Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, píšu o radu prosím. Je mi 26, za celých asi 16 let jsem nikdy neměla zpoždění. Zcela pravidelný cyklus na den. Tento měsíc jsme se snažili poprvé o miminko a dnes je třetí den, co mám zpoždění. Uz jsem si dělala tři testy a všechny negativní. I clearblue digitální. Myslíte, že je teda ještě brzy a ještě můžu být těhotná a jen to neukazuje? Zajímá mě, jestli to třeba tak někdo měl, že už zpoždění, ale negativní test…a pak pozitivní. Díky.
Byla by to velká náhoda kdyby to takhle vyšlo hned napoprvé. Stejně tak by byla náhoda že zrovna teď když jste se poprvé snažili tak se posunula ovulace a je na test tedy třeba ještě brzy. Ale možné je všechno…
zkus znovu test za pár dní…
@Vladusxx píše: Více
Máme obě děti na první pokus, třetí z přerušovanýho sexu. Možné to je.
Ale testy byly pozitivní hned.
@jahoda13 zkus ještě za dva dny další test.
@JancaS84 me
právě přijde těch náhod nějak moc najednou že zrovna se poprvé snažili a zrovna se posunula ovulace takže v den vynechání MS je ještě brzy na test…
Ale co já mám povídat, my máme první dítě ze zapomenuté antikoncepce…
druhé teda až v druhém cyklu, na druhou stranu s frekvencí sexu cca 10 dni nebo jak to tenkrát bylo to taky byl docela zázrak že se to povedlo tak rychle 🤭
Ahoj, 3 dny není nic a ani se to nedá nazvat zpoždění. Vyčkala bych více dní pak si udělala test.
@jahoda13 ahoj, mela jsem to stejne, ale u me to byl jen nasledek vysazeni HA, kterou jsem predtim neprerusovane brala 13 let 🙂 v dalsich cyklech se mi to vratilo k normalu.