Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
24.12.24 06:54

Ahoj holky, 22.12 přišel vánoční zázrak a mela jsem pozitivní test. Letos jsem uz jednou těhotná byla a bohužel se to neuchytilo, po dalším neúspěšném snažení jsme šli na vyšetření ja byla v pořádku ale partner mel pomalé spermie, ne o moc jen o 5% na spermiogramu jsme byli začátkem listopadu, začal brát vitaminy a změnil stravu na zlepšení, ani jsem nepředpokládala, že by to mohlo vyjít takže nějaká snaha dělání ovu testu skončila, do toho jsem byla nemocná a začala brát Medoxin antibiotika takže by mě už vůbec nenapadlo, že bych otěhotněla, nicméně se stal zázrak, test ukázal 2-3 týdny těhotná, také mi bývá docela na zvracení což jsem v prvním těhu neměla. Nicméně mám trošku obavy protože mě bolí podbřišek už 3 dny, popsala bych to buď jako MS bolesti nebo když si nachladíte vaječníky, furt chodím na wc se kontrolovat protože mám pocit jak kdybych to měla dostat, vím že první trimestr je celý rizikový, ale chtěla bych se zeptat na útěchu jestli jste to taky některá tak měla ale nakonec bylo vše v pořádku. Mam pocit jak kdybych to měla každou chvíli furt dostat, na gyndu jdu 8.1 takze ani žádná injekce treba na udržení nehrozí, v nemocnici nevim jestli by mi ji dali
Moc děkuji za odpovědi a přeji vám všem krásné prožití Vánoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.12.24 07:31

@Natka01 ahoj, je to uplne normalni a spravne - roste ti deloha. Ja mela uz od cca 5 dpo ruzne pnuti a krece, pak 7dpo me silene pichalo dole, 10dpo uz duch a 11dpo clearblue 1-2 tydny, me to bylo kvuli tem bolestem (nekdy jak ms bolesti, jindy pnuti krece, jednou sem i vykrikla) jasny, ze to vyslo, ze se tam neco deje. Je to uplne normalni, neboj. Kdybys krvacela nebo ti intuice rikala ze je neco spatne, res s odborniky, platis si zdravotni pojisteni, mas na to narok :srdce: preji at vse postupuje dale jak ma :srdce:
Jinak taky od zjisteni teho se pri kazdym wc kontroluji zda nekrvacim, myslim, ze clovek tomu proste nemuze uverit ze to vyslo a nejsou to jen ms krece 8) na internetu pripadne najdes spoustu clanku a diskuzi o krecich v tehotenstvi a bolestech:) roste ti deloha a to muze bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.12.24 08:06

@Nicolnebicko myslím, že @Tam3rka v tomhle docela výjimka, myslím těch šest testů. Já bych spíš řekla, že běžnější je, že to člověk zachytí, Max si udělá třeba jeden ráno a jeden večer. Myslím, že většina žen ten vrchol prostě chytí, i když třeba ne úplně 100%, tak minimálně tak, že je jasný, že to vrchol byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.12.24 08:08

@Nicolnebicko jinak bych taky řekla, že to spíš neproběhlo. Navíc ten test 31 DC mi přijde nějaký rozpity, asi bych ho nebrala úplně vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.12.24 08:14

@Natka01 ano, taky mě skoro celý orvní trimestr bolelo břicho jak den před MS. Je to zcela běžné. I ten strach. Třikrát jsem,,o to,, přišla, takže neustálé kontrolování je prostě přirozené.
Přeji moc moc štěstí a hlavně zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.12.24 08:19

@Primat17780 ja jich delam hodne abych zachytila naprosto presny cas peaku, lepe se mi pak odhaduje na kdy smerovat datum a cas sexu. Vzhledem k tomu, ze nechci hrotit sex kazdej den a chci se trefit co nejblize ovulaci:)

Bohuzel kdyz jsem delala dva denne, benu testy, nemela jsem peak a dokonce ani nic peak pripiminajici, nevim teda ani, zda ovu probehla.

Ja nakoupila nejake za 8 kc kus, takze mi to fakt lito nebylo jich delat 8 denne, a dokonce jsem ten cyklus konecne otehotnela diky spravnemu nacasovani sexu. A to byl sex jen jeden v ovu.

