Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Duch je nejspíš ovitrelle. Pokud byla ovulace, pravděpodobně bude MS sama od sebe (pokud nemáš nízkou sliznici)
@eva1985aa píše:
Duch je nejspíš ovitrelle. Pokud byla ovulace, pravděpodobně bude MS sama od sebe (pokud nemáš nízkou sliznici)
Ovitrelle je prý viditelné max 10 - 12 dní.. A to jsem testovala 6 a 8 den po a TT byl bez duchu.
Sliznici mám dobrou.
@Anonymní píše:
Ovitrelle je prý viditelné max 10 - 12 dní.. A to jsem testovala 6 a 8 den po a TT byl bez duchu.
Sliznici mám dobrou.
Ovitrelle může být viditelný fakt dýl, já testovala 15 dní po IUI a pořád tam byl (16-17 dní po Ovitrelle).
@eva1985aa píše:
Ovitrelle může být viditelný fakt dýl, já testovala 15 dní po IUI a pořád tam byl (16-17 dní po Ovitrelle).
To mi případně divné. I když mě už vyšly úplně negativní testy?
Podle mě to ovitrelle není…
měla jsem ji x krát… maximálně se mě držela 14dnů.. řekla bych, že to je nadějné… sama jsem dnes 13 dní po IUI (i ovitrelle) a 11DPO.. duch na testu byl naposledy 8 dnů po ovitrelle.. teď bílo.. Dle CAR mám testovat až v Sobotu.. držím palce ![]()
@Clarisse19 píše:
Podle mě to ovitrelle není…měla jsem ji x krát… maximálně se mě držela 14dnů.. řekla bych, že to je nadějné… sama jsem dnes 13 dní po IUI (i ovitrelle) a 11DPO.. duch na testu byl naposledy 8 dnů po ovitrelle.. teď bílo.. Dle CAR mám testovat až v Sobotu.. držím palce
DEKUJI 🙏 já jsem dnes volala s klinikou, a prej to mám zkusit za tři dny. Už vidím jak ty tři dny budou dlouhé 😪 Nicméně včera večer mě začal pobolivat podbrisek a zada. Ale ne tak, jak před MS. Tak jsem zvědavá, ale moc naději si nedělám.
Dobrý den…
Ráda za Vaše potřehy, zkušenosti. Potřebuji nějak uklidnit, třeba to měl někdo stejně.
OD porodu cca 2 roky Ms vyvolaná jen díky a vždy s Agolutinem.
Dnes jsem 17.den po apl. Ovitrelle. (Viditelné dva folikuly cca 22 mm na UZV, ovulka proběhla zřejmě dva dny po aplikaci) Předtím Clostilbegyt 5 - 9DC 1-0-1. Předtím vyvolávaná MS Utrogestanem.
Výsledky přítele i mé jsou v pořádku, SPG, hormonální porfil, UZV i AMH.
Nicméne na TT dnes pidi duch, může byt pidi, když jsem ted 28DC, 15DPO? Má cenu testovat dále?
Jen mi zajímá, když mi byla vždy MS vyvolávana. V případe negativního TT, dostanu MS sama od sebe, nebo půjdu na vyvolání? Lékař mi neřekl, že si mám nasadit opět Utrogestan.
Děkuji za Vaši odpovědi.🙏 🙏