Smutnice =o(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
28.1.20 07:29
@Denny4891 píše:
Děkuji moc všem :kytka: ty žluté lepivé desky jsem měla a moc to nepomohlo. Bohuzel ani Písek by nepomohl, protože je mám i v orchidejich. Máme jich hodně a včera jsem musela vysypat všechnu hlínu a vyhodit. Už teď se děsím až je znovu zasadim, aby se zase neobjevily ty musky. Zkusím i ten černý čaj a kávu ;)

Vyhazet hlínu je dobré ale představa že vyhazují s 25 květináčů co mám mně teda děsí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
28.1.20 09:30

Dobrý den, dámy květinářky a zahradnice :-)

Narazila jsem na tuto diskusi - myslela jsem si v první chvíli, že jde o místo, kde se sešly smutné ženy, slečny a dívky, které si chtějí povídat o svém trápení :lol:

Můj omyl mne tak pobavil, že se se svou hloupostí jdu s vámi podělit :roll: :mrgreen:…no - asi jste poznaly, že já zahradnice nejsem… :mavam:

Přeji všem kytičky bez smutnic ;-)

Hezký den!

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
15.4.26 17:02

Ja jsem na smutnice zkusila koupit asi za 72 kč 50 ml prostredku, kterým se zalévá, snad to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28577
15.4.26 17:08

Přesadit do čisté, nenapadené hlíny a lepové destičky (žluté), pokud by se problém ve větší míře opakoval, parazitické hlístice. S těma mám výborné zkušenosti (ale můj byt je už napůl džungle :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí