Změna cyklu při snažení?

23
5.1.25 10:13

Změna cyklu při snažení ?

Dobrý den, mám takovou zvláštní otázku a to, jestli je možné, že při snažení o prďolu může dojít ke změně menstruačního cyklu. Už dvě děti mám a vždy to trvalo cca půl roku než se zadařilo ale k žádným takovým změnám nedošlo. Vždy jsem měla pravidelnou ms a to že jsem to vždy dostala 28-29 den v měsíci.
Teď co se snažíme už 3ti měsíc, tak mám menstruaci po 20 dnech. Ovulaci si nehlídam, prostě to nechávám osudu, jen mě zajímá, jestli tohle má nějaký zvláštní důvod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
5.1.25 21:50

Nemůže se blížit menopauza? Prý se už nějakou dobu před ní mohou cykly zkracovat. Snažením tohle není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.1.25 10:29
@Andula97 píše: Více

Je mi 29, tak to asi nee 😁 ale ms je normální, bez bolestí, intenzita nezměněna, jen co jsme se začali snažit, tak se hrozně moc zkrátil cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.1.25 12:47

Já nikdy pravidelnou ms na dny neměla, ale vždy kolem 30-35dnů ( ovu nevím, necítím ji a nikdy dřív jsem neměřila) a první dva měsíce, když jsme si řekli, že to necháme osudu, tak cyklus přes 50 dní a druhý 45 myslím. Nevím čím to bylo, pak se to vrátilo do normálu, ale já měla zničeho nic cykly naopak delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí