Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2221
19.12.24 19:22

@Denise.H tak jestli je to takhle jednorázový výkyv, nestalo by za to pátrat proč? Nebyla jsi nemocná, brala nějaké léky? Nebyla třeba cysta? U těch bych třeba byla opatrná, někomu je gynexu může podpořit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.12.24 19:29

Holky, vidíte to taky? 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.24 19:35

@Amelli vidím ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
19.12.24 19:58

@GabriDnk ahojky.. partner měl dokonce jen 20% progresivně pohyblivých spermií. A ty si normálně zdravá? Jakoby hormony atd.. Partner dostal akorát nějaké vitamíny a doplňky a za dva měsíce i s mými problémy se to povedlo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
19.12.24 20:10

@Primat17780 Je to po porodu první cyklus, i když po minulém jsem tohle neměla.
Co jsem tak hledala, tak tohle je jeden z důvodů zkrácení luteální fáze a mělo by se to časem upravit samo. Otázka je, co je to časem. :mrgreen: Samozřejmě mohu počkat, jestli se to časem neupraví, nic nebrat a případně potom vyhledat gyne.
Spíše jsem to srovnání cyklu chtěla lehce podpořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4219
19.12.24 20:24

@Amelli vidím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4219
19.12.24 20:24

@Denise.H ono hlavně ty bylinky trvají, než zaberou, plný účinek se projeví až za tři měsíce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
19.12.24 20:32

@Denise.H já jsem užívala Gynex 3× denně 7 kapek, na nastartování cyklu po vysazení antikoncepce. Někdo bere třeba třikrát 5 kapek :nevim: brala jsem dle návodu tři týdny a pak týden pauza. Potom mi spadlo kapatko a rozbilo se mi, tak jsem to zkusila kapat přes stříkačku a pak jsem se na to vykašlala 😅 a pak už byly //. S kontryhelem zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
19.12.24 20:46

@Denise.H jasně, chápu. Pak by to asi mohlo pomoct. A nekojis ještě třeba? Já jsem to po porodu měla vždycky podle toho, jak moc jsem zrovna který měsíc kojila 😀 A taky je teda pak otázka, jak moc je spolehlivé, že ovulace fakt proběhla. Ale na to by to případně mohlo pomoct taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
19.12.24 20:54

@Primat17780 Jo, ještě kojím. :mrgreen:
To mě taky napadlo s tou ovulací, ale hlen byl, test mega silný, teplota odpovídající a chuť na sex velká. Utz doma nemám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
19.12.24 20:56

@tynkkka Je mi to jasný, takže „zaručený“ recept je přestat kapat Gynex. :lol: :palec:

U mě zase tehdy pomohlo si koupit Drmek, který jsem nikdy neotevřela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
19.12.24 21:01

@Primat17780 A hýbalo ti to i s tou luteálkou? O délku cyklu mi ani tak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.12.24 21:14

@Denise.H Ahoj, mně trvalo asi čtyři měsíce od první ms po porodu, než začala mít standardní délku a fáze, brala jsem jenom listovku. Takže bych zkusila vydržet nějakou dobu bez ničeho… Že tam ten efekt bude i tak.

Před prvním těhotenstvím mi pomohl kontryhel, pít čaj do ovulace. S ostatním nemám zkušenost. Dr teď podruhé radila přestat kojit, nicméně povedlo se i bez toho a kojím do porodu (ale úplně bych to asi už nedoporučila). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
19.12.24 21:26

@Výbojka Díky za zkušenosti. :palec:

Po prvním mně ten cyklus nastartoval rychle a hezky, tak jsem čekala teď to samé. :lol:

Kontryhel jsem taky kdysi pila, ale to jsem ten cyklus měla normální. Měl akorát pozitivní efekt na křeče při MS a celkový komfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
19.12.24 21:38

@Denise.H to vlastně nevím, u prvního cyklu jsem nestihla chytit ovulaci, takže netuším. A druhý cyklus trval dva měsíce, jakmile jsem na dva dny snížila frekvenci kojení, tak přišla ovulace a já otěhotněla 🤷 Ale jako z toho prvního odhaduju, že byla kratší než dřív. Ale potvrzeno nemám. Každopádně pokaždé (dvakrát teda) přišla ovulace a ms, když jsem vynechala pár kojení. A brala jsem drmek. Kdyby tam nebyl ten pokles, tak si myslím, že jedu dál bez cyklu. Takže jestli kojis, tak se bojím, že nějaký rovnání přípravkama to úplně nepřebije.

Ale u toho prvního cyklu jsem shodou okolností byla u doktora, který říkal, že nedávno proběhla ovulace a mám čekat tak za týden ms. Ta přišla hned druhý den. Testy byly jenom silnější, ne pozitivní, každopádně odhaduju z toho, že tam taky bylo zkrácení tak cca o 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí