Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ráda bych poprosila radu. Tady mám ovulační testy (12.den jsem netestovala). Od 15.dne jsem nasadila duphaston. Teď 2 dny před ms pozitivní digitální test +2-3 a hcg z krve 150. Nevíte, kdy tak mohla proběhnout ta ovulace? Čárky se mi všude zdají světlé a negativní..
Děkuji za odpovědi.
Tipla bych to na ten 13. Den ale zase to hcg mi přijde hodně vysoké na dva dny před Ms
@Sisi 14 právě přemýšlím, zda nebyla toho 12. kdy jsem netestovala 🙈
@terina9 píše: Více
Jakože mě přijde ze by mela být este o týden dřív protože ja když sem cekala syna tak sem 2dny po vynechané Ms mela na digitálu 1-2
A ty to potřebuješ vědět přesně kvůli tomu leku co si nasadila?
@terina9 už je to asi třetí diskuse, kde tento dotaz čtu ![]()
Jinak, aby jsi měla takhle vysoké HCG, musela být tentokrát ovulace velmi brzo, klidně hned po ms. Je to vzácné, ale stává se to. Já ji mívám s pcos spíše déle (20-30 DC), ale loni najednou jeden cyklus prekvapila už 9 DC, další jsem šla na folikulometrii dřív 7 DC a už měl folikul 22mm a druhý den ovulace a následující cyklus mi 4 DC skončila menstruace, zároveň se objevil plodný hlen, bolest vaječníků a ot pozitivní!!!
5 DC proběhla ovulace podle bolesti a následně mi ji potvrdila teplota i paní doktorka na Utz
takže je možné, že jsi měla tentokrát dřív než 10 DC a zkrátka jsi ji nechytila. Když máš kale pozitivní testy a jsi těhotná, tak už to neřeš! ![]()