Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, od pátku vím, že se moje těhotenství nevyvíjí, na utz byl jenom váček. Rozhodly jsme se s doktorkou nechat to odejít přírozeně, jestli to půjde, tak čekám, kdy začnu krvácet a stále nic. Jak dlouho to může trvat? Tak ráda už bych to měla za sebou, stalo se mi to už podruhé, tak vím, že to nebude nic příjemného. Nevím, v kterém jsem vlastně týdnu, poslední ms byla 2.3., ale těhotenství se vlastně vůbec nevyvíjelo. Dva týdny jsem brala Utrogestan, tak tím se to asi pozdrželo, ale od pátku ho neberu.
Já se samovolného potratu nedočkala vůbec…ani žádný špinění nic, tak jsem v 9 týdnu bohužel musela na revizi
Přeju, ať to všechno co nejlíp zvládneš
!!!
Zažila jsem to před třemi lety. Moje doktorky mi ale dala dvě tabletky, ty jsem si zavedla a tak za 3 hodiny to začalo. Pravda, já trochu krvácela už před tím…
Dnes jsem ráda, že jsem nemusela do nemocnice. Kolikátý je to týden? U mě to bylo cca 9-10 tt.
Drž se, budu na tebe myslet ![]()
Já mám zatím jenom trošku špinění. Je to asi 9 tt. To by mě zajímalo, proč mi taky nedala ty tabletky. Mně akorát řekla, ať čekám na krvácení a kdyby nebylo do dvou týdnů, mám přijít.
Ahoj to je mi líto holky, že to špatně dopadlo
Můžu se zeptat @Komteska80 jestli si měla nějaké příznaky, že je něco špatně? Já mám strach, dneska mám hnědé špinění, ne moc, spíš jen na když se utřu…Trochu mě bolí vaječníky a cuká mi nich když třeba dosednu
Jsem 9+6tt
Ahojky já jsem byla začala krvácet a cekali jsme cca týden..bohužel jsem musela stejně na revizi..byla jsem cca 8 týden…
Přeji ti, aby se ti krvácení rozjelo a ty jsi na revizi nemusela.. ![]()
@Sofie2013 Zkus mátový čaj, ve stejné situaci jako ty jsem ho pila a vyvolával „kontrakce“. Nebo i svařák s troškou zázvoru. Přeju brzké zotavení ![]()
Děkuji
Minule se mi to povedlo bez revize, ale teď je prý to těhotenství trošku větší, říkala doktorka, tak uvidíme. Mám hrůzu z nemocnic, takže bych se revizi celkem ráda vyhnula.
Díky, hned zítra si skočím ten čaj koupit. A svařák mě vůbec nenapadl, za to vína jsem včera vypila víc než dost ![]()
@ramina píše:
@Sisi 79 v 9 týdnu a taky už to bylo podruhé
Ježiš, to je mi líto
Hlavně ať máš příště vše v pořádku
Měla si nějaké příznaky, nebo to poznali až na ultrazvuku?
@Sisi 79 Až na ko u doktora, ale ja měla trochu tušení, že to není v pořádku.
A neboj tvůj prcek bude v pořádku, špinění může být prasklá žilka, jak se roztahuje děloha.
Já měla taky tušení, že to nevyjde, ale taky to mohl být jenom strach po té předchozí špatné zkušenosti. @ramina chystáš se na nějaké vyšetření, když je to u tebe taky podruhé?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.