Ale je to samozrejme na kazdem, kolik jich chce a i muze udelat:) ja chtela mit jistotu zachyceni, a idealne i toho vrcholu, abych nepochybovala ze ovu probehla a kdy

Za me je fajn jich delat vice aspon ty dva tri dny, pak to nedopadne tak ze zena nevi zds ovu uz byla nebo jen neudelala test ve spravnou chvili:) ale kazdejo vec.. ja si na to taky musela prijit sama ze zrovna ja jich musim proste delat vice, kor u benu znacky. Pro me uz je to nastesti nesktualni tema a dalsi dite neplanuju

Příspěvek upraven 24.12.24 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.12.24 08:19
@Primat17780 píše: Více

Nu, já patřím k těm co mají problém chytit vrchol. Třeba tenhle měsíc, možná jsem teď měla špatný testy, ale spíš jsem měla vrchol někdy mezi 5.-6.12. a nechytala jsem ho, protože dle teploty byla ovulace 6.12.
Ale před první dcerou jsem měla z desítek ovulačních testů pozitivních opravdu jen pár testů. Většinou jsem vrchol nestihla.
Další pokus jim ještě dám a pak prostě budu hlídat jiný příznaky plus to ověřím BT :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.12.24 08:21

@Tam3rka @Barbu.Au jasně, chápu, že někomu se to může stát, nicméně si myslím, že běžnější je spíš to, že se to člověku zachytit podaří. A přece jenom u dlouhých cyklů, kdy člověk ovulaci fakt netuší, by bylo dost nákladný dělat několik testů denně, tak jsem chtěla uklidnit, že to většinou není tolik potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.12.24 08:23

@Barbu.Au ty jo, když koukám na tvoje testy, tak bych skoro řekla, že jsi spíš ta ještě výjimečnější výjimka, která ty pozitivní testy prostě nemá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.12.24 08:24

@Primat17780 ja delala x denne az kdyz jsem videla ze to hodne sili - pak staci uz jen treba dva dny delat x testu denne, coz neni nakladne.
Resp. Nakladny je to vseobecne, ale ja treba sehnala testy za 8 kc kus, to je pak nic oproti tomu co zena jeste vynalozi v budoucnu:) holt dite neco stoji. Daj de sehnat i od nekoho na swapech, vinted atd… pro me bylo lepsi jeden nesic dat malinko vic penez za testy, nez dalsich mesic prokaucovat a jsem rada…kazdy ma samozrejme svou metodu :) jedna zena tu ma pocitac clearblue na ovu testy za 3000, kazdy jsme ochotni do toho dat jiny penizky, ja to chapu.. hlavne at se to podari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.12.24 08:27

@Tam3rka jasně, ať si to každý dělá podle sebe. Nicméně když se dívám na příspěvek, na který jsem reagovala, musela by slečna fakt dělat několik testů každý den, protože má obecně docela silné čárky. Což prostě nákladné je. Je fajn, že tobe se to vyplatilo, to mě těší. Nicméně sama píšeš, že vlastně ani nevíš, jestli předtím ovu byla a nezachytila jsi ji, nebo nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.12.24 08:29

@Primat17780 presne tak, nevim, protoze jsem delala jen dva testy… a zpetne uz se nedozvim :mrgreen: jestli bych ten peak zachytila, delat jich vice
Zajimave je, ze posledni cyklus pri otehotneni jsem naopak mela silne carky tri dny, ekdo by je i mohl oznacit vsechny za pozitivni, nechapu jak je mozne jeden mesic nemit zadny peak a druhej tri dny sledovat dalnice :mrgreen: ale je fakt, ze na tom benu sem to nezachytila ani ten mesic otehotneni. Na me ty testy nejak nereaguju :mrgreen: prijdou mi nejak slabsi na barvivo nebo nevim cim to mohlo byt….?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.12.24 08:35

@Tam3rka takze vlastně by ti stačil jeden test denně ve finále taky 😀 Jasně, každý musí najít testy kterému sedí, jinému budou naopak vyhovovat s min barvivem, protože by měl pořád skoro Peak. Za mě je třeba spíš hledat testy, které na mě individuálně fungují, případně zkusit jinou metodu sledování, abych aspoň trochu věděla. Protože co si budeme, spousta z nás nacpe další spoustu peněz kromě testů do dalších pomůcek a doplňků, že prostě jet takhle dlouhodobě není pro spoustu lidí možný. Ale třeba to pro tazatelku není relevantní a má prostředky na to, aby si dělala denně tři, pak si to určitě přebere podle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.12.24 08:35

@Tam3rka Já myslím, že jsi měla prostě štěstí, že se všechny okolností sešly 🙂 Protože správně načasovat není záruka úspěchu, je tam asi 14% šance. A teď si představ, že děláš 8 testu denně a musíš to dělat třeba půl roku, než to klapne 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.12.24 08:41

@MaláElfí tak ja si taky pockala 5 mesicu, nez to klaplo. Neni to samozrejmost, to vim moc dobre:) jen to pro me byla jedna ze zakladnich veci uspechu, kterou ja mohla ovlivnit. To spravne nacasovani. Proto jsem maximum delala aspon pro to. Co uz se pak deje uvnitr me, neovlivnim, tudiz tam uz jsem si jen drzela palce. Pro vse ostatni jsem delala maximum, vcetne vitaminu a podporujicich pripravku a zivot. stylu:)
Tim ze my meli sex obvykle co tri dny (nechceme se k tomu nutit denne nebo obden, nicilo by to asi vztah, mit nuceny sex jen za ucelem plozeni) tak jdem potrebovala vedet kam presne ho nasmerovat… :) stesti po 5 mesicich stalo na me strane a dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí