Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, založila jsem tuto skupinku na vzájemnou podporu děvčatům, kterým nejde otěhotnět. Bohužel i já jsem jedna z nich. Bude mi 22 let a s přítelem se snažíme o mimi od 11/20. Ovu testy si poradně dělám dva měsíce. Momentálně jsem 15DC a ovulaci jsem měla včera.
Před půl rokem jsem zde založila diskuzi, ve které jsem se seznámila s moc fajn holcinama a poznala mou nejlepší kamarádku
po půl roce jsem se odhodlala sem znovu přijít a najít někoho kdo už je ze všeho tak zoufalí jako ja
a abychom si mohli vzájemně pomoct či se podporovat ![]()
@Natalilu Ahoj
my se snažíme od 1/2019. Až možná nyní pořádně vnímám, jak ten čas neskutečně letí.
Věřím ale, že se jednoho dne dočkáme. Přeji Ti, ať se brzy zadaří. ![]()
Ahojte holky😊
S manželem se snažíme od dubna 2020, ale dlouho jsme tomu nechávali volný průběh. Loni v srpnu jsem samovolně potratila (hned na začátku, cca 5 tyden) a od té doby mi přijde, že mám vše rozházené. Teď první měsíc měřím bazální teplotu a dělám testy. Tak uvidíme co zjistím 🙈 😀
Každopádně už je to dlouhé a doufám, že se nám všem to přání vyplní co nejdřív 😊
Ahojda holky… my tomu s přítelem taky nechavame volný průběh už 3 roky
přítel na nějaký zjišťování ovulace a sexovani v ten den není… rad si dopreje sex když má chuť… takže snad teď jsme se konečně trefili a už ta mrška nepřijde… podotýkám ze ani na nějaký spermio testy atd ho nedostanu natož nějaký vitaminy na početí… je to proste chlap no… ![]()
Holky, nevíte náhodou někdo jak se má užívat bromelain? Dnes mi začal nový cyklus a bohužel jsem zjistila, že mám krátkou luteální fázi - cyklus byl 28 dní, ovulace až 19 den, takže luteální fáze 9 dní a už 3 dny před MS jsem začala špinit.. v jiných diskuzích jsem četla že na prodloužení LF je dobré zkusit pyridoxin a na podporu zavrtání vajíčka ten bromelain.. ale nevím jestli ho mám užívat od začátku cyklu nebo až po ovulaci 🤔 🤷♀️
@Muu_1990
Ahoj, nezlob se teda na me, my se snazime taky 3 roky, ale nedovedu si predstavit planovat si dite s nekym, kdo “neni na sledovani ovulace a spermiogram”? To jako vazne? Po 3 letech?? S takovym sobcem si chces delat dite?? Pritel si rad dopreje…. Achjo, holky vazte si samy sebe…
@Anonymní píše:
@Muu_1990
Ahoj, nezlob se teda na me, my se snazime taky 3 roky, ale nedovedu si predstavit planovat si dite s nekym, kdo “neni na sledovani ovulace a spermiogram”? To jako vazne? Po 3 letech?? S takovym sobcem si chces delat dite?? Pritel si rad dopreje…. Achjo, holky vazte si samy sebe…
Sobcem?
Nechápu co je na tom sobecké? Ja si sama nedovedu představit ze bych musela podstupovat IVF…. A jiné hormonalni kolotoče u dr. Dost jsme s přítelem o tom mluvili a vysvětlil mi jak to vnímá… sobec bych byla já kdybych nebrala vpotaz jeho… ![]()