Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. potřebovala bych poradit… HA neberu už 3 roky. S manželem se snažíme o mimi, ale nejde. V červenci jsem byla na laparu, kde mi zjistili, že jsem úplně v pohodě. Manžel je také v pohodě. Má už čtyřletého kluka z prvního manželství. Jsem už 32 DC a mám už tři dny zpoždění. Dělám si Pepino testy s citlivostí 10. Předevčírem mi vyšel jeden se slabým růžovým duchem a dneska a včera byl úplně čistý. Poslední dobou jsem furt hrozně vznětlivá a vytočí mě i prkotina a to jsem normálně kliďas. Nemám skoro vůbec chuť k jídlu a pobolívá mě podbříšek, jako kdybych měla ms a všechny podprsenky mi začínají být malé i když váhu mám pořád stejnou. Co myslíte, může to být těhu?? Jsem z toho docela nervozní, protože předevčírem test se slabým duchem a dneska a včera sněhobílo…
No, chápu, že jsi nervózní, ale my ti to tu neřekneme..
Počkej ještě tak dva, tři dny, zkus testovat znovu, pak se uvidí
Pokud bude test negativní, a menstruace nikde, nezbývá, než se objednat k doktorovi..
Hodně štěstí ![]()
Ještě můžeš zkusit koupit jiný test, od jiné firmy..Třeba i nějaký dražší, jde totiž vidět, že jsi z toho nervózní, což úplně chápu..
A jiný test jsi nezkoušela? Mně Pepino ukázal ducha a Dr.Max už hezkou čárku.
@mertas když nebereš antikoncepci a snažíte se o početí tak těhotná být můžeš, ale jak píší holky, koupila bych test dr. Max a zkusila za 2 dny znovu. Na příznaky bych nehleděla, psychika dělá hodně. Držím pěsti ať ti to vyjde jak si přeješ ![]()
Pardon, ja jsem cetla "Sněžení a sněhobílo "tak to musim asi jinam
![]()
@ksafnika píše:
Pardon, ja jsem cetla "Sněžení a sněhobílo "tak to musim asi jinam![]()
Ježiši u vás sněží?
![]()
Co to je za výrazy. Slabý duch. Kdo toto vymyslel…bože bože
@BabyBella píše:
Co to je za výrazy. Slabý duch. Kdo toto vymyslel…bože bože
Slaby duch = duch co videl cinky mozna z rychliku ![]()
@Seizdra píše:
Slaby duch = duch co videl cinky mozna z rychliku
Týýý kokos..
@ksafnika píše:
@Silwinka87 u nas ne, prave me zajimalo, kde?!
u nás taky ne
taky by mě zajímalo kde tedy sněží ![]()
My ti tady opravdu bohužel poradit nemůžem. Nezbyde ti nic jiného, než počkat aspoň dva dny.
A na příznaky nekoukej. Sugesce dělá hodně.
Silwinka87 no tak já zkusím tedy ještě toho dr maxe a nervozní jsem opravdu hodně ![]()