Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ovulační test je pozitivní, když jsou čárky stejně silné, nebo testovací je silnější. Ovulace pak přijde do 48 hodin. Je to napsáno v návodu
![]()
Už jsu z toho fakt zblblá, ted jsem si dělala ovulační test a mám tam 2 čárky, a ta spodní je o něco slabší, co to tedy znamená? podle návodu, a že je test negativní, ale jak čučím at čučím, tak mi připadá ta spodní jen o něco slabší, je to teda negativní? děkuji za radu
@Anonymní píše:
Už jsu z toho fakt zblblá, ted jsem si dělala ovulační test a mám tam 2 čárky, a ta spodní je o něco slabší, co to tedy znamená? podle návodu, a že je test negativní, ale jak čučím at čučím, tak mi připadá ta spodní jen o něco slabší, je to teda negativní? děkuji za radu
Znamená to to že bud každou chvilí bude pozitivní bude nebo už vrchol hladiny lh proběhl, někdy to nejde chytit uplne přesně každopadně ovulace proběhne v nejbližích hodináach 12-48 hodin
@Anonymní píše:
Jestli je jen o trochu slabší, mel by byt brzo pozitivni. Záleží na testu. Ja používám Dr. Max a kdyz mam dopoledne testovaci čárku o trosku slabší, vecer uz je test pozitivni. Ovulace pak do 48 hod. Držím palce.
@yellowmonkey ahoj já jsem dneska 1dc. takže trochu depka a trocha nové naděje do dalšího kola, ale jinak vas holky sleduju
Holky, ale včera jsme si ten test taky dělala aměla jsme taky tu čárku slabší, tak je možné, že fakt ovulace už proběhla třeba v nedělu? protože podle testu co si dělám na internetu, jsme mela mít ovulaci v nedělu, je to možné, že ta čárka pak po ovulaci je slabší?
@holka123
To me mrzi
U nas se vánoční zázrak take nekonal. Ale stale verim, ze tento rok to klapne
Pak uz na to prdim.
@Anonymní píše:
Holky, ale včera jsme si ten test taky dělala aměla jsme taky tu čárku slabší, tak je možné, že fakt ovulace už proběhla třeba v nedělu? protože podle testu co si dělám na internetu, jsme mela mít ovulaci v nedělu, je to možné, že ta čárka pak po ovulaci je slabší?
Slabší nez dnes nebo slabší nez kontrolní? Odvod to od jednoho dne - bud sili, ovu teprve bude nebo slábne a hladina lh klesá. Jen nechápu - spočítas si ovu na nedeli a začínas testovat v nedeli, kdyz test muze byt pozitivni i 48 hod předem? ![]()
@yellowmonkey já myslím že se tenhle rok dočkáme všechny
ta pětka má pěkný bříško, tak to musí klapnout ![]()
@Anonymní píše:
pokud si měla čárku včera slabší tak ovu teprve proběhne v rozmezí 12-48 hodin
@yellowmonkey já si ten ovulační test koupila teprve včera, předtím jsem si to počítala normálně bez testu, pak mě napadlo si to ještě zkusit takto, a můžu si udělat ještě jeden test během dneška, abych věděla, jestli slábne ta čárka nebo ne? nebo se může jen jeden test dělat během dne?
@yellowmonkey každopádně jsme měli sex včera i v nedělu, tak snad by to mělo stačit ne?
@Anonymní píše:
@yellowmonkey každopádně jsme měli sex včera i v nedělu, tak snad by to mělo stačit ne?
A dnes je ten test silnější nez vcera? Podle toho bys to mohla odvodit. Zkusila bych dnes Odpo jeste jeden a mela bys mit jasno. Každopádně sex je lepší spis před ovu. Tak držím palce ![]()
Ahoj holky, prosím Vás, včera poprvé jsme si dělala ovulační test, měla jsme tam 2 čárky, jedna teda byla o trošičku slabší, znamená to že jsme měla ovulaci? sex jsme měli, ted už 3 dny po sobě, tedy jeden den pak nic a pak 2 ano, bojím se pak za nějakou dobu udělat těhotenský test, je velká šance otěhotnět? jsme oba zdravý, nikdy jsme s tím problém neměli, máme jedno dítě, které přišlo na svět, ani nevíme jak:-) ted bych moc chtěla druhé, tak myslím jen na to. ovulační test se musí dělat ve stejnou dobu? díky