Čekání na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
20.12.18 23:23

@Palaladou ja dnes 4 týdny a nic. Navíc mam už týden bolesti podbrisku a žaludku… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
21.12.18 12:54
@Palaladou píše:
Holky a kdy vám po revizi dorazila první MS?

Mě 29 dní po revizi. Silná a delší. Po přirozeném potratu vlastně taky 29 dní, silná a delší… :) jak hodinky… ale může přijít dříve i později…

doplním - do 6 týdnů bych se nějak nevzrušovala, pak už bych se možná ptala u svého gynekologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
22.12.18 13:41

@Palaladou ja mam dnes desny pocity, cely týden bolesti, krece, pálení trochu. Pak zase pokoj a znovu. Jenže obvodni ma dovolenou, na gynde při ukončení neschopenky nic na bolesti neřekla. A dneska ze mě vyšla černá krev ve sráženinach. Ale jen jednou a už nic. Nevim, jestli to bylo po stolici nebo z predku. Ale jsem úplně slaba, motam se a je mi fakt blbě. Až jsem si říkala, ze snad pojedu do nemocnice
Takže nevim, jestli to už nezacali. Dneska 4 týdny a 3 dny od revize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.12.18 23:32

@Jeanine33 Tak to vypadá, že by to mohlo být ono, časově by to asi odpovídalo. Ale nevím, co ta slabost a motání se :nevim: Každopádně, držím palce, ať je to MS a neprobíhá nijak dramaticky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
22.12.18 23:37

@Palaladou no nepřišla ani nahodou a už jsem z toho na prasky. Protože podbrisek bolí a bolí i vlevo pod žebrama. Už mam pocit, ze umiram 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.12.18 23:56

@Jeanine33 Ach jo, to jsou radosti zas :roll: Mě bolí pro změnu pravá strana, ale to už mám teda vysledovaný, že je to po námaze (vždycky potom, co něco zvedám) a žaludek taky občas - nemůžeš to mít třeba i od nervů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
3.2.19 12:32

@Palaladou @Mutlice Achjo, tak jsem si to pěkně vyžrala a vypadá, že budu muset znovu na revizi :roll: Po revizi v prosinci jsem přes 2 týdny krvácela a pak až do ms špinila, doktorka mi na kontrole řekla, že se ještě dočišťuji a napsala mi nějaké léky na podporu stahů dělohy, abych vypudila i kousky tkáně, co mi tam zůstaly. Objednala mě na kontrolu po ms, tu jsem dostala 30 dní po zákroku, trvala 10 dní a na kontrole mi řekla, že tam ještě stále jsou drobné zbytky a řekla mi, ať přijdu i po 2. ms a pokud tam stále budou zbytky, budu muset na revizi znovu :? Mám necelý týden do další ms a stále špiním, někdy je to i víc, jsem už z toho na hlavu, 2 měsíce na vložkách a neustálé krvácení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
3.2.19 13:58
@monty.python píše:
@Palaladou @Mutlice Achjo, tak jsem si to pěkně vyžrala a vypadá, že budu muset znovu na revizi :roll: Po revizi v prosinci jsem přes 2 týdny krvácela a pak až do ms špinila, doktorka mi na kontrole řekla, že se ještě dočišťuji a napsala mi nějaké léky na podporu stahů dělohy, abych vypudila i kousky tkáně, co mi tam zůstaly. Objednala mě na kontrolu po ms, tu jsem dostala 30 dní po zákroku, trvala 10 dní a na kontrole mi řekla, že tam ještě stále jsou drobné zbytky a řekla mi, ať přijdu i po 2. ms a pokud tam stále budou zbytky, budu muset na revizi znovu :? Mám necelý týden do další ms a stále špiním, někdy je to i víc, jsem už z toho na hlavu, 2 měsíce na vložkách a neustálé krvácení :oops:
:( :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
4.2.19 22:38

