Snažení květen 2023

2239
23.4.23 08:05

Snažení květen 2023

Vítejte v květnu. Mnoho pozitivních testů přeji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
23.4.23 09:16

Tak se taky přesouvám do května. V úterý jdu na HyCoSy. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.4.23 10:20

I já se přesouvám a přeji nám všem, ať se nám v Květnu zadaří a přivítáme spoustu miminek v 2024. :mrgreen: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
23.4.23 10:25

Hurá na to 🤍 🍀 všem držím palce a těším se na lovení 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
23.4.23 10:32

Upřímně, nedokazala jsem si predstavit bejt v 9.mesici na Vánoce, takže verim v kveten ❤️ 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
23.4.23 20:37

Tak já se taky přidávám. Doufám že tento měsíc nám to všem vyjde :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.23 20:44

Ahoj holky, taky se přidávám, zatím jako anonym, je tu švagrová. S manželem nám „hráblo“ a chceme ke svým třem dětem ještě jedno. Brala jsem teď šest let antikoncepci, ale jak jsme se domluvili, hned jsem skoro celé platíčko vyhodila a čekám na první ms. Snad se to tady brzo bude hemžit // :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Sarnin
23.4.23 21:57

Ahojte, aj ja sa pomaly presúvam sem☺️Ak sa mi už naozaj ustabilizoval cyklus(a neskončím zas na antibiotikách🙈), tak budem ovulovať okolo mojích narodenín. Bol by to fajn darček keby z toho niečo vzišlo😁

• Citovat
  • Upravit
101
24.4.23 07:29

Ahoj, také se presouvam, s tim, ze budu testovat prvni tyden v kvetnu 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.23 08:05

Ahoj, přidávám se k Vám, snažení o druhé mimčo 7 měsíců. Už mi to trošku leze na mozek. Věřím že se navzájem podpoříme a to čekání zkrátíme 🍀 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.23 10:05

Holky, tak mě by měla vyjít ovulace na příští víkend a to jedeme na wellnes víkend do Františkových lázní. A dnes mi nad hlavou proletěl čáp. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
24.4.23 10:29

No mě vychází ovulace na tento týden, pravděpodobně na středu a já budu od úterý do čtvrtka odjetá a manžel je navíc trochu nachcípaný, tak se bojím že tento měsíc to prošvihneme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 13:29
@ruzulka píše:
No mě vychází ovulace na tento týden, pravděpodobně na středu a já budu od úterý do čtvrtka odjetá a manžel je navíc trochu nachcípaný, tak se bojím že tento měsíc to prošvihneme :(

Tak se určitě potřebuje vypotit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
699
24.4.23 13:37

Taky se přidávám do května :) ovu čekám kolem 5.5. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
24.4.23 13:38
@Anazuzzok píše:
Upřímně, nedokazala jsem si predstavit bejt v 9.mesici na Vánoce, takže verim v kveten ❤️ 🙏🏻

Proto jsem chtěla březen/duben úplně vynechat :lol: Nechci, aby dítě mělo narozeniny a Vánoce a svátek (my už máme i jméno :lol: ) takhle blízko u sebe. Takže jediný pozitivní na tom, že duben teď neklapnul je to, že to když tak bude únorčátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí