Snažení dlouhá cesta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.1.25 12:28

Snažení dlouhá cesta

Je tu už dost skupin na tohle téma, ale ráda bych založila jednu skupinu jen na stěžování, vypsání se z pocitu, naštvanosti a závisti, o tom že přišla zas ta zatracená mrcha menstruace, že jsme nezvládly setkání s těhotnou kamarádkou, další těhotenské oznámení v rodině. Nevydařené IUI, IVF, ztráta miminka, vztahy doma s partnerem, sex…Prostě save place, kde to ze sebe můžeme anonymně dostat, podpořit se. Věřím, že my ženy zvládneme vše, jsme strašně silné osobnosti a taky věřím, že se tu budeme jen podporovat. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24760
8.1.25 12:43

Já po 13 letech snah a nezdařených ivf už nebyla tehdy schopná ani projít kolem kočárku..
nerada na to období vzpomínám, dopadlo to dobře - adopcí zdravých dvojčátek :andel: :andel:
ale ta cesta byla fakt otřesná.. dokonce jsem měla rozepsanou novelu na to téma, to vnitřní pnutí, stres, zármutek a zklamání nešlo moc příčetně vydržet.. tolik let..

všem na té cestě přeju hodně sil, lásky, podpory a co nejméně blbých keců od okolí, to mne dokázalo rozhodit úplně nejvíc (typicky rada : moc na to myslíš :zed:
hm… tak nakonec byla chyba v chromozomu… takže s tím, na co jsem myslela a nemyslela to opravdu nemělo společného ani zbla..)
oni to ti lidi ani nemyslí špatně, ale ty věčné komentáře - to už bylo na zabití ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí