Snažení, duch na TT, menstruace

Anonymní
19.6.23 15:24

Snažení, duch na TT, menstruace

Dobrý den…

Ráda za Vaše potřehy, zkušenosti. Potřebuji nějak uklidnit, třeba to měl někdo stejně.
OD porodu cca 2 roky Ms vyvolaná jen díky a vždy s Agolutinem.
Dnes jsem 17.den po apl. Ovitrelle. (Viditelné dva folikuly cca 22 mm na UZV, ovulka proběhla zřejmě dva dny po aplikaci) Předtím Clostilbegyt 5 - 9DC 1-0-1. Předtím vyvolávaná MS Utrogestanem.
Výsledky přítele i mé jsou v pořádku, SPG, hormonální porfil, UZV i AMH.
Nicméne na TT dnes pidi duch, může byt pidi, když jsem ted 28DC, 15DPO? Má cenu testovat dále?
Jen mi zajímá, když mi byla vždy MS vyvolávana. V případe negativního TT, dostanu MS sama od sebe, nebo půjdu na vyvolání? Lékař mi neřekl, že si mám nasadit opět Utrogestan.
Děkuji za Vaši odpovědi.🙏 🙏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
19.6.23 15:46

Duch je nejspíš ovitrelle. Pokud byla ovulace, pravděpodobně bude MS sama od sebe (pokud nemáš nízkou sliznici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.23 15:56
@eva1985aa píše:
Duch je nejspíš ovitrelle. Pokud byla ovulace, pravděpodobně bude MS sama od sebe (pokud nemáš nízkou sliznici)

Ovitrelle je prý viditelné max 10 - 12 dní.. A to jsem testovala 6 a 8 den po a TT byl bez duchu.
Sliznici mám dobrou.

• Citovat
  • Upravit
576
19.6.23 16:01
@Anonymní píše:
Ovitrelle je prý viditelné max 10 - 12 dní.. A to jsem testovala 6 a 8 den po a TT byl bez duchu.
Sliznici mám dobrou.

Ovitrelle může být viditelný fakt dýl, já testovala 15 dní po IUI a pořád tam byl (16-17 dní po Ovitrelle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.23 16:11
@eva1985aa píše:
Ovitrelle může být viditelný fakt dýl, já testovala 15 dní po IUI a pořád tam byl (16-17 dní po Ovitrelle).

To mi případně divné. I když mě už vyšly úplně negativní testy?

• Citovat
  • Upravit
77
20.6.23 13:49

Podle mě to ovitrelle není… :srdce: měla jsem ji x krát… maximálně se mě držela 14dnů.. řekla bych, že to je nadějné… sama jsem dnes 13 dní po IUI (i ovitrelle) a 11DPO.. duch na testu byl naposledy 8 dnů po ovitrelle.. teď bílo.. Dle CAR mám testovat až v Sobotu.. držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.23 14:11
@Clarisse19 píše:
Podle mě to ovitrelle není… :srdce: měla jsem ji x krát… maximálně se mě držela 14dnů.. řekla bych, že to je nadějné… sama jsem dnes 13 dní po IUI (i ovitrelle) a 11DPO.. duch na testu byl naposledy 8 dnů po ovitrelle.. teď bílo.. Dle CAR mám testovat až v Sobotu.. držím palce :andel:

DEKUJI 🙏 já jsem dnes volala s klinikou, a prej to mám zkusit za tři dny. Už vidím jak ty tři dny budou dlouhé 😪 Nicméně včera večer mě začal pobolivat podbrisek a zada. Ale ne tak, jak před MS. Tak jsem zvědavá, ale moc naději si nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí