Dostáváte květiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15872
12.2.21 20:22

Květiny dávám nerad, podříznutí živé hmoty pro něčí radost je znak brutální lidské zvrácenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.2.21 02:35
@Zumpa píše:
Květiny dávám nerad, podříznutí živé hmoty pro něčí radost je znak brutální lidské zvrácenosti.

A masíčko taky nepapáš? 8o
Podriznuti živého kurete, selete ci telete pro něčí nacpání je také znak brutální lidské zvrácenosti. :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
3006
13.2.21 07:42

Obcas dostanu svicku (miluji svicky), obcas kytku. Kytky si kupuji i sama (hlavne v lete slunecnice, ktere miluji nejvic na svete). A doma v kvetinacich mam taky kytky (hlavne yukky), ktere mi delaji radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.2.21 07:53

Viděla jsem dokument o pěstování ruzicek, které si pak kupujeme v supermarketech, kdesi v Keni a pracovních podmínkách delnic a od té doby pro mě není cesty zpět. Lepší dar než urizla kytka je pro mě komposter :srdce: každý to má jinak. Jinak darek preferuju takový, kde se pozná, že mě dotyčný zná a poslouchá a chce potěšit…a může to být dokonalá prkotinka. Jinak kytka je u mě trochu dárek #asijsemtoposralpromin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
13.2.21 08:00

Dostávám kytky jen tak, třeba jen do malé vázičky, mám na to pár speciálních a dělají mi radost ;). Je to manželova iniciativa a o to větší radost mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
13.2.21 08:14

Ne nedostávám kytky. Nic mi to neříká. Vždycky, když mi někdo k narozkám nebo čemukoliv jinému dá kytku, tak nějak nevím co s ní. :think: Vázu vlastně doma ani nemám a ani bych pořádně nevěděla kam ji umístit. Navíc to za týden nebo dva stejně zvadne, takže v kytce vidím spíš vyhozený prachy. :nevim: Když jsem byla v porodnici tak jsem nestihla říct ať mi tam nikdo žádný kvítí nenosí a manžel si to přihasil s kytkou, za kterou nebyl skoro vidět. 8) Zůstala ve špitále. Domů jsem se s ní netáhla. Dnes už to v rodině každý ví, že nejsem kytkomil a raději mi nosí k svátku čokoládu nebo jiné podobné záležitosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
13.2.21 08:38

Nedostávám, ani k narozeninám, ani jindy. Manžel naštěstí pochopil brzo, že jsou jiné věci, kterými mi udělá radost, kytky to fakt nejsou (ani řezané, ani v květináči).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.2.21 08:47
@Zumpa píše:

Jo, je to roztažitost. Ale taky celkem velký byznys. A některé květiny se řezat musí, aby prospívaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
13.2.21 09:04

Já jsem kytkomil, ke 30. narozeninám jsem si kdysi přála 30 růží a nic jiného, protože jsem nikdy předtím takový pugét nedostala, tak jsem si to chtěla užít.
Všeobecně taky ale beru hlavně v květináči, aby mi dělaly radost dlouhou dobu anebo natrhané v létě na louce. To mám kliku, narozeniny i svátek mám v létě, takže není problém udělat luční sběr. Nebo natrhat na zahrádce. Tak jsem ostatně byla zvyklá z mojí rodiny, kytky se obvykle nekupovaly, natrhalo se něco na zahrádce :)

• Citovat
  • Upravit
197
14.2.21 09:34

Květiny miluju a dostávám pravidelně, 2-3 za měsíc a vždycky krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
14.2.21 09:41

Dostávám často…cca 1× týdně až 1× za 14 dní…miluju tulipány… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
14.2.21 09:42

@Mufina dostala jsem ke kulatinám od synů…od jednoho bílé a růžové tulipány a druhý mi poslal růže…bylo jich teda víc než u tebe :mrgreen: slzela jsem jak krokodýlek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
14.2.21 09:44
@Monchichik píše:
@Mufina dostala jsem ke kulatinám od synů…od jednoho bílé a růžové tulipány a druhý mi poslal růže…bylo jich teda víc než u tebe :mrgreen: slzela jsem jak krokodýlek :mrgreen:

A co treti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
14.2.21 09:47

@_.Emilyyy ten ještě nevydělává… :mrgreen: ten mi koupil dárek z kapesného…ale tisíce za pugét jsou moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
14.2.21 09:58
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy ten ještě nevydělává… :mrgreen: ten mi koupil dárek z kapesného…ale tisíce za pugét jsou moc ;)

Tak to jo :kytka: Mas sikovni chlapecci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box