresáta.
Zkus balík do ruky… během posledních dvou týdnů jsem dostala čtyři a všechny tu byly na druhý den a předem mi pošťák zavolal, že ho vezou a jestli budu v určitou dobu doma…
Jediná jistota je obchodní balík, ten MUSÍ být doručen do druhého dne. mamka má e-shop, posílá denně minimálně 5 balíků už dva roky, jen jednou se stalo, že jeden nedoručili.
@Mišis
Buď obchodní balík (ale 2× se mi stalo, že se o den seknul), a nebo EMS - ten musí být doručen do 24 hodin ![]()
Akorát bacha, některé pošty obchodní balík posílat nechtějí ![]()
Jinak mi na poště říkali - ono to většinou přijde do druhého dne, ale slíbit a zaručit vám to nemůžeme. Co by od nich člověk chtěl, že jo.
Obchodní balík už není. Teď je nahrazený tím Balíkem do ruky. Taky mi jich několik přišlo, ale až za 2 dny.. To máme asi línýho pošťáka ![]()
Ahoj, jde nějakým způsobem odeslat balík tak aby došel adresátovi hned na druhý den? Díky