Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lekninka91 píše:
neurologickej čaj mě pobavil![]()
![]()
To jo..a pod bříškem má být asi podbřišek ![]()
Doufám, že jste o vysazení prášku řekla doktorovi a doufám, že to nebyla antibiotika. Jinak na urologický čaj moc nedám. Otěhotnět se dá přes zánět močového měchýře, ale může být problém s nidaci, kvůli zánětu se nemusí vajíčko uhnizdit.
No, pokud jsi přestala brát ATB, tak pořád ješte můžeš mít zánět. Ono se na to prášky nedávají jen pro nic za nic, a aby je každý vysazoval, jak se mu chce.
Jednak proč by nedalo
ale spíš vás pořád bolí ten zánět močáku,neléčený a jen si zaděláváte na zánět ledvin nebo na to že děti nebudete mít vůbec,když vám neseděli ATB jdu si k lékaři pro jiné nebo jiný postup léčby,ale neléčený zánětem se koledujete o trvalé následky,neurologicky čaj moc nepomůže,to bude čaj na mozek,kupte si urologický caj,ale to je pouze doplněk k léčbě,zánět nevyřeší , jděte k dr pro ATB,a udělejte tehu test,pokud jste v tom koleduje si o potrat
@Anonymní píše:
Ahoj
Prosím vás kdo má stím co teď napíšu nějaké zkušenosti tak prosím dejte mi vědět…
S přítelem se snažíme o miminko teď to budou 4 měsíce a týden mě bolelo pod bříškem tak jsem šla na gynekologii a tam mi řekli že mám zánět močových cest dali mi prášky jenom že jsem se s toho pozvracela tak sem je přestala brát a piju neurologickéj čaj ???? teď už je to asi 12 nebo 14 dní co mě neustále pořád bolí pod bříškem a dneska 11.11.2018 bych měla dostat MS jenom že ještě nedorazila myslíte si že se dá otěhotnět i přes zánět močových cest?
Neurologickej čaj a pod bříškem? Haha
Ahoj

Prosím vás kdo má stím co teď napíšu nějaké zkušenosti tak prosím dejte mi vědět…
S přítelem se snažíme o miminko teď to budou 4 měsíce a týden mě bolelo pod bříškem tak jsem šla na gynekologii a tam mi řekli že mám zánět močových cest dali mi prášky jenom že jsem se s toho pozvracela tak sem je přestala brát a piju neurologickéj čaj ???? teď už je to asi 12 nebo 14 dní co mě neustále pořád bolí pod bříškem a dneska 11.11.2018 bych měla dostat MS jenom že ještě nedorazila myslíte si že se dá otěhotnět i přes zánět močových cest?