Smutná zpráva, přestalo bít srdíčko

826
14.5.13 07:35

Smutná zpráva...

Ahoj těhulky i netěhulky…
v sobotu jsem byla 14+4tt a měli jsme doma návštěvu (moje rodiče) a manžel odjel do práce na noční. Synové si hráli v pokojíčku a najednou se ozval šílený řev. Tak jsem vyběhla schody a řešila, co se stalo. Následně jsem šla na záchod (cca po 20min) a měla jsem na vložce slabý tmavší výtok. Řekla jsem si, že to bude asi z vyčerpání, nebo z toho, jak rychle jsem vyběhla schody a dál to neřešila. Pak jsem se šla sprchovat a výtok byl už větší. Ukázala jsem to mamce s tím, že počkáme do rána, že se uvidí. V noci to bylo OK. Jen mě déle trvalo, než jsem usnula a trošku mě pobolívalo břicho.
Ráno, když přijel manžel, tak se výtok zvětšil a tak jsem sama odjela do nemocnice na kontrolu, jestli je mimi v pořádku.
Bohužel tomu tak nebylo. Paní doktorka nejdřív mě prohmatala a na rukavici pak měla hodně tmavé krve. A na ultrazvuku zjistila, podle velikosti miminka 12+4tt, že nemá srdeční akci!!! Ještě si pozvala na konzultaci pana primáře, jestli něco nepřehlédla. Bohužel tomu tak nebylo a miminku začátkem 13tt přestalo být srdíčko.
Vůbec nevíme proč a jak…z čeho…
Takže jsme se domluvili, že přijedu v pondělí ráno a provedou revizi dělohy. Pokud by se něco změnilo, že mám ihned přijet.
Takže jsem jela zpátky domů. Přijela jsem domů a ještě jsme s mamkou zajely pro nějaké věci do obchodu a pak když jsme se vrátily, tak jsem si lehla.
Po obědě ještě u nás naši chvilku zůstali a jen co odjeli, tak jsem dostala šílenou křeč neustávající s tím pocitem, že musím rychle do nemocnice. Manžel mě rychle odvezl a rovnou si mě tam nechali.
Do hodiny jsme potratila spontánně!! A hned mi udělali revizi. Včera mě propustili. Při propouštění se ještě pan doktor divil, že jsem v tomto týdnu potratila spontánně…tak nevím.
Takže je to moc smutné. Ale máme doma 3 krásné zdravé kluky, takže to mě utěšuje. A máme naplánováno spoustu akcí s nimi, takže ta bolest časem přebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
14.5.13 07:38

To je mi moc líto :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.5.13 07:43

@Grumlik přebolí… :hug: Mám to taky za sebou a teď v pohodě, zatím :) Stává se to opravdu hodně často a vůbec to neznamená nějaký problém. Zklamání samozřejmě. Počkejte půl roku a šup znova a kluci budou mít dalšího brášku/ségru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
14.5.13 07:46

@Grumlik Pokud ti tři krásní zdraví kluci byli bez problémů, buď ráda…stává se to bohužel často, věk tomu nepřidá. Já i hodně mých kamarádek zažilo tento problém už při pokusu o druhé dítě a ty co mají všechny děti na první podařené těhotenství spočítám na prstech jedné ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.5.13 07:46

No s dalším mimčem to asi nedopadne. Jednak už máme doma 3 kousky :mrgreen: a taky si už chceme s nima víc užívat. Jako né, že bychom nechtěli… :srdce: chce moc a moc, ale rozum říká, že už asi ne. Ale kdo ví…
Ale vůbec tenhle půl rok se to u nás doma strašně s… :cert:
Jen myslím na to maličký, že bylo u mě a muselo tak rychle odejít… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.5.13 07:50

Jo a srdíčko podle propočtů přestalo být ve 12+4tt den po ultrazvuku při NT screeningu!!! Na utz se mimčo skoro vůbec nehýbalo, doktor měl velký problém vůbec něco naměřit. Jen v jednu chvíli bylo vidět, že si dává obě ručičky do pusinky…tak nevím.
Každopádně teď už je to jedno, jen by mě to tak trošku zajímalo…
A jasně, že vím, že nejsem sama, komu se to přihodilo, jen je to smutný…a bolí to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
14.5.13 07:51
  • Citovat
  • Upravit
Jemys
14.5.13 07:52

Je mi to líto :hug: Chce to čas. Hlavně myslím, že Ti tvoji tři raubíři Ti pomůžou se z toho dostat. Přeji hodně síly a ať to přebolí, co nejdříve.

• Citovat
  • Upravit
145
14.5.13 08:17

Držím palečky, ať to brzy přebolí. Máš doma tři zlatíčka, ty ti pomůžou se ze ztráty dostat. Je mi to moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
14.5.13 08:28

Drž se :hug: máš doma tři (vlastně čtyři! :D ) chlapy, to je nádhera, taky bych jednou chtěla :) a jestli ti to pomůže, já si často opakuju, že všechno se děje z nějakého důvodu, nic není jen tak, uvidíš co ti přinese budoucnost ;)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
14.5.13 08:28

@Grumlik taky jsem potratila, bylo to první mimi, ale po dvou měsících jsem otěhotněla a teďka mi v kočárku spinká chlapeček jako malovanej. Je dobře, že máš doma tři raubíře, kteří Tě nenechají přemýšlet co a jak, protože to není ničí vina. Raduj se z kluků a nesmutni :hug:

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
14.5.13 08:41

@Grumlik :hug: :hug: :hug: to je mi líto, jsi statečná to napsat a nehroutit se, myslím na Tebe :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3441
14.5.13 08:59

@Grumlik To je mi líto :hug:
Hlavně si užívej těch rošťáků, co máš doma…a další mimčo bude časem, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
14.5.13 09:02

@Grumlik moc mě to mrzí :-( taky to mám za sebou, ale až ve 24tt, srdíčko přestalo bít těsně po velkém ultrazvuku ve 20tt…
Ale neboj zvládneš to :-)) držím palečky

• Citovat
  • Upravit
503
14.5.13 09:08

To mně moc mrzí. Musí to moc bolet. Přeji ti hodně štěstí a radosti s tvýma klukama, ať ti dělají jen radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty