Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Inah Askal píše:
Květin není nikdy dost![]()
![]()
. Tak ešte se může kupovat čokoláda, ale to pak budete drzkovat, ze po tom tloustnete
. Tak co teda je vhodné jako dar lásky k radosti?
Jo a hlavně frézií
![]()
Cokoladu hlavne tu kvalitni ja miluju, ale ted po Vánocích az minimalne do března smůla no.
Me by teda neurazila vubec lahev dobrého vina, vubec to nemusi byt zadne francouzské Chateau de Řiť - takove společně vypite dobre Rulandské šedé je taky návod, jak se snadněji dostat do kalhotek… ![]()
@Hanka1 píše:
Jo a hlavně frézií![]()
![]()
Cokoladu hlavne tu kvalitni ja miluju, ale ted po Vánocích az minimalne do března smůla no.
Me by teda neurazila vubec lahev dobrého vina, vubec to nemusi byt zadne francouzské Chateau de Řiť - takove společně vypite dobre Rulandské šedé je taky návod, jak se snadněji dostat do kalhotek…
Jo víno je taky fajn ![]()
Ano, dostávám, a nejen od manžela
. Ono se tak nějak všeobecně ví, že mám kytky ráda a fakt radši tu, než čokoládu, kterou nejím. Ale květiny si kupuju i sama - zrovna včera kytici krásných bílých tulipánů
. Vím, že je to neeko, fakt se snažím kde co, ale ty květiny jsou moje neřest - a láska ![]()
Ty jo, já to nesnáším. Po dvou dnech seschly, listy a pyl na stole, zaprasena váza, do koše se to nevejde, teď máš mokrý ty stonky, když to jdeš vyhodit, všude to padá. Tchýně mi pořád chce něco dávat ze zahrádky, když nepomůže ne, tak nedelam tyjatry, před dveřma doma to hodim do kontejneru. Když už tak jedna, tři růže. A plus ano těch zbytečných peněz. Na dárky si nepotrpím, jsem ve věku, kdy ocením slušne, vřelé chování, že si lidi vzpomenou… Ale holt je to zvyk… Kytka a čokoláda. Čokoládu miluju zas, to jo.
Jo a kytky v květináči taky kapitola… Dyť se to musí hnojit a přesazovat?! V paneláku děkuji velice pěkně
po dvou letech to má takovou divnou tu zeminu, snad plíseň, mušky kolikrát… Prostě ne, ale jako vypadá to hezky.
@cell píše:
Ano, dostávám, a nejen od manžela. Ono se tak nějak všeobecně ví, že mám kytky ráda a fakt radši tu, než čokoládu, kterou nejím. Ale květiny si kupuju i sama - zrovna včera kytici krásných bílých tulipánů
. Vím, že je to neeko, fakt se snažím kde co, ale ty květiny jsou moje neřest - a láska
Muj muz na kytky neni vubec, ja nemam problem si koupit kytku sama, pravidelne v Lidlu na běžném nákupu jidla si kytky kupuju a ve finále dam pade za kytku a zapomenu na maslo… ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Jo a kytky v květináči taky kapitola… Dyť se to musí hnojit a přesazovat?! V paneláku děkuji velice pěkněpo dvou letech to má takovou divnou tu zeminu, snad plíseň, mušky kolikrát… Prostě ne, ale jako vypadá to hezky.
Kytky v květináči dostat jako dar to naprosto nesnasim…zvlast od doby, co mam zahradu a v byte tuplem. Nebo tchyne, ktera rozsazuje pravidelne na jare a na podzim a dava mi kytky, ktere bych si dobrovolně domu nikdy nedala a mne je lito je hodit na kompost…To mi udela vetsi radost stromek ci ker k zasazení…
Kytky v květináči nemam rada(teda v dome mame jen 2 kaktusy
), ale udela mi radost, ldyz mi pritel jen tak koupi růži
.
I to víno me hodne potěší
.(nejaky dobry sekt ![]()
Hlavne mi udelalo radost na Vanoce, ze koupil na štědrovečerní veceri k piti me nejoblibenejsi champagne, které jsem mela parkrat, protoze je dost drahe..
@MonoMono píše:
Ahoj, damy, dostáváte květiny? Dostáváte od svých protějšků květiny? Kromě narozenin a pod. Jen tak..
Ahoj,
jak kdy
poslední dobou už ani ne ![]()
K Valentýnu růže.
Jinak ne, řekla jsem mu, že je to zbytečný. Dlouho to nevydrží. Tak mi raději vždycky koupí něco jiného. A i raději si zajedeme na večeři nebo oběd. Většinou 2× do měsíce, někdy i častěji.
Ne, nesnáším to, je to zvládlý hned a stojí to peníze, místo toho miluji vonné svíčky a bonboniéry.
Jsem praktická.
Ne..
ale nemám ráda živé kytky, stojí to prachy a udělá to radost den, dva, než to chcipne a udělá to bordel.
Nemám doma nic živého, ani květináče. Radost by mi udělal z umělých kytek - ty jsem měla i jako hlavní svatební kytici… ![]()
třeba kytky co mi vystřelil na pouti, ty jsem měla schované 10 let ( než jsme se stěhovali )..vydrží to a je to vzpomínka..živou bych za pár dní vyhodila a ani si nevzpomněla..
Ano, ale je mi lito, kdyz za chvili uvadne a stoji to penez a penez
Takze mi udela vzdy radost pekne kvitko v kvetinaci