Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dokazete z grafu poznat, zda byla ovulace? Mam ji vzdy 15/16DC, dnes uz jsem 21DC a jsem z toho grafu zmatena. Vzdy mam grafy celkem ukazkovy, takovej jsem nikdy nemela. Tento mesic jsem jak naschval netestovala, tak vubec netusim. Ale ten 14 a 15 DC jsem mela ovulacni bolesti i plodny hlen (cisla cyklu dole na liste).
Dekuju.
@Jasmina.Lem ahoj, přidej se do naší skupiny snažení -měření BT. Každopádně mě to trochu přijde jako anovulacni cyklus máš ty teploty moc rozlitane. Pokud ti teplota nevzroste a nebude se držet nahoře těžko k ovulaci došlo. Přes ovulaci musíš mít 6 nižších teplot a ovulaci potvrdí 3 vyšší. To u tebe vůbec není takže myslím že ovulace neproběhla. Ale stav se u nás ve skupině a klidně nasdilej i nějaký minulý graf a porovnáme poradíme. ![]()
@chivavinka jee dekuji! Rada se pridam, ale nemuzu skupinu najit. Muzes mi hodit odkaz?
@Jasmina.Lem no máš to teda rozlítaný. Mohla být ovulace 15 dc, ale pokud máš normálně hezký cyklus, tak možná jen chyba v měření. Jako ony jsou to fakt desetinky. Nemáš třeba slabou baterii v teploměru? Nejsi nemocná, po očkování, po velkém stresu?
@Anonymní Jinak mám právě fakt ukázkový grafy. Teplotu mi měří hodinky automaticky, takže tam chyba nebude. Jinak stres teď byl (svatba) a nemocná poslední týden jsem, ale bez teplot. Ale teploty se stále drží dole no, tak nevím.
Prikladam graf min. mesic.