Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak šance je. Výplach nemusí vzít všechno. Pokud myslíš tohle tou sprchou.
Jak jako dala sprchu ?
Když to pustil do tebe ,vždy je riziko že otěhotníš bez ohledu na to ,jestli se myješ
Úroveň některých dotazů mě fakt nepřestává udivovat ![]()
Pravděpodobnost je stejná, jako kdyby jste to dělali v posteli
Ale řeknu ti, že někteří lidé by se fakt množit neměli.
Ale ty nejspíš dítě chceš , když se neumíš chránit a užíváte si na ostro ![]()
Tak co pak řešíš? Radši začni nakupovat výbavičku. Tímto zodpovědným chováním ji budete velmi brzy potřebovat ![]()
@Šmoulice píše: Úroveň některých dotazů mě fakt nepřestává udivovatPravděpodobnost je stejná, jako kdyby jste to dělali v posteli
Ale řeknu ti, že někteří lidé by se fakt množit neměli.
Ale ty nejspíš dítě chceš , když se neumíš chránit a užíváte si na ostro
Tak co pak řešíš? Radši začni nakupovat výbavičku. Tímto zodpovědným chováním ji budete velmi brzy potřebovat
Omlouvám se za hloupý dotaz
jen mě to zajímalo, jelikož jsem četla, že spermie v teple umírají. A ano. Dítě chceme
Byl to takový náš první pokus v plodné dny ![]()
@Šmoulice musím se také zasmát
omlouvám se anonymu, ale vy jste si myslela, že nemůžete otěhotnět, když se hned osprchujete?
Nene, tak jsem to nemyslela
spíš mě zajímalo zda je to možné kvůli teplu a té poloze (kvůli gravitace) ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za hloupý dotazjen mě to zajímalo, jelikož jsem četla, že spermie v teple umírají. A ano. Dítě chceme
Byl to takový náš první pokus v plodné dny
V teple možná spermie umírají, ale to nebude případ vany. Ledaže byste se naložili do vařící vody ![]()
Aaaaachjo
to je jak kdybych psala.Přítel se do mně udělal v lese když zrovna pršelo.Smyje to ten déšť?
![]()
Pokud měl dobrý dostřel,tak šance je vždy
@Jannys píše:
Aaaaachjo![]()
to je jak kdybych psala.Přítel se do mně udělal v lese když zrovna pršelo.Smyje to ten déšť?
![]()
![]()
Pokud měl dobrý dostřel,tak šance je vždy
Vždy když se ejakuluje do pochvy možnost je. Gravitace je úplně jedno. A umírají ve vodě a na vzduchu,ale ne uvnitř pochvy.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za hloupý dotazjen mě to zajímalo, jelikož jsem četla, že spermie v teple umírají. A ano. Dítě chceme
Byl to takový náš první pokus v plodné dny
no tak kdyby spermie v teple umíraly, tak by nebyly děti. Ta voda nebyla teplejší, než je teplota těla.
Příspěvek upraven 09.11.18 v 07:24
@Veerousek píše:
@Šmoulice musím se také zasmát![]()
omlouvám se anonymu, ale vy jste si myslela, že nemůžete otěhotnět, když se hned osprchujete?
a ještě z polohy na koníčka, protože gravitace ![]()
Možná tady už podobný dotaz byl, ale zajímalo by mě, jaká je pravděpodobnost otěhotnění ve vaně při poloze na koníčka, když si přítel „ulevil“ do mě a já si hned dala sprchu? HA neberu již dva roky.