Zpožděná ms 3 dny

28
4.1.25 14:59

Zpožděná ms 3 dny

Ahoj, píšu o radu prosím. Je mi 26, za celých asi 16 let jsem nikdy neměla zpoždění. Zcela pravidelný cyklus na den. Tento měsíc jsme se snažili poprvé o miminko a dnes je třetí den, co mám zpoždění. Uz jsem si dělala tři testy a všechny negativní. I clearblue digitální. Myslíte, že je teda ještě brzy a ještě můžu být těhotná a jen to neukazuje? Zajímá mě, jestli to třeba tak někdo měl, že už zpoždění, ale negativní test…a pak pozitivní. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11818
4.1.25 15:12

Byla by to velká náhoda kdyby to takhle vyšlo hned napoprvé. Stejně tak by byla náhoda že zrovna teď když jste se poprvé snažili tak se posunula ovulace a je na test tedy třeba ještě brzy. Ale možné je všechno… :nevim: zkus znovu test za pár dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
4.1.25 15:25
@Vladusxx píše: Více

Máme obě děti na první pokus, třetí z přerušovanýho sexu. Možné to je.
Ale testy byly pozitivní hned.
@jahoda13 zkus ještě za dva dny další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
4.1.25 16:19

@JancaS84 me :dance: právě přijde těch náhod nějak moc najednou že zrovna se poprvé snažili a zrovna se posunula ovulace takže v den vynechání MS je ještě brzy na test…
Ale co já mám povídat, my máme první dítě ze zapomenuté antikoncepce… :lol: druhé teda až v druhém cyklu, na druhou stranu s frekvencí sexu cca 10 dni nebo jak to tenkrát bylo to taky byl docela zázrak že se to povedlo tak rychle 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
4.1.25 17:05

Ahoj, 3 dny není nic a ani se to nedá nazvat zpoždění. Vyčkala bych více dní pak si udělala test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.1.25 17:50

@jahoda13 ahoj, mela jsem to stejne, ale u me to byl jen nasledek vysazeni HA, kterou jsem predtim neprerusovane brala 13 let 🙂 v dalsich cyklech se mi to vratilo k normalu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex