Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, narazila jsem na dobrou knížku o tom, jak to mají vězni ve vězení. Jezdím s malou za pritelem do basy a zajímalo mě, jak to tam chodí, co tam dělají. Knížka se jmenuje Manuál pro vězně aneb vše co potřebujete vědět o životě za mřížemi. Je tam všechno důležité o výkonu trestu - o návštěvách, jaký mají práva a povinnosti, o práci ve vězení a co mají dělat, aby se zvýšila šance na jejich podmíněné propusteni a spoustu dalšího, taky adresy všech veznic. Fakt doporučuji, je dobrá, všechno pohromadě na jednom místě. ![]()
Díky po ránu jsi pobavila
To nesmí chybět v žádné rodinné knihovně ![]()
Já doufám, že s dítětem nikdy za zlodějíčkem, násilníkem nebo podvodníkem chodit nebudu.
@Cicutka píše:
Ahoj, narazila jsem na dobrou knížku o tom, jak to mají vězni ve vězení. Jezdím s malou za pritelem do basy a zajímalo mě, jak to tam chodí, co tam dělají. Knížka se jmenuje Manuál pro vězně aneb vše co potřebujete vědět o životě za mřížemi. Je tam všechno důležité o výkonu trestu - o návštěvách, jaký mají práva a povinnosti, o práci ve vězení a co mají dělat, aby se zvýšila šance na jejich podmíněné propusteni a spoustu dalšího, taky adresy všech veznic. Fakt doporučuji, je dobrá, všechno pohromadě na jednom místě.
Taky děkuji za tip, možná je dobré to mít preventivně doma, aby pak člověk nebyl zaskočený… ![]()
@stinga píše:
@Cicutkano tak to fakt 99,99 % lidí nemusí zajímat
Hele, dnes stačí, když se někoho zastaneš anebo se Ti podaří umlátit někoho, kdo Tě přepadl - znásilnil a prokážou Ti nepřiměřenou obranu a budeš ráda, když Ti někdo knížku půjčí… ![]()
@free333 píše:
Taky děkuji za tip, možná je dobré to mít preventivně doma, aby pak člověk nebyl zaskočený…
Presne tak. Clovek dnes ani netusi, za co vse se muze dostat do krimu (tim nemyslim zlodeje a nasilniky) ![]()
@free333 píše:
Hele, dnes stačí, když se někoho zastaneš anebo se Ti podaří umlátit někoho, kdo Tě přepadl - znásilnil a prokážou Ti nepřiměřenou obranu a budeš ráda, když Ti někdo knížku půjčí…
Nebo vetsi autonehoda. Bohuzel ![]()
Mělo by to být jako povinná četba ve školách, alespoň středních. Napiš inzerát do učitelských novin. ![]()
Ono už nestačí základní pravidlo „nikdy se neohýbat pro mýdlo“? ![]()
@cecetka píše:
Nebo vetsi autonehoda. Bohuzel
Já jsem znala pána, co měl neskutečné problémy, když naboural a měl kolegyni v autě, jen si hnula s krkem, ale byla pak dlouho na PN a prokázala se jeho vina…
Dost lidí ani nikoho cizího nechce vozit, právě z těhlech důvodů…
A spoustu věcí opravdu člověk neovlivní, stačí nějaký cyklista, co „není vidět“ za šera atd.
Jestli tam neni recept na buchty a návod jak zapéct pilnik do chleba, nezajímá mě to. Jinak diky, trolle ![]()