13DPO (3dny do MS) viróza?!

Anonymní
18.6.23 10:54

13DPO (3dny do MS) viróza?!

Zdravím holky, chci se zeptat.. jsem 13DPO- menstruace ma dorazit až za 2 dny (v úterý). Test dneska negativní, sneho bílo. ALE jsem strasne unavená, mam vnitřní horkost (včera večer 37,1) bolí me zada a jsem nafoukla. V 7DPO me bolel podbrisek jako při ovulaci ale jen jeden den a prsa tak 3 dny.. mate někdo takovou zkušenost, prosim? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2962
18.6.23 13:14

Pokud vis presne, ze si 13DPO, tak by na testu uz carka byt mela. :think: Ale uvidis, zda ms dorazi nebo ne. Jinak viroza, ryma jsou caste pri rannem tehu. Mela jsem to take tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.6.23 13:26
@Anonymní píše:
Zdravím holky, chci se zeptat.. jsem 13DPO- menstruace ma dorazit až za 2 dny (v úterý). Test dneska negativní, sneho bílo. ALE jsem strasne unavená, mam vnitřní horkost (včera večer 37,1) bolí me zada a jsem nafoukla. V 7DPO me bolel podbrisek jako při ovulaci ale jen jeden den a prsa tak 3 dny.. mate někdo takovou zkušenost, prosim? :oops:

Pokud jsi opravdu 13 dpo, tak by na testu byl patrný duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.23 13:27

@Mgree fakt? Já pri prvním nevěděl ani ze sem těhotná celých 9 měsíců. Proto me tohle trochu desi. Nějaké přiznal jsou, ale nevím.. pockam na úterý. Ale taky si říkám, ze by tam už byl alespoň nějaký duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
18.6.23 18:45

@nikolaporschova Duch by tam uz byl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie