Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, snažíme se s přítelem 7 měsíců o miminko.
V sobotu večer jsem dostala ms a dnes bych řekla ze už je konec..
ovšem dnes mě bolí v podbrisku jak kdybych to měla dostat a záda.. mužů být i přes proběhnou ms těhotná? Má cenu si dělat test?
Děkuji za rady
Zkusit to můžes, ale za mě je to zbytečný. Těhotná nejspíš nejsi.
Ano, segra to tak mela a prisla tedy na tehotenstvi az v 10 tt, kdyz ji vynechala ta dalsi MS ![]()
@JancaS84 píše:
Zkusit to můžes, ale za mě je to zbytečný. Těhotná nejspíš nejsi.
Co by to mohlo byt popřípadě jiného? ![]()
@Anonymní píše:
ovšem dnes mě bolí v podbrisku jak kdybych to měla dostat a záda.. mužů být i přes proběhnou ms těhotná? Má cenu si dělat test?
Děkuji za rady
Test si klidně udělej, tím nic nezkazíš. Max vyhodíš pár kaček. Ale nemyslím si, že by jsi byla těhotná.
Já první a druhý měsíc ještě MS měla a to už jsem byla těhu. Na testu pak třetí měsíc po vynechání jen slabá čárka a doktor mi pak potvrdil těhotenství. Zkus počkat pár dní a potom si udělej test. Držím palečky
@Anonymní píše:
Já první a druhý měsíc ještě MS měla a to už jsem byla těhu. Na testu pak třetí měsíc po vynechání jen slabá čárka a doktor mi pak potvrdil těhotenství. Zkus počkat pár dní a potom si udělej test. Držím palečky
Děkuji, dělala jsem dnes večer a snehobilo.. tak uvidím
Po cestě z práce mě bylo hrozně nevolno.. v podbrisku mě picha pořad. Nevím co jiného by to mohlo byt
@Anonymní píše:
Děkuji, dělala jsem dnes večer a snehobilo.. tak uvidím
Po cestě z práce mě bylo hrozně nevolno.. v podbrisku mě picha pořad. Nevím co jiného by to mohlo byt
Pokud je test negativní, tak těhotná nejsi.
Děkuji za rady