Sebevražda a záchranáři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22042
7.5.12 17:01
@lucie.t píše:
@BohunkaP ja tedy nevim, proc by mela pohrebni sluzba dotycneho odrezavat. ti se snad staraji o prevoz atd.. :nevim:

No, já netvrdím, že to tak bylo, já jen říkám, že to může být jakkoli…

Příspěvek upraven 07.05.12 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
7.5.12 17:11

Taky se přikláním, že odříznutí bylo myšleno k vůli záchraně života, nikdo přesně neví jak probíhala ta debata nachlup přesně, třeba tam byly i nějaké souvislosti, které nám nejsou známé… :nevim: No, na druhou stranu chápu paní, které to bylo řečeno, ať to udělá, musela být vyděšená a v šoku a ne každý snese pohled na „oběšence“ ( v některých případech to nevypadá pěkně, některým se vytlačí oči, některým zmodrá jazyk apod, co sjem slyšela ) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.12 18:45

Já si myslím, že pani byla v šoku, určitě člověk neví jak to probihalo, ale upřímně můžu říct , že by mě nenapadlo, tam například manžela nechat a jít někde volat.. Asi bych se ho snažila oživit nevím..
Každopádně jsem zažila podobnou situaci s babičkou, která má silnou alergii na včeli a musí do 10 min mít leky, jinak se udusí a pak nemocnice a jednou ji včela bodla a první co pak bylo, když byla v bezvědomí, tak jsem se točila kolem ní zkoušela jsem ji šokovaně teda jeslti dýcha , hysterčila okolo, ale první reakce bylo snažit se ji oživit v chvilce a hned volat..A to jsem došla, kdy už ležela bezvládně jenom jsem viděla píchnutí, tak mě to došlo…
Ale to je můj názor, pani co se jí to stalo lituji, že to musela vidět…
Jinak musím přiznat, že mě by zase nenapadlo volat polici, volala bych jenom rychlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.5.12 19:35

Tak možná volala 112 a oni tam poslali i policajty… Mě by teda taky nenapadlo je volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
7.5.12 19:40

Nevadí, když nevoláš rovnou polici. Záchranka je přizve, mají povinnost ze zákona. Je to stejné jako např. při nedobrovolné hospitalizaci

• Citovat
  • Upravit
14335
7.5.12 19:41

Každopádně je to mazsec no.. pani lituji, že to musela vidět a je jedno, co kdy volala a dělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.1.23 13:44
@Billi píše:
A nerekli ji to spis zachranari? Treba mohla byt sance. Delala jsem nekolik kurzu a vsude nam rikali, ze v takovem pripade prvni odriznout.
Jinak je to teda desny.

Obávám se, že ta paní vdova není moc chytrá a bojím se, jestli třeba její nesnesitelná blbost nepřispěla k sebevraždě jejího manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41177
4.1.23 13:46
@petrx píše:
Obávám se, že ta paní vdova není moc chytrá a bojím se, jestli třeba její nesnesitelná blbost nepřispěla k sebevraždě jejího manžela

do 10let starého vlákna opravdový příspěvek k tématu :roll:
nechceš zkusit něco aktuálnějšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová