Dostáváte květiny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.1.20 00:10

Dostáváte květiny?

Ahoj, damy, dostáváte květiny? Dostáváte od svých protějšků květiny? Kromě narozenin a pod. Jen tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
27.1.20 00:23

Ahoj, ano dostávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.1.20 00:27

Taky dostavam, i když zrovna nemam svátek nebo narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.1.20 00:38

Ne, rekla jsem mu ze je nechci, prijde mi to jako zbytecne vyhozene penize…uvadne to behem par dni a pak to leti do kose…kdyz uz kvetinu, tak sem rekla ze jedine nejakou v kvetinaci :) co mi vydrzi dokavad nechcipne a budu ji mit na ocich neustale :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.1.20 00:41

Ne a ani je nechci - pokud to nejsou květiny v květináči nebo na zahrádku. Považuji to za vyhozené peníze (CO2 stopu raději nechávám stranou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
27.1.20 00:43

Ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 00:50

Já se omlouvám, ale hrozně mě tenhle příspěvek pobavil :D Vzpomněla jsme si na svou kolegyni, která dostávala do práce jednou týdně květiny od partnera… Všichni si mysleli, jak jí partner nemiluje, když do ní tolik investuje, ale až do tý doby, než jsme jí jednou zaslechli, jak s nim telefonuje a diktuje si, jaký kytky chce a kolik! :D Od té doby nám jí bylo líto :) Já kytky dostávala, dokud jsem řekla, že je mimo narozenin a svátku je nechci. Přijde mi to naprosto zbytečné. Ovšem kdyby se láska měla měřit dary, tak proč ne! :P

• Citovat
  • Upravit
56
27.1.20 00:59
@Dragonsqueen píše:
Ne, rekla jsem mu ze je nechci, prijde mi to jako zbytecne vyhozene penize…uvadne to behem par dni a pak to leti do kose…kdyz uz kvetinu, tak sem rekla ze jedine nejakou v kvetinaci :) co mi vydrzi dokavad nechcipne a budu ji mit na ocich neustale :srdce:

Přesně tak :) už jen v květináčích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
27.1.20 01:02

Květin není nikdy dost :kytka: :kytka: :kytka:. Tak ešte se může kupovat čokoláda, ale to pak budete drzkovat, ze po tom tloustnete :lol:. Tak co teda je vhodné jako dar lásky k radosti? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.1.20 04:44

@MonoMono Občas ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
27.1.20 07:36

Ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
27.1.20 08:26
@Inah Askal píše:
Květin není nikdy dost :kytka: :kytka: :kytka:. Tak ešte se může kupovat čokoláda, ale to pak budete drzkovat, ze po tom tloustnete :lol:. Tak co teda je vhodné jako dar lásky k radosti? 8)

Tak to je hodně individuální ne? Každému dělá radost něco jiného, dárek z lásky je mimo jiné i o tom, že vím, co udělá druhému radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.1.20 08:50

Od toho posledního ano, do té doby jsem dostala kytku od chlapa jen při oznámení druhého těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
27.1.20 08:54

Květiny jen tak nedostávám. Jen narozeniny, svátek a výročí svatby (pokud nezapomene) :D Ale dostávám přes rok jiné dárky jen tak. Někdy až zbytečně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
27.1.20 09:14

Jen tak spíš když procházíme obchodem a zeptá se mě, jestli nechci nějakou domů na stůl, nebo když něco provede :lol: Dřív jsem je vyžadovala na okrasu bytu, teď jsem si koupila umělé a už po nich nečumím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí