Život ve vězení

3
25.2.20 07:52

Život ve vězení

Ahoj, narazila jsem na dobrou knížku o tom, jak to mají vězni ve vězení. Jezdím s malou za pritelem do basy a zajímalo mě, jak to tam chodí, co tam dělají. Knížka se jmenuje Manuál pro vězně aneb vše co potřebujete vědět o životě za mřížemi. Je tam všechno důležité o výkonu trestu - o návštěvách, jaký mají práva a povinnosti, o práci ve vězení a co mají dělat, aby se zvýšila šance na jejich podmíněné propusteni a spoustu dalšího, taky adresy všech veznic. Fakt doporučuji, je dobrá, všechno pohromadě na jednom místě. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
25.2.20 07:57

Díky po ránu jsi pobavila :mrgreen: To nesmí chybět v žádné rodinné knihovně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6654
25.2.20 08:01
@jahuhudka píše:
Díky po ránu jsi pobavila :mrgreen: To nesmí chybět v žádné rodinné knihovně :mrgreen:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
25.2.20 08:03

No dekujeme za tip a doufejme nebudeme potrebovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.2.20 08:06

Já doufám, že s dítětem nikdy za zlodějíčkem, násilníkem nebo podvodníkem chodit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
25.2.20 08:07
@Cicutka píše:
Ahoj, narazila jsem na dobrou knížku o tom, jak to mají vězni ve vězení. Jezdím s malou za pritelem do basy a zajímalo mě, jak to tam chodí, co tam dělají. Knížka se jmenuje Manuál pro vězně aneb vše co potřebujete vědět o životě za mřížemi. Je tam všechno důležité o výkonu trestu - o návštěvách, jaký mají práva a povinnosti, o práci ve vězení a co mají dělat, aby se zvýšila šance na jejich podmíněné propusteni a spoustu dalšího, taky adresy všech veznic. Fakt doporučuji, je dobrá, všechno pohromadě na jednom místě. :potlesk:

Taky děkuji za tip, možná je dobré to mít preventivně doma, aby pak člověk nebyl zaskočený… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958

@Cicutka :roll: no tak to fakt 99,99 % lidí nemusí zajímat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
@jahuhudka píše:
Díky po ránu jsi pobavila :mrgreen: To nesmí chybět v žádné rodinné knihovně :mrgreen:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
25.2.20 08:09
@stinga píše:
@Cicutka :roll: no tak to fakt 99,99 % lidí nemusí zajímat

Hele, dnes stačí, když se někoho zastaneš anebo se Ti podaří umlátit někoho, kdo Tě přepadl - znásilnil a prokážou Ti nepřiměřenou obranu a budeš ráda, když Ti někdo knížku půjčí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
25.2.20 08:16
@free333 píše:
Taky děkuji za tip, možná je dobré to mít preventivně doma, aby pak člověk nebyl zaskočený… :)

Presne tak. Clovek dnes ani netusi, za co vse se muze dostat do krimu (tim nemyslim zlodeje a nasilniky) :nevim:

@free333 píše:
Hele, dnes stačí, když se někoho zastaneš anebo se Ti podaří umlátit někoho, kdo Tě přepadl - znásilnil a prokážou Ti nepřiměřenou obranu a budeš ráda, když Ti někdo knížku půjčí… :D

Nebo vetsi autonehoda. Bohuzel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
25.2.20 08:18

Mělo by to být jako povinná četba ve školách, alespoň středních. Napiš inzerát do učitelských novin. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2160
25.2.20 08:21

Ono už nestačí základní pravidlo „nikdy se neohýbat pro mýdlo“? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
25.2.20 08:22
@jahuhudka píše:
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
25.2.20 08:27
@cecetka píše:
Nebo vetsi autonehoda. Bohuzel :?

Já jsem znala pána, co měl neskutečné problémy, když naboural a měl kolegyni v autě, jen si hnula s krkem, ale byla pak dlouho na PN a prokázala se jeho vina…

Dost lidí ani nikoho cizího nechce vozit, právě z těhlech důvodů…

A spoustu věcí opravdu člověk neovlivní, stačí nějaký cyklista, co „není vidět“ za šera atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
25.2.20 08:31

Jestli tam neni recept na buchty a návod jak zapéct pilnik do chleba, nezajímá mě to. Jinak diky, trolle :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex