Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, damy, dostáváte květiny? Dostáváte od svých protějšků květiny? Kromě narozenin a pod. Jen tak..
Ne, rekla jsem mu ze je nechci, prijde mi to jako zbytecne vyhozene penize…uvadne to behem par dni a pak to leti do kose…kdyz uz kvetinu, tak sem rekla ze jedine nejakou v kvetinaci
co mi vydrzi dokavad nechcipne a budu ji mit na ocich neustale ![]()
Ne a ani je nechci - pokud to nejsou květiny v květináči nebo na zahrádku. Považuji to za vyhozené peníze (CO2 stopu raději nechávám stranou).
Já se omlouvám, ale hrozně mě tenhle příspěvek pobavil
Vzpomněla jsme si na svou kolegyni, která dostávala do práce jednou týdně květiny od partnera… Všichni si mysleli, jak jí partner nemiluje, když do ní tolik investuje, ale až do tý doby, než jsme jí jednou zaslechli, jak s nim telefonuje a diktuje si, jaký kytky chce a kolik!
Od té doby nám jí bylo líto
Já kytky dostávala, dokud jsem řekla, že je mimo narozenin a svátku je nechci. Přijde mi to naprosto zbytečné. Ovšem kdyby se láska měla měřit dary, tak proč ne! ![]()
@Dragonsqueen píše:
Ne, rekla jsem mu ze je nechci, prijde mi to jako zbytecne vyhozene penize…uvadne to behem par dni a pak to leti do kose…kdyz uz kvetinu, tak sem rekla ze jedine nejakou v kvetinacico mi vydrzi dokavad nechcipne a budu ji mit na ocich neustale
Přesně tak
už jen v květináčích
Květin není nikdy dost
. Tak ešte se může kupovat čokoláda, ale to pak budete drzkovat, ze po tom tloustnete
. Tak co teda je vhodné jako dar lásky k radosti? ![]()
@Inah Askal píše:
Květin není nikdy dost![]()
![]()
. Tak ešte se může kupovat čokoláda, ale to pak budete drzkovat, ze po tom tloustnete
. Tak co teda je vhodné jako dar lásky k radosti?
Tak to je hodně individuální ne? Každému dělá radost něco jiného, dárek z lásky je mimo jiné i o tom, že vím, co udělá druhému radost
Od toho posledního ano, do té doby jsem dostala kytku od chlapa jen při oznámení druhého těhotenství..
Květiny jen tak nedostávám. Jen narozeniny, svátek a výročí svatby (pokud nezapomene)
Ale dostávám přes rok jiné dárky jen tak. Někdy až zbytečně drahé.
Jen tak spíš když procházíme obchodem a zeptá se mě, jestli nechci nějakou domů na stůl, nebo když něco provede
Dřív jsem je vyžadovala na okrasu bytu, teď jsem si koupila umělé a už po nich nečumím ![]()