Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vítejte v květnu. Mnoho pozitivních testů přeji ❤️
Tak se taky přesouvám do května. V úterý jdu na HyCoSy. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. ![]()
I já se přesouvám a přeji nám všem, ať se nám v Květnu zadaří a přivítáme spoustu miminek v 2024.
![]()
Upřímně, nedokazala jsem si predstavit bejt v 9.mesici na Vánoce, takže verim v kveten ❤️ 🙏🏻
Tak já se taky přidávám. Doufám že tento měsíc nám to všem vyjde
![]()
Ahoj holky, taky se přidávám, zatím jako anonym, je tu švagrová. S manželem nám „hráblo“ a chceme ke svým třem dětem ještě jedno. Brala jsem teď šest let antikoncepci, ale jak jsme se domluvili, hned jsem skoro celé platíčko vyhodila a čekám na první ms. Snad se to tady brzo bude hemžit // ![]()
Ahojte, aj ja sa pomaly presúvam sem☺️Ak sa mi už naozaj ustabilizoval cyklus(a neskončím zas na antibiotikách🙈), tak budem ovulovať okolo mojích narodenín. Bol by to fajn darček keby z toho niečo vzišlo😁
Ahoj, také se presouvam, s tim, ze budu testovat prvni tyden v kvetnu 😊.
Ahoj, přidávám se k Vám, snažení o druhé mimčo 7 měsíců. Už mi to trošku leze na mozek. Věřím že se navzájem podpoříme a to čekání zkrátíme 🍀 ♥️
Holky, tak mě by měla vyjít ovulace na příští víkend a to jedeme na wellnes víkend do Františkových lázní. A dnes mi nad hlavou proletěl čáp.
![]()
No mě vychází ovulace na tento týden, pravděpodobně na středu a já budu od úterý do čtvrtka odjetá a manžel je navíc trochu nachcípaný, tak se bojím že tento měsíc to prošvihneme ![]()
@ruzulka píše:
No mě vychází ovulace na tento týden, pravděpodobně na středu a já budu od úterý do čtvrtka odjetá a manžel je navíc trochu nachcípaný, tak se bojím že tento měsíc to prošvihneme
Tak se určitě potřebuje vypotit ![]()
@Anazuzzok píše:
Upřímně, nedokazala jsem si predstavit bejt v 9.mesici na Vánoce, takže verim v kveten ❤️ 🙏🏻
Proto jsem chtěla březen/duben úplně vynechat
Nechci, aby dítě mělo narozeniny a Vánoce a svátek (my už máme i jméno
) takhle blízko u sebe. Takže jediný pozitivní na tom, že duben teď neklapnul je to, že to když tak bude únorčátko ![]()