@monty.python To je mi teda hrozně líto! Tohle trápení je strašný. Když už člověk zažije potrat, tak alespoň „štěstí v neštěstí“ by pak mohl mít a toto projít bez komplikací :roll: Počítám, že babský rady jako kontryhel, maliník jdi zkusila. Nevím, co poradit, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
6.2.19 12:38

@Mutlice To víš, už zase jedu v bylinkách jako při čekání na potrat, asi si otevřu obchod s bylinkami, jsem teď v tom tak zaběhlá :oops: Chtěla jsem dát vědět, jak na tom jsem, když jste to tady se mnou prožívaly, radily mi a podporovaly mě ;)
Jak se máš ty, něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.2.19 14:08

@monty.python Ach jo, tys to teda vychytala :-( To je strašný, jak dlouho už se to táhne, nemůžeš to celý nějak uzavřít, jakože stalo se, nedalo se nic dělat, prostě smůla, jdeme dál. Místo toho pořád u doktora a to neustálý krvácení je taky velká radost do života :roll:
Ale já teda moc nechápu, jak se to může vůbec stát, že při revizi neodstraní všechno? :think:
Já mám teď za sebou druhou MS po revizi - ale podle UTZ naštěstí bylo pryč opravdu všechno a všechny výsledky kolem podezření na molu taky negativní. Akorát mě to teda dost fyzicky rozsekalo - od revize mám pořád problémy se strašně nízkým tlakem (měla jsem i před ní, ale ne tolik) - zatmívá se mi před očima a motá se mi hlava. Do toho menstruace teď po druhé s týdenním skluzem a krvácení sice ne dlouho, ale za to tak silné, že počkám ještě měsíc a pokud se to nějak nesrovná, budu s tím asi muset taky něco dělat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
6.2.19 17:00

@monty.python U mě nic nového :( vzhledem k mému věku se blížíme nejspíš k IVF. Nějak se nám s tím oběma s partnerem nechtělo smířit, člověk si maluje, že počne přirozeně, ale nedá se nic dělat. Třetí potrat už bych nechtěla zažít. ale jinak zrovna nedávno jsem byla na gyndě na konzultaci a prevenci a tak vůbec „ukázat se“ :mrgreen: a vše v pohodě. Budu ti moc držet palce, ať se těch problémů zbavíš, revize za revizí to teda nic moc… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
6.2.19 22:21

@Palaladou Přiznávám, že už toho mám plné zuby, nejsem už dávno zvyklá na vložky a teď je mám 2 měsíce v kuse, jsem tím zcela vyvedená z mého komfortu a ještě ty neustálé kontroly :roll: Ona se revize dělá naslepo, tak prý se občas stane, že něco zůstane v děloze, ale zpravidla to odejde s ms, jenže ne vždy. Taky koukám, že to nemáš úplně jednoduché, nízký tlak je nepříjemný, mám ho celý život, tak už s tím umím dobře fungovat, ale není to nic moc. Mě v nemocnici taky vyděsili s molou, vůbec jsem netušila, o co jde, ale nepotvrdila se, takže uff, a dobře, že ti ji taky nepotvrdili, to bys měla hodně kontrol a různých odběrů, no aspoň něco pozitivního ;) My jsme dopadly, tak ať je ten rok 2019 už jen a jen lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
6.2.19 22:27

@Mutlice Ach jaj, to je škoda, říkala jsem si, jestli se už podařilo, nebo jak to máš. To ti vůbec nepřeji, běhání po doktorech je otrava, třeba já jsem ty týdenní návštěvy už dobře nesnášela, pořád roztahovat nohy, potom těch lidí v nemocnici, nebylo mi to příjemné :oops: Děkuji a taky budu držet pěsti, aby ti už všechno dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
4.3.19 19:18

@monty.python Ahoj, jak jsi dopadla? Už jsi se z těch porevizních problému vyhrabala? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty