Snaha o otěhotnění

105
25.2.20 15:44

Snaha o otěhotnění

Dobrý den, jsem 5. Den po ovulaci ta byla 20. 2. Proběhl nechráněný styk a pak ještě proběhl 23, 2. Pociťují bolest prsou a bolí mě břicho. Bolí nepravidelně, někdy na pravé straně a někdy tak celkove. Je to spíš takové píchání. Myslíte, že by se mohlo jednat o těhotenství? Zkoušeli jsme poprvé. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
25.2.20 15:46

@Weru32 o těhu se ještě nejedná. Jsi brzy po ovulaci. Příznaky očekávej později. :) těhotenský test zkus tak za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
25.2.20 17:21

Promiň, ale to už je fakt síla pomalu ještě s mokrýma stehnama zkoumat nějaký těhotensky příznaky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.2.20 18:35

@JancaS84 no tak vzhledem k tomu, že jsem nikdy v tom nebyla tak nemůžu vědět jak se tělo chová… jsem po prohlidce a zadny gyn. problem nemám. Takový druh bolení v podbřišku neznám. Tlak cítím až tak 3 dny před MS, ne tak brzy. Proto se ptám jestli někdo takové pocity měl… jistě to může být i tím, že o tom vím, že jsme to zkoušeli. Ale naznačovat mi, že jsem švihlá…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
25.2.20 19:24

@Weru32 tak já mám takové zkušenosti první tehu do 7tt ani jeden příznak už mě to přišlo divné..
Teď od 4-5dpo strašně bolelo prsa a břicho za další nějak 2 dny mě nebylo dobre a chodila jsme často na záchod kámoška se mě ptala jestli nejsem těhotná tak jsme řekla že i na test je šílené brzo že je to blbost že mám PMS no a PMS to nebyly zítra začínám 10 týden a je mě zle pořád..od nějakých 4-5tt zvracim prsa pořád silene bolí..
Ale takhle se z toho zblaznis pokud první cyklus se takto sleduješ… Já toto všechno vím podle apky každý den jsem si psala jak mi je atd abych věděla jaké mám PMS a kdy mám ms atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
25.2.20 20:05

No tak zklidnime hormony, až vynechá menstruace tak se udělá test a když bude pozitivní tak za 3 týdny na gyndu. Dřív nemá cenu nic zkoumat. Držím palce ať to brzo vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.2.20 21:46
@Weru32 píše:
Dobrý den, jsem 5. Den po ovulaci ta byla 20. 2. Proběhl nechráněný styk a pak ještě proběhl 23, 2. Pociťují bolest prsou a bolí mě břicho. Bolí nepravidelně, někdy na pravé straně a někdy tak celkove. Je to spíš takové píchání. Myslíte, že by se mohlo jednat o těhotenství? Zkoušeli jsme poprvé. Díky

Těhotenství se fskt neprojeví takhle brzy.. Uvolni se, užívej si sex a nemysli na to.. Jinak se zblázniš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.2.20 22:30

@martina.se já na to ani tak moc nemyslím, ani na to nemám moc čas. Ale je fakt, že mě to břicho takhle nikdy nebolelo. Proto je mi to divný, když jsem po prohlídce cca 15 dní. A jak jsem se už zmínila těhotná jsem nikdy nebyla tak ty příznaky neznám. Mám zafixovano nedostaveni se MS a zvracení. Na to se mimochodem Teda vůbec netěší… Ale jinak diky za komentář 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.2.20 22:33

@Weru32 někdo nemá příznaky vůbec.. Těžko odhadnout :think: jinak byl to pozitivní komentář, žádné rypani.. Ale ženy se často na těhotenství upínají, pak to nejde. Psychika dělá dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
25.2.20 22:53

@Weru32 pamatuju si ještě jak to bylo u mě. Též jsme si přestali dávat pozor a že už prostě nebudeme řešit čas, peníze atd že až to vyjde tak to vyjde. ( i když u nás to už skoro dva roky nevychazi) poprvé takhle na ostro to bylo 4 dny pred ms tak že opravdu žádné naděje. A bylo to spontánní rozhodnutí, tak jsem před tím nic nedělá nezjistovala to mi bylo 31 tak že už nějakou dobu že školy a tedy jak to úplně funguje i kdy je to nejlepší, příznaky a nevím co vse tak tím jsem byla absolutně nepolibena. Pravidelná ms která se zpozdila a málem jsem vyzvracela džus z černého rybízu, a strašně mi smrděli cigarety a bylo mi celkově dost zle. Ještě můj program byl tak nabitý že to že se mi ms zpozdila jsem zjistila a když jsem zkontrolovala přes aplikaci kdy má přesně být. Bez ní bych byla ztracená. Tak že tělo možná mozek si znas asi dělá srandu. Též jsem na nic nemyslela a už vůbec jsem o tom nic nevěděla. Teď po skoro dvou letech co to pořád nejde toho vím až moc a můžu říct že na to myslím, ale na začátku opravdu ne. Asi reakce na spermie které tam nikdy, předtím nebyli. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.25 09:48

Měla jsem teď jen před několika dny jen 4 dny,,menstruace", z toho 1-2 dny bylo krvaceni a 2 dny špinění což je u mě neobvyklé. Během čtvrtého dne menstruace jsem si udělala těhotenský test a byla na něm slabá druhá čárka. Včera jsem si dělala druhý test, ale tentokrát digitální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.12.25 12:55

Snaha o miminko

Dobrý den, jsem tu nová. Dnes mám první den menstruačního cyklu a vyšly mi takto těhotenské testy (viz foto) ale k tomu jsem nachlazená. Myslíte že můžu reálně věřit tomu co na testech vidím? 🙏🏼 🙏🏼 Přála bych si to moc. Zítra jsem se objednala i na krevní testy pro jistotu. Máte někdo zkušenost s tím že když jste byly nemocní a snažily jste se o mimčo že jste měli pozitivní test ale nebyla jste těhotná? Děkuji za odpovědi. 🍀 ❤️ Je tam špatně napsaný rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
3.12.25 06:57

@Lucka172 Tak první den menstruačního cyklu=první den menstruace. Takže pokud krvácíš, může to odejít. Ale druhá čárka vypadá pěkně. Zkus za 2 dny zopakovat test a uvidíš, jak se to vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.12.25 09:55

Právě že díky bohu poprvé nekrvácím tak doufám bude vše v pořádku. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí