Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nemusí to být problém, každopádně je určitě lepší když je. Na hlen je výborný maliník nebo grepový džus
. Jinak ještě ten gel na podporu početí jak zmiňuje @Majdalenka02, ten napodobuje přirozené prostředí.
Jak psaly holky, hlen pomáhá spermiím přežít, tak třeba zkusit ten Conceive gel ( nám tedy nevyhovoval, protože hrozně rychle zasychal). Nebo jsem četla příspěvky tady na emimi od slečny, která neměla ovu hlen, tak si měřila bazalku, aby se trefila opravdu co nejblíž ovulaci, aby spermie vydržely 🙂
Ja cetla, ze hlen mame opravdu pri ovu kazda, jen ne kazdy to “vytejka” az v takove mire aby to poznala na toaletaku. Nekdy pri “sahnuti/steru” na cipek mate stejne suchy prst a neznamena to ze nemate proste hlen. Ten hlen tam je…. Jen ne kazda ho produkuje tak moc ze ho ma plny toaletak…ja ho nemela (cti nevidela na toaletaku a pri sahnuti na cipek 4 mesice (a to jsem brala kontryhel, inositol, grepy, listovku…) a naopak jsem ho mela ( a silene moc i na toaletaku) kdyz jsem nebrala nic. Tezko rict tedy, cim to je. Otehotnela jsem ten posledni pripad, kdyz hlenu bylo tolik ze jsem musela utrhnoit nekolik toaletaku
@Denise.H Proto tam taky jdeme
Ale přece jenom jsem chtěla nejdřív zjistit, jak se k mému problémů postaví nový gyndař. Proto jsem ho taky změnila žejo. Navíc do bodu, kdy se vydáš do CAR, musíš za mě prostě dozrát. Kor když už máš s jedním blbou zkušenost.
Ahojky holky delala jsem si dneska prvni ovu test a je tam videt slabá čárka cyklus mám 32 dní a dneska jsem 17 den cyklu. Myslite ze je šance ![]()
@Tam3rka tak třeba jsi ten případ, kterému ty doplňky stravy právě spíš ubližovaly
@Marketa2811 buď zesílí nebo už byla, příště bych začala s testováním dřív, alespoň 15 DC
.
@Primat17780 ja spis myslim, ze telo samo zvladlo fungovat dle prirody jak melo, pokud to za nej nemelo delat nic jinyho a nedavalo mu ty signaly:) ze by vylozene ublizovalo to asi ne, jen to nemelo ten efekt jako zdrave samofungovani tela
@GabriDnk ehm.. 🤣 🤣 to bych se musela taky podívat.. ale mám pocit, že oboje.. když má někdo snížený objem/koncentraci a do toho pohyblivost, tak tam může být už problém.. ale pokud má jen pohyblivost, tak bych zkusila zatím ty doplňky stravy a uvidíte.. chlap to bral a byl i víc aktivní (nebyl tolik unavený) a celkově i v posteli jsme byli více aktivní. Já do toho pila kotvičník a kontryhel. A dneska jsem 9+1.. a to jsem měla dost anobulačnich cyklů.. vůbec se nebojte a zkuste tohle a když se nezdaří třeba do 4-6 měsíců, tak bych to řešila jinak.
držím palečky..
Suchost se s největší pravděpodobností spraví sama. Mám za sebou 2 porody a za 2 cykly to bylo dobré. Já si ho tehdy taky koupila a po tom krátkém období suchosti jsem byla zase naopak tak mokrá, že to bylo až nepříjemný s tím gelem. Teď jsem pila maliník, abych to trochu podpořila.
Dej tomu tak 3-4 cykly než se to vrátí do normálu.
@Ladyanyz já jsem dnes teprve 3 dpo 😁 budu testovat tak 28.12.
@bonsaj493 ono to aspoň budeš přes ty Vánoce lépe utíkat viď?😁 já bych měla dostat ms přesně na Vánoce, takže super 😅
@Ladyanyz ale tak třeba vám to konečně vyjde a bude to teprve dárek
.