Snažení a menstruace po potratu

Anonymní
26.9.19 18:31

snažení a menstruace po potratu

Ahoj, je to pro mě citlivé, proto anonym.. 25.7 jsem samovolně potratila v 6.tt. Bez lékařského zákroku. s přítelem se stále snažíme, ale nesleduji ovulaci, bt apod. Krvácela jsem cca do 28.7. Další menstruace trvala od 26.8-29.8. Podle délky mého cyklu jsem to měla dostat někdy 24/25.9. Vždy mě před ms bolí 1-2 dny břicho, prsa. Teď zatím nic. Měla to některá z vás také rozházené? Kdy se to zase srovnalo? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.9.19 10:04

Ahojj, to mě moc mrzí :( momentálně řeším úplně to samé. V květnu mi zjistili zamlkle těhotenství, v 11tydnu samovolny potrat, dr. mě poslal raději ještě na revizi, dovyčištění. První menstruace přesně po 28dnech, druha též, ale teď co se poslední dvě snažíme o mimi, tak hrozné spozdeni :( minulý měsíc skoro 14dni, teď 8dni, člověk už mysli, ze něco a ono prd. Navíc s tím spozdenim ji mám konzistenci úplně jinou :roll: (pardon za rozvadeni) též řeším, jestli je to v pořádku, ale možná se jen tělo potřebuje dát dohromady. Snad bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.9.19 13:34

Ahoj, já měla stejný problém ale cca před rokem… V září 2018 potrat na začátku 7. týdne a od té doby už jsem měla dvakrát zpoždění přes týden…vzhledem k tomu, že 20 let mám pravidelný cyklus, tak jsem se na to ptala a prý je to úplně normální…že pokud menstruace netrvá více jak 11 dní a nepřichází častěji než jednou za 21 dní, tak je to v pořádku… Ale zjevně mi to zpoždění dělá pořád ten samý vaječník…vždy to bylo „po sudém“ opakování… Je to zvláštní… Chtěli jsme se začít snažit v lednu (předtím to bylo nečekané), ale v lednu jsem chytla zápal plic a od té doby jezdím po gynde kvůli kvasinkám a vůbec se.toho nemůžu zbavit… Dostala jsem tehdy dvoje antibiotika a nevím, jak se toho už zbavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.19 16:28

Děvčata, pátrala sem co by nám mohlo pomoci a narazila na gynex a drmek forte, který sem hned objednala. Mají veliké ohlasy, tak doufám, že pomůže. Zkuste mrknout na recenze :palec: plus začnu brát ještě inofolic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.10.19 11:07

Ahoj holky, jen pisi svoji zkusenost. V cervnu 6tt potrat. Do te doby vzdy cyklus 31 dni. Od potratu totalne rozhazeny cyklus, ovulace nikde. Narazila jsem na gynex, beru 3×7 kapek a teprve ted v zari jsem mela prvni cyklus zase srovnany na 31 dni a ovulace probehla (dle testu a bt). Takze doporucuji gynex, ale telo se musi asi samo srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí