Otěhotnění ve vaně

Anonymní
9.11.18 06:34

Otěhotnění ve vaně

Možná tady už podobný dotaz byl, ale zajímalo by mě, jaká je pravděpodobnost otěhotnění ve vaně při poloze na koníčka, když si přítel „ulevil“ do mě a já si hned dala sprchu? HA neberu již dva roky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32902
9.11.18 06:50

Tak šance je. Výplach nemusí vzít všechno. Pokud myslíš tohle tou sprchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
9.11.18 06:51

Jak jako dala sprchu ? :mrgreen: Když to pustil do tebe ,vždy je riziko že otěhotníš bez ohledu na to ,jestli se myješ

• Citovat
  • Upravit
6499
9.11.18 06:52

Jestli máš plodné dny, tak je šance velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
9.11.18 06:53

Úroveň některých dotazů mě fakt nepřestává udivovat :roll:

Pravděpodobnost je stejná, jako kdyby jste to dělali v posteli :roll: Ale řeknu ti, že někteří lidé by se fakt množit neměli.
Ale ty nejspíš dítě chceš , když se neumíš chránit a užíváte si na ostro :roll:
Tak co pak řešíš? Radši začni nakupovat výbavičku. Tímto zodpovědným chováním ji budete velmi brzy potřebovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.11.18 07:01
@Šmoulice píše: Úroveň některých dotazů mě fakt nepřestává udivovat :roll:Pravděpodobnost je stejná, jako kdyby jste to dělali v posteli :roll: Ale řeknu ti, že někteří lidé by se fakt množit neměli.
Ale ty nejspíš dítě chceš , když se neumíš chránit a užíváte si na ostro :roll:
Tak co pak řešíš? Radši začni nakupovat výbavičku. Tímto zodpovědným chováním ji budete velmi brzy potřebovat ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 07:02

Omlouvám se za hloupý dotaz ;) jen mě to zajímalo, jelikož jsem četla, že spermie v teple umírají. A ano. Dítě chceme :) Byl to takový náš první pokus v plodné dny :)

• Citovat
  • Upravit
202
9.11.18 07:06

@Šmoulice musím se také zasmát :lol: :lol: omlouvám se anonymu, ale vy jste si myslela, že nemůžete otěhotnět, když se hned osprchujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.18 07:09

Nene, tak jsem to nemyslela :) spíš mě zajímalo zda je to možné kvůli teplu a té poloze (kvůli gravitace) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
9.11.18 07:10
@Anonymní píše:
Omlouvám se za hloupý dotaz ;) jen mě to zajímalo, jelikož jsem četla, že spermie v teple umírají. A ano. Dítě chceme :) Byl to takový náš první pokus v plodné dny :)

V teple možná spermie umírají, ale to nebude případ vany. Ledaže byste se naložili do vařící vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
9.11.18 07:15

Aaaaachjo :roll: :mrgreen: to je jak kdybych psala.Přítel se do mně udělal v lese když zrovna pršelo.Smyje to ten déšť? :think: :mrgreen: :mrgreen:
Pokud měl dobrý dostřel,tak šance je vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.18 07:17
@Jannys píše:
Aaaaachjo :roll: :mrgreen: to je jak kdybych psala.Přítel se do mně udělal v lese když zrovna pršelo.Smyje to ten déšť? :think: :mrgreen: :mrgreen:
Pokud měl dobrý dostřel,tak šance je vždy
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
9.11.18 07:17

Vždy když se ejakuluje do pochvy možnost je. Gravitace je úplně jedno. A umírají ve vodě a na vzduchu,ale ne uvnitř pochvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.11.18 07:21
@Anonymní píše:
Omlouvám se za hloupý dotaz ;) jen mě to zajímalo, jelikož jsem četla, že spermie v teple umírají. A ano. Dítě chceme :) Byl to takový náš první pokus v plodné dny :)

no tak kdyby spermie v teple umíraly, tak by nebyly děti. Ta voda nebyla teplejší, než je teplota těla.

Příspěvek upraven 09.11.18 v 07:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.11.18 07:22
@Veerousek píše:
@Šmoulice musím se také zasmát :lol: :lol: omlouvám se anonymu, ale vy jste si myslela, že nemůžete otěhotnět, když se hned osprchujete?

a ještě z polohy na koníčka, protože gravitace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital