Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PastikaJatrova Tak to bydlíme poblíž já jsem Praha Západ 10 minut od Zličína ![]()
@PastikaJatrova Já jsem z Vysokého Mýta, to je trochu z ruky ![]()
@Sionnach12 jeee to je skoda
Ale tak aspon ze si muzeme psat ![]()
@Anikaa02 a kde presne bydlis?
@PastikaJatrova Ptice
hned dvě vesnice od Rudne vlastně míč se nám tady líbí hlavně protože je to kousek od Prahy ale přitom vesnice takže klid ![]()
@Sionnach12 To teda ![]()
@Anikaa02 ode me je to autem cca 15 minut. Tak to dame nekdy spicha s pupkama ![]()
@PastikaJatrova Já chci taky!
Ale zatím bych se mohla přidat leda tak s pupkem z jídla ![]()
@Sionnach12 tak dáme hromadné kafe až bude mít pupek všechny a hotovo ![]()
Holky já teď koukala na nějaký grafy BT a chápu to teda dobře ze před ovulaci malinko teplota klesne a během ovulace vyletí a drží se ideálně nehodě pokud se povedlo? A den před MS nebo v den MS by měla klesnout?
@Anikaa02 Tak joo! Tak ať je to co nejdřív! ![]()
A s tou BT - já to chápu tak, že ovulace probíhá jakoby poslední den těch nízkých teplot. Zvýší se teplota až po ovulaci. Pokud tomu dobře rozumím… ![]()
@Sionnach12 @Anikaa02
Tak si slibime, ze se sejdeme na kafe az budeme mit vsechny tri pupek a je jedno, jestli s miminkem a nebo vyzranej
ja totiz uspesne mirim k ty druhy variante ![]()
A s tou BT… je to individualni. Nekomu pri ovulaci jeste klesne, nekomu zustane proste dole a uz neklesne a po ovulaci stoupne. Nekomu stoupne rychle o hodne, nekomu to jde pozvolna. A kdyz ma prijit MS, nekomu zacne klesat uz 3 dny pred ni, nebo v den MS, nekomu klesne az v prubehu MS, nekomu az po ni. Me vzdycky klesla 3 dny pred MS. Ted to mam tak, ze mi normal stoupa, stoupa a i tak to dostanu (mam problem s kratkou lutealni fazi, podle doktora je to ale zatim ok - cca 8 dni). Takze tak… proste kazdej to ma nejak ![]()
@PastikaJatrova Tak super!
Mně se totiž nějak na té dítěte zasekla váha, teď už asi 5 dní se vůbec nehýbe, tak z hubnutí taky možná nic nebude ![]()
Tyjo, Ty té BT dost rozumíš, to je super! Příští cyklus zkusím taky měřit, když teď mám s kým konzultovat graf ![]()
@Sionnach12 merila jsem asi 3/4 roku pred tim, nez jsem otehotnela, tak hlavne cerpam ze svych zkusenosti. Udajne totiz existuji i nejaky „vyjimky“, ale na to ja nejak neverim. Dulezity je i ridit se podle svyho pocitu.
A vubec se nelekej toho, ze ta vaha stoji. Mam dojem, ze jsem nekde cetla, ze ta ketodieta je jakoby skokova dieta. Ze jako par dni nic a pak najednou ta vaha klesne rychle. A pak zase chvili nic. Ja to tak mela. V 1.fazi to slo rychle. A pak takhle skokove. A pak to taky skokove slo zase nahoru ![]()