Snažení a mononukleoza

118
23.12.23 11:31

Snažení a mononukleoza

Dobrý den,
Chtěli jsme se s partnerem pokoušet o mimi, jenomže jsem měsíc zpátky prodělala mononukleozu a tak mě zajímá, zda nemá někdo zkušenost, po jaké době je vhodné se snažit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3021
23.12.23 11:48

Akutní nákaza nemá vliv ani na probíhající těhotenství, takže týdny po prodělání nemá smysl nad tím vůbec uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.12.23 12:33

@Kryptozoo jakože nemá smysl nad tím uvažovat, že prostě raději počkat, nebo se toho nemáme bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
23.12.23 13:10

Předpokládám, že máš dietu, máš se šetřit a čekají tě kontroly jaterních testů? Já osobně bych počkala, až budu úplně fit - pár měsíců, protože těhotenství je určitá zátěž pro celý organismus.

• Citovat
  • Upravit
1751
23.12.23 13:50

@nickser ahoj, nez tady spis bych to probrala s dr. Prece jenom to neni angina nebo chripka, je to oslabeni jatry, ktera v tehotenstvi pracuje vic a je treba aby byla zdrava a ne oslabena. Kolik mas zen, co na konci tehu maji spatne jaterni testy a dite musi ven. Takze do tehu bych sla se zdravou jatrou, za ty komplikace to nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.12.23 17:25
@Stará známá píše:
Předpokládám, že máš dietu, máš se šetřit a čekají tě kontroly jaterních testů? Já osobně bych počkala, až budu úplně fit - pár měsíců, protože těhotenství je určitá zátěž pro celý organismus.

Dietu mám, kontrolu mám první příští týden…bylo zvláštní, že mi řekli, že dietu nemám až tak hrotit, a jestli chci, tak ať si najdu něco o tom na internetu…no ale pořád mi něco říkalo, dodržuj ji pořádně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.12.23 17:26
@MonaSun píše:
@nickser ahoj, nez tady spis bych to probrala s dr. Prece jenom to neni angina nebo chripka, je to oslabeni jatry, ktera v tehotenstvi pracuje vic a je treba aby byla zdrava a ne oslabena. Kolik mas zen, co na konci tehu maji spatne jaterni testy a dite musi ven. Takze do tehu bych sla se zdravou jatrou, za ty komplikace to nestoji.

Chápu, tak snad se to bude zlepšovat a ne zhoršovat.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.12.23 21:44

@nickser ja ji mela kdysi v 10letech a musela jsem byt 14dni sama v Trinci na infekcnim. Dietu jsem musela drzet pul roku, zadne mastne, tucne, sladkosti, mlecne vyrobky. Vim, ze jedna nebo dve holky ji taky mely na stredni, ale byly doma. Ja jsem mela potize jak u anginy, zvetsene uzliny, bolesti v krku, zvraceni, atb nepomahaly, mela jsem zvetsenou jatru. Poznala to detska dr pak podle krve, nejdriv jsem byla na pohot a tam mi dali atb, ze je to angina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.12.23 21:50
@MonaSun píše:
@nickser ja ji mela kdysi v 10letech a musela jsem byt 14dni sama v Trinci na infekcnim. Dietu jsem musela drzet pul roku, zadne mastne, tucne, sladkosti, mlecne vyrobky. Vim, ze jedna nebo dve holky ji taky mely na stredni, ale byly doma. Ja jsem mela potize jak u anginy, zvetsene uzliny, bolesti v krku, zvraceni, atb nepomahaly, mela jsem zvetsenou jatru. Poznala to detska dr pak podle krve, nejdriv jsem byla na pohot a tam mi dali atb, ze je to angina.

No tak to já už mám vše za sebou..já si to prodělala v bolestech a vše okolo pěkně doma. Troje ATB..nikdo mi nedokázal pomoc, až na ( po skoro 3 týdnech) ORL, kdy se mi svíral krk.. ležela jsem tam 3 dny..na druhý den po nástupu mi už nic nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí