Snažení o 2. dítě a kontryhel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
10.12.08 22:50

Snažení o 2. dítě a kontryhel

Ahoj Holky,

nevěděla jsem přesně jak dát dohromady dvě otázky a tak se zeptám ve dvou.
Chceme se s manželem začít pokoušet o sourozence. S prvním jsem problém neměla, vy:,–(ila se HA,během měsíce čekání na:,–(ila kyselina listová a bum hned první ostrý pokus a byl tam. Za devět měsíců venku.....

Ale teď to ve mě zase hlodá - co když? jsem hrozná já vím… A teď ty dotazy:
1. jak dlouho vám trvalo otěhotnět podruhé?
2. a na co je vlastně dobrý kontryhelový čaj? Je to dobře třeba jako prevence?

Děkuji moc
Katka
JO a teď nevím jestli jsem použila správnou rubriku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
11.12.08 06:41

ahoj,

kontryhelový čaj je především an srovnání cyklu.

No a co se týče těhotnění,tak poprvý na sedmý pokus a u druhýho zatím jedeme druhý,ale ještě nevím jak úspěšný :lol:

Držím palce at i druhé dítko vyjde rychle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.12.08 06:44

Ahoj, tak já jsem s malým otěhotněla přesně jak popisuješ ty!!!
Vůbec jsem si nepřipouštěla případný neúspěch u drhého otěhotnění nebo těhotenství!
Ale ejhle, všechno dopadlo úplně jinak!!!!
Snažili jsme se víc než rok a půl 8O 8O 8O , taky jsem pila různé čaje a zobala vitamíny! Ve finále jsem vyhledala pomoc CARu (centrum asistované reprodkuce) - tam jsem hned na první pokus IUI (inseminace) otěhotněla, ale pak jsem o mimi přišla hned na začátku těhu, druhý pokus byl úplně neúspěšný a až na třetí pokus se nám konečně zadařilo!

Vůbec to nemusí být tvůj případ, ale ptala jsi se jaké jsou možnosti - taky to může být u tebe přesně jako v prvním těhotenství!!!!!
Moooc držím palečky aby se vám co nejdřív zadařilo :srdce: :srdce: :srdce:

A tady máš odkaz na ten kontryhelový čaj, to je mooooc na dlouho!!!
 http://terapie.az4u.info/…-obecny.html

• Citovat
  • Upravit
28
11.12.08 08:13

Re: Snažení o 2. dítě a kontryhel

kat827 píše:
Ahoj Holky,

nevěděla jsem přesně jak dát dohromady dvě otázky a tak se zeptám ve dvou.
Chceme se s manželem začít pokoušet o sourozence. S prvním jsem problém neměla, vy:,–(ila se HA,během měsíce čekání na:,–(ila kyselina listová a bum hned první ostrý pokus a byl tam. Za devět měsíců venku.....

Ale teď to ve mě zase hlodá - co když? jsem hrozná já vím… A teď ty dotazy:
1. jak dlouho vám trvalo otěhotnět podruhé?
2. a na co je vlastně dobrý kontryhelový čaj? Je to dobře třeba jako prevence?

Děkuji moc
Katka
JO a teď nevím jestli jsem použila správnou rubriku.....

Kačí,
prosím, kde se dá ta kyselina listová sehnat? Jako vitamíny v lékárně nebo jste se „ládovala“ saláty? S prvním mimi nám trvalo 3/4 roku než se zadařilo a teď chceme druhé, tak abychom tomu trochu pomohli, přece jen mi mateřská končí za necelý rok. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.12.08 08:59

U mě opak, na první dítě jsme čekali asi 8 měsíců, než jsem otěhotněla, druhé jsem nechtěla dřív, než budou staršímu 3 roky a otěhotněla jsem ten měsíc, kdy slavil narozky, o mimčo jsme bohužel přišli ve 13tt a hned za tři měsíce jsem byla těhotná znovu a máme bez problémů druhý. Takže na první jsme trošku čekali, ty další už šli napoprvé. U každého je to hodně rozdílné. Přeji hodně štěstí a pevné nervy všem čekatelkám. M

• Citovat
  • Upravit
4663
11.12.08 09:04

Ahojky tak já taky přidám svoji zkušenost…

U prvního jsem otěhotněla při užívání HA, vlastně jsem si zapomněla vzít asi 3 tabletky a prostě se to stalo, po pravdě byla jsem mladá 19 let a dítě jsem moc nechtěla, ale prostě je tady Matysek bude mu 6 let, no a teď jsme se rozhodli pro druhý, který jsme si všichni moc moc přáli, vy:,–(ila jsem v květnu HA a červenci jsem otěhotněla…

Takže si myslím že každý nemusí čekat na vytoužené mimčo…
Držím pěsti, ať se brzy zadaří…
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.12.08 10:41

Aajo - kyselinu listovou ti předepíše i tvůj/tvoje gyndr.!
Já dnes dojídám poslední tabletku a kromě vitamínů Calibrum mi gyndr. předepsala i kyselinu listovou.

• Citovat
  • Upravit
4
11.12.08 21:30

Ahoj,

dík moc. O kontryhelovém čaji pročtu.....

Kyselina listová - přišla jsem do lékárny řekla, že chci kyselinu listovou a dostala asi dva druhy na výběr.Jeden byl dobrý,takové citrónové pilulky - jak lipa… :D
Jo a mohla jsem si vybrat i mezi velikostmi balení.
Děkuji
K.
Tak asi započnu s novým rokem přípravu a pak do toho půjdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
12.12.08 16:59

Ahoj Kat,

já jsem s prvním otěhotněla asi po třech měsících intenzivního snažení :lol: a u druhého si s manželem docela počkali. Trvalo to skoro rok a půl, než jsem se štěstí rozklepala nad druhou čárkou. Myslím, že to bylo už hodně psychikou, neboť čím déle se nedařilo, tím více jsem upadala v deprese.

Také jsem začala jíst kyselinu listovou na střídačku s Calibrum Babyplan a pila kontryhelový čaj. Jo a začala být víc pozitivnější. A ono se pak zadařilo. Prostě si dalo na čas a o to více si toho vážíme.

Držím pěstí, abys tak dlouho nečekala, ty probrečené dny bych raději zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.12.13 08:56

Ahojky my se také snažíme o sourozence mám dost rozházený ciklus a stress že t nejde :zed: první mimi se podařilo po 8 měsících ale ne snažení to dopadlo špatně :,( druhý syn se podařil takřka ihned a už mu budou za chvíli 2 roky a snažíme se už půl roku ty testy každý měsíc už ani nepočítám :pocitac: beru Femibion a ted začnu femigard doufám že mi trošku pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí