Snažení delší dobu ❤️

4326
5.2.22 19:17

Snažení delší dobu ❤️

Ahoj je tu někdo kdo se snaží déle například půl roku? A chtěl by si občas vyměnit pocity? :) My se s manželem snažíme od 08/21 mám za sebou operaci na odstranění cyst a průchodnost vejcovodu… dnes 28DC 14DPO a test bohužel negativní :zed: tak uvidíme kdy přijde červená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
5.2.22 20:55

@Anikaa02
Snazime se stejne dlouho. Ale pul roku jeste nic neni :) ja jsem dneska 2dc. Mam nebo ted uz doufam mela jsem hormonalni problemy. Ted v unoru jdu na kontrolu, tak uvidime :) drzim palce, at se vam zadari co nejdriv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.2.22 21:02

@PastikaJatrova no mě teď chce doktorka zase nasadit antikoncepci kvůli těm cystam takže počítám ze znovu začneme až květen/červen tak jsem doufala… tlakem držím palce a jak to zvládat třeba par dnů před MS? Já to moc nedávám abych se přiznala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.2.22 21:10

@Anikaa02
Ja uz skoro 2 tydny pred ms vzdycky spinim, takze i kdyz doktor tvrdi, ze spineni nevadi, ja to vzdam jeste pred ovulaci, takze si od ovulace spocitam cca 12 dni a vim, ze pokud to do ty doby nedostanu, ma smysl delat test. Jenze me se zkratila i lutealni faze na 8-9 dni, ale ani to prej nevadi. Proste ja uz jsem ve fazi, kdy to vzdavam vlastne jeste pred ovulaci. Kdybych byla uplne v poradku, tak si reknu, ze se zadari priste a jede se dal. Ale ja jsem nestastna z toho, ze v poradku nejsem a zadna lecba na me nezabira. Snazit se o 1.dite, tak vim, ze mam cas. Ale ja proste nechci dva jedinacky :roll: tlaci me cas, aby deti mezi sebou nemely velkej vekovej rozdil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.2.22 21:17

@PastikaJatrova takže spinis hned po ovulaci? A dělal ti nějaké testy? A zkusila si třeba měření BT nebo ovulacni testy? Já zkoušela ovulacni a vždycky jsme se podle toho nějak nenásilné trefili a stejně nic tak přemýšlím ze bych začala měřit BT :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.2.22 21:27

@Anikaa02
Pred prvnim tehotenstvim jsem merila cca 3/4 roku. Ted jsem 3 mesice brala progesteron, takze nemelo smysl merit. Jinak merim, jak to jde. Vstavam k malymu a v noci se presouva k nam do postele a rano nas nechci budit budikem a nekdy zapomenu, takze je to spis jen takovy orientacni mereni.
Uz se mi i stalo, ze jsem spinila 2 dny pred ovu. Spinila jsem i s tim progesteronem. Sice trochu min, ale spinila. Doktor mi bral krev nekdy v rijnu a mela jsem zvysenej prolaktin. Nechtelo se mi ztratit mliko. To uz snad bude v poradku. A ted uvidime, co bude dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.2.22 21:32

@PastikaJatrova tak budu držet palce ať už je to v pořádku a můžeš se brzo radovat ;) třeba to je nějaká nerovnováha po kojení… jestli to vůbec je možný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.2.22 21:40

@Anikaa02
Je to rok a 3 dny, co jsem naposledy kojila :D kazdopadne to mozny je. Co se tyka problemu s cyklem apod., tak ja si vyzeru vzdycky vsechno. Pokud se nekde muze objevit problem, ja ho natuty budu mit. Uz od 12 let s tim vsim mam problemy. 11 let s antikoncepci byl klid. Po porodu naprosto ukazkovej cyklus. Ale jak jsme se zacli snazit, tak bum a vsechno spatne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.2.22 21:45

@PastikaJatrova aha tak to je hustý 8o my se snažíme o první a přiznám se ze jsem si to milovala trochu jinak nejdřív manžel protestoval ze dítě nechce ze je brzo a tak dále potom cysty, endometrioza, srusty neprůchodny vejcovod a gyndarka mi furt nasazuje a vysazujte antikoncepci 8o 8o já naštěstí do ovulace cyklus super ale potom proste nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.2.22 21:46

@Anikaa02 Ahojky :kytka: my se snažíme s partnerem od 11/20 a už mi to pořádně leze na mozek :zed:. Poslední 3 měsíce jsem si začala hlídat ovulku. Momentálně jsem 15DC a 1DPO. Jsme doma s covidem takže bylo hodně času na snažení tak se moc modlím aby to vyšlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.2.22 21:59

@Anikaa02
Ja se jednou ptala doktora, jakej ma nazor na antikoncepci, aby se telo znova „nakoplo“. Tak mi rekl, ze pokud se nekdo snazi o dite, tak co ma za smysl nasazovat antinu, ze se problem musi proste resit primo.
Pritel taky nechtel mimco, ze se na to neciti… kdybysme ale furt cekaly az se chlapi rozhoupou, nedockaly bysme se ani privrtanyho obrazku na stenu :mrgreen: mysleli jsme, ze to bude trvat a bylo to hned 1.cyklus :mrgreen: je to nejlepsi tata na svete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
6.2.22 14:14

@Natalilu ahoj tak to budu moc držet palce ať se zadari :srdce: teď mas za mě to nejhorší před sebou já to čekání na testování a případně na MS nesnáším :lol: vždycky si řeknu a teď to vydrzim a nebudu testovat a od 10 dpo už hledám duchy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
6.2.22 14:17

@PastikaJatrova je takže si to s chlapem měla podobně :lol: mas pravdu oni mají rádi to své pohodlí :lol: no a mě zase gynekolozka říká ze když nasadí antikoncepci ze tím pro tělo nasimuluje těhotenství a ze když ji za 3 měsíce výsadkem tak si tělo prý mysli ze potratilo a pak je prý největší šance na to ze se zadari i když tohle už jednou zkoušela a nevyšlo to tak nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
6.2.22 16:03

@Anikaa02 přesně teď je to nejhorší období, jen modlit se a doufat :roll:. Jo to honění duchů je nejhorší :zed: z toho mi taky každou chvíli klepne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
6.2.22 16:53

@Natalilu přesně a já tam vždycky nějakýho najdu to je až neuvěřitelný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí