Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Květiny dávám nerad, podříznutí živé hmoty pro něčí radost je znak brutální lidské zvrácenosti.
@Zumpa píše:
Květiny dávám nerad, podříznutí živé hmoty pro něčí radost je znak brutální lidské zvrácenosti.
A masíčko taky nepapáš? ![]()
Podriznuti živého kurete, selete ci telete pro něčí nacpání je také znak brutální lidské zvrácenosti.
![]()
Obcas dostanu svicku (miluji svicky), obcas kytku. Kytky si kupuji i sama (hlavne v lete slunecnice, ktere miluji nejvic na svete). A doma v kvetinacich mam taky kytky (hlavne yukky), ktere mi delaji radost ![]()
Viděla jsem dokument o pěstování ruzicek, které si pak kupujeme v supermarketech, kdesi v Keni a pracovních podmínkách delnic a od té doby pro mě není cesty zpět. Lepší dar než urizla kytka je pro mě komposter
každý to má jinak. Jinak darek preferuju takový, kde se pozná, že mě dotyčný zná a poslouchá a chce potěšit…a může to být dokonalá prkotinka. Jinak kytka je u mě trochu dárek #asijsemtoposralpromin ![]()
Dostávám kytky jen tak, třeba jen do malé vázičky, mám na to pár speciálních a dělají mi radost
. Je to manželova iniciativa a o to větší radost mám.
Ne nedostávám kytky. Nic mi to neříká. Vždycky, když mi někdo k narozkám nebo čemukoliv jinému dá kytku, tak nějak nevím co s ní.
Vázu vlastně doma ani nemám a ani bych pořádně nevěděla kam ji umístit. Navíc to za týden nebo dva stejně zvadne, takže v kytce vidím spíš vyhozený prachy.
Když jsem byla v porodnici tak jsem nestihla říct ať mi tam nikdo žádný kvítí nenosí a manžel si to přihasil s kytkou, za kterou nebyl skoro vidět.
Zůstala ve špitále. Domů jsem se s ní netáhla. Dnes už to v rodině každý ví, že nejsem kytkomil a raději mi nosí k svátku čokoládu nebo jiné podobné záležitosti ![]()
Nedostávám, ani k narozeninám, ani jindy. Manžel naštěstí pochopil brzo, že jsou jiné věci, kterými mi udělá radost, kytky to fakt nejsou (ani řezané, ani v květináči).
@Zumpa píše:
Jo, je to roztažitost. Ale taky celkem velký byznys. A některé květiny se řezat musí, aby prospívaly.
Já jsem kytkomil, ke 30. narozeninám jsem si kdysi přála 30 růží a nic jiného, protože jsem nikdy předtím takový pugét nedostala, tak jsem si to chtěla užít.
Všeobecně taky ale beru hlavně v květináči, aby mi dělaly radost dlouhou dobu anebo natrhané v létě na louce. To mám kliku, narozeniny i svátek mám v létě, takže není problém udělat luční sběr. Nebo natrhat na zahrádce. Tak jsem ostatně byla zvyklá z mojí rodiny, kytky se obvykle nekupovaly, natrhalo se něco na zahrádce ![]()
Květiny miluju a dostávám pravidelně, 2-3 za měsíc a vždycky krásné ![]()
Dostávám často…cca 1× týdně až 1× za 14 dní…miluju tulipány… ![]()
@Mufina dostala jsem ke kulatinám od synů…od jednoho bílé a růžové tulipány a druhý mi poslal růže…bylo jich teda víc než u tebe
slzela jsem jak krokodýlek ![]()
@Monchichik píše:
@Mufina dostala jsem ke kulatinám od synů…od jednoho bílé a růžové tulipány a druhý mi poslal růže…bylo jich teda víc než u tebeslzela jsem jak krokodýlek
A co treti? ![]()
@_.Emilyyy ten ještě nevydělává…
ten mi koupil dárek z kapesného…ale tisíce za pugét jsou moc ![]()
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy ten ještě nevydělává…ten mi koupil dárek z kapesného…ale tisíce za pugét jsou moc
Tak to jo
Mas sikovni chlapecci ![]()