Jak se nejlépe snažit?

Anonymní
16.6.23 11:21

Jak se nejlépe snažit?

Ahoj holky, pro někoho to bude možná stupidní dotaz, ale…
Cca rok s manželem nepoužíváme žádnou ochranu, ale nespíme spolu moc často, tak 2× do měsíce, takže není uplně easy se trefit do ovulace. Kontrolovala jsem si jí alespoň orientačně v aplikaci, jenže nemám pravidelný cyklus, zpoždění třeba týden je normálka. Takže když jsem si myslela, že spolu spíme v období ovulace, přišlo pak zpoždění MS a tím se posunula i ta ovulace… Takže jsme se možná do termínu nikdy netrefili.
Každopádně doteď sme to moc neřešili a nechávali tomu volný průběh, ale teď bych už ráda otěhotněla. Byla jsem na kontrole u GYN a ta mi potvrdila, že jsem v pořádku, antikoncepci neberu už pár let..takže by snad nic bránit nemělo. Plánujeme teď po skončení MS spolu začít spát obden, je to podle vás metoda, kdy by to mohlo vyjít, nebo doporučujete spíš nějaké ovulační testy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
16.6.23 11:43

Tak testy jsou ti k ničemu, když spolu budete spát ob den, to se trefit musíte. Jako 2× za měsíc je fakt minimální šance, ze se trefis, pokud nemáš ovulaci vysledovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
16.6.23 11:59

Měř bazalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
16.6.23 12:00

Nejdřív bych zkusila častější sex a když by to pořád nešlo tak zkusit vysledovat ovulaci měřením bazální teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
16.6.23 12:00

Ten sex je základ. Na testy se vyprdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
16.6.23 14:55

Proč spolu tak málo spíte? Dvakrát do měsíce, to je hrůza. Hlavně spolu nespete teď obden jen kvůli dítěti. To je tak akorad na pohádani. Nevím nevím teda. Pokud spolu dva lidi nespí, asi nemají mít dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.6.23 15:52

No pokud nemáte příliš chuť na sex (někteří lidé to tak mají, je to normální), tak leda měřit bazální teplotu. Pokud ale chuť je, je lepší spolu spát obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
18.6.23 14:10

@Švédka87 proc by mela byt hruza, kdyz maji sex 2× v mesici? Nekdo neni nadrzeny jak stepni koza, co musi mit sex denne. Mame 3deti a sex mame, jak nejsou deti doma, coz moc casto neni. Nekdy 1× za mesic, nekdy co druhy mesic. Jak jsme deti nemeli nebo meli jedno, tak jsme meli casteji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
18.6.23 14:42

@MonaSun No já to beru dle sebe. Nijak špatně to nemyslím. Po týdnu bych už lezla po zdi. Když vám to takhle vyhovuje tak mně je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
18.6.23 14:47

@Švédka87 vsak kdo rika, ze si to kazdy neudelame sam jak je prilezotost? Nemusi byt jen sex ve dvou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí