Čekání na potrat

3515
8.5.13 19:55

Čekání na potrat

Ahoj holky, od pátku vím, že se moje těhotenství nevyvíjí, na utz byl jenom váček. Rozhodly jsme se s doktorkou nechat to odejít přírozeně, jestli to půjde, tak čekám, kdy začnu krvácet a stále nic. Jak dlouho to může trvat? Tak ráda už bych to měla za sebou, stalo se mi to už podruhé, tak vím, že to nebude nic příjemného. Nevím, v kterém jsem vlastně týdnu, poslední ms byla 2.3., ale těhotenství se vlastně vůbec nevyvíjelo. Dva týdny jsem brala Utrogestan, tak tím se to asi pozdrželo, ale od pátku ho neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9970
8.5.13 20:00

Já se samovolného potratu nedočkala vůbec…ani žádný špinění nic, tak jsem v 9 týdnu bohužel musela na revizi :( Přeju, ať to všechno co nejlíp zvládneš :hug:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.5.13 20:04

Zažila jsem to před třemi lety. Moje doktorky mi ale dala dvě tabletky, ty jsem si zavedla a tak za 3 hodiny to začalo. Pravda, já trochu krvácela už před tím…

Dnes jsem ráda, že jsem nemusela do nemocnice. Kolikátý je to týden? U mě to bylo cca 9-10 tt.

Drž se, budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.5.13 20:07

Já mám zatím jenom trošku špinění. Je to asi 9 tt. To by mě zajímalo, proč mi taky nedala ty tabletky. Mně akorát řekla, ať čekám na krvácení a kdyby nebylo do dvou týdnů, mám přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
8.5.13 20:07

Ahoj to je mi líto holky, že to špatně dopadlo :( Můžu se zeptat @Komteska80 jestli si měla nějaké příznaky, že je něco špatně? Já mám strach, dneska mám hnědé špinění, ne moc, spíš jen na když se utřu…Trochu mě bolí vaječníky a cuká mi nich když třeba dosednu :nevim: Jsem 9+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
8.5.13 20:09

Ahojky já jsem byla začala krvácet a cekali jsme cca týden..bohužel jsem musela stejně na revizi..byla jsem cca 8 týden…

Přeji ti, aby se ti krvácení rozjelo a ty jsi na revizi nemusela.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.13 20:14

@Sofie2013 Zkus mátový čaj, ve stejné situaci jako ty jsem ho pila a vyvolával „kontrakce“. Nebo i svařák s troškou zázvoru. Přeju brzké zotavení :hug:

• Citovat
  • Upravit
3515
8.5.13 20:14

Děkuji :) Minule se mi to povedlo bez revize, ale teď je prý to těhotenství trošku větší, říkala doktorka, tak uvidíme. Mám hrůzu z nemocnic, takže bych se revizi celkem ráda vyhnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.5.13 20:16

Díky, hned zítra si skočím ten čaj koupit. A svařák mě vůbec nenapadl, za to vína jsem včera vypila víc než dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
8.5.13 20:31

@Sofie2013 Ahoj, ja byla na revizi včera :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
8.5.13 20:35

@ramina To je mi líto, v kolikátém týdnu si byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
8.5.13 20:38

@Sisi 79 v 9 týdnu a taky už to bylo podruhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
8.5.13 20:42
@ramina píše:
@Sisi 79 v 9 týdnu a taky už to bylo podruhé

Ježiš, to je mi líto :( Hlavně ať máš příště vše v pořádku :hug: Měla si nějaké příznaky, nebo to poznali až na ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
8.5.13 20:45

@Sisi 79 Až na ko u doktora, ale ja měla trochu tušení, že to není v pořádku.
A neboj tvůj prcek bude v pořádku, špinění může být prasklá žilka, jak se roztahuje děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.5.13 21:03

Já měla taky tušení, že to nevyjde, ale taky to mohl být jenom strach po té předchozí špatné zkušenosti. @ramina chystáš se na nějaké vyšetření, když je to u tebe taky podruhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty