(Snad) bezdůvodný pláč

129
27.8.04 12:27

(Snad) bezdůvodný pláč

Ahoj všem maminkám, ráda bych od vás získala radu. Mám čtyřměsíčního chlapečka, který začal plakat ve dne. Kojím každé tři hodiny a vím, že určitě se mezi kojením rozpláče až do hysterie. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Je přebalený, napapaný, vyspinkaný.
Nepomůže ani když si ho vezmu do náruče.
Děkuji moc. Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
27.8.04 12:58

Děti od mých kamarádek takhle hystericky plakaly když měly zánět v uchu. Můžu říct, že já to měla předloni a fakt jsem byla schopná chvílema brečet jako mimino a mlátit hlavou do zdi, pekelně to bolí. Ale to by ti mimčo asi brečelo i u kojení a mělo zvýšenou teplotu. Mojí sestřenici malá plakala 2 měsíce téměř v kuse, jezdili na všechna možná i nemožná vyšetření a pak přišli na to, že má téměř neprůchodné ledvinové kanálky (nebo něco na ten způsob). Tím tě určitě nechci strašit, ale určitě bych zašla s miminkem k dotorce. Nebo že by to byly „jenom“ zoubky?
Moc ti přeju aby to byl jenom zub, my jsme na ně čekali 9 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.8.04 14:20

Ahoj,

a jak pláče mezi kojením. Je to třeba za chvíli po kojení nebo až třeba za dvě hodinky, … ? Jseš si jistá, že nemá hlad nebo žízeň?
Víš napadlo mě, že jestli kojíš striktně po třech hodinách (což nevím proč), tak by mohl být důvod i takovýhle. Kojit by se mělo podle požadavků miminka a ne podle hodinek. Mateřské mléko se daleko rychleji stráví a proto mají děti častěji potřebu jíst, než když pijí umělé mlíčko, které vydrží déle a právě u něj stačí pít po třech hodinách. Co myslíš, zkoušela jsi to? A co prdíci?

No, mě malá občas taky začala vlastně „bezdůvodně“ příšerně řičet, třeba i dvě hodiny v kuse a nikdy jsem na důvod nepřišla, nechtěla ani prso, nic, ale to se stalo jen párkrát ne pravidelně.

Přeju ať je malý hlavně zdravý!
Lenka

• Citovat
  • Upravit
569
27.8.04 20:56

Ahoj Aleno,
akorát jsem si sedla PC s tím že se tu zeptám přesně na to samé.Ve středu jsem byla s Ondrou (taky 4měsíce) na očkování a do té doby jsem se nezastavila. :( Pořád pláče vrtí se a to i při kojení i při chování.Připisovala jsem to k tomu očkování a k tomu že mu asi rostou zoubky.Protože do ted to bylo nejhodnější mimčo v noci spal i 9hod a přes den si skoro vystačil sám s chrastítkem,usínal pomahlu hned po tom co jsem ho dala do postýlky a ted takhle vyvádí.Možná jsem plašan ale už pomalu začínám mít strach a pocit že to neni normální.
Byla bych moc ráda kdyby nám tu někdo poradil já už jsem vyzkoušela všechno možné a nic nezabralo.
Zatim se měj a držím palce at vše dobře dopadne a at máš brzo spokojené miminko :D
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.8.04 10:48

AHojky meli jsme stejny problem. Kdyz mel malej necelych 5 mesicu zacal me hodne brecet ve dne v noci a nakonec jsem zjistila ze ma proste hlad a ze kojeni mu uz nestaci. Zacali jsme s prikrmem a ted skoro v 6 mesicich je hodnej a spokojenej. Vim ze vsude pisou kojit az do pul roku vyhradne,ale ja uz kojila po hodine a pu a nejsem otrok,takze si myslim ze kazdy miminko se ozve,kdyz je nespokojeny. Tak hodne pohody a at vam mimi krasne roste. Jana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí