Balík hned na druhý den

Mišis
3.5.12 08:39

Balík hned na druhý den

Ahoj, jde nějakým způsobem odeslat balík tak aby došel adresátovi hned na druhý den? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
3.5.12 08:43

Zatím se mi osvědčilo, že co jsem poslala „obyčejně“, bylo na místě do druhého dne. Ale spolehnout se na to asi nedá :nevim: Doporučené a obchodní (teď tuším „do ruky“) balíky chodily nejdřív za 2 dny. Další možnosti neznám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.5.12 08:45

My používáme toto a vždy na druhý den by balík v rukou adresáta.

http://www.ceskaposta.cz/…r/ems-id246/

• Citovat
  • Upravit
29350
3.5.12 08:50

Zkus balík do ruky… během posledních dvou týdnů jsem dostala čtyři a všechny tu byly na druhý den a předem mi pošťák zavolal, že ho vezou a jestli budu v určitou dobu doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.12 08:57

Jediná jistota je obchodní balík, ten MUSÍ být doručen do druhého dne. mamka má e-shop, posílá denně minimálně 5 balíků už dva roky, jen jednou se stalo, že jeden nedoručili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.5.12 09:27

@Mišis
Buď obchodní balík (ale 2× se mi stalo, že se o den seknul), a nebo EMS - ten musí být doručen do 24 hodin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
3.5.12 09:43

Akorát bacha, některé pošty obchodní balík posílat nechtějí :roll:
Jinak mi na poště říkali - ono to většinou přijde do druhého dne, ale slíbit a zaručit vám to nemůžeme. Co by od nich člověk chtěl, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.5.12 09:55

Obchodní balík už není. Teď je nahrazený tím Balíkem do ruky. Taky mi jich několik přišlo, ale až za 2 dny.. To máme asi línýho pošťáka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.5.12 10:05

Určitě balík do ruky. Vždy dorazil do druhého dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová