Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4326
30.4.22 22:05

@PastikaJatrova no holka budu držet palce ale je to fakt divny na druhou stranu nejsem doktor takže vím prd :nevim: léto a dovolene bude super odpočívejte si a budete si užívat a třeba to přijde ani nebudeš vědět jak :srdce:

@TerezaV95 Tak to mě míč mrzí musí ti být hrozné sama vím jak těžké bylo smirovat se s tím ze bychom měli (u nás kvuli mě) na uměle oplodněni rvala jsem jak koza ve vane a bylo mi fakt hrozné :zed: a co nějaké vitaminy? To by mu asi nepomohlo ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
30.4.22 22:14

@Anikaa02 nevím.. doufám že ho pořádně vyšetří.. na krev ho honím už dva roky protože je furt unavený (az moc dle mého názoru).. třeba má jen nedostatek testosteronu nebo co já vím co to může způsobovat.. tak doufám že budou hledat i příčinu ne že nás zrovna pošlou na Ivf.. ale.co.ja vím jak to chodí.. já to rvala taky.. že mám problém se sebou s tím jsem se smířila a brala to tak že jsou hormony který mi k ovulce pomohou… No tohle bylo jak kudla a ještě jsem mu výsledky musela říct já.. o to to pro mě bylo horší nejdřív jsem mu jen řekla že to není dobré a prostě je problém u obou.. ale včera ze mě vydolovali bohužel i zbytek výsledků.. od té doby o tom nepromluvil.. :roll: a od doby co odevzal vzorek je sex na dost blbem bodu… Sice je ale má problém že se nevzrusi a nedosáhne ani orgasmu.. :roll: běžně jsme zvládali 2/3 čísla klidne.. teď jsem ráda za jedno a ještě pracně vydělané 🙄.. doufám že to bude jen prostě nějakým nedostatkem něčeho tak že mu v caru zjistí i příčinu toho nového spermia a budou s tím chtít něco dělat a prostě si dáme dva tři měsíce pauzu a uděláme nové spermio.. a pokud se to i jen trochu zlepší tak budu doufat že to zabere postupně a půjde to přirozené s tím že se nasadí hormony u mě na ovulku a nebudeme muset do Ivf jít.. ale jsem z toho hotová úplně hrozně teda 😭 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
30.4.22 23:27

@TerezaV95 Ono co se týká toho sexu tak mu taky mohlo brutálně klesnout sebevědomí co si budeme povídat ženská tyhle věci kolikrát zvládá o hodně lépe než chlap… a hlavně my se vykecáme taky nebo u rodiny a kamarádek, ale ti chlapy o tomhle nemluví vůbec a o to je to horší že to v sobě dusí… podle mě se s tím musí vyrovnat a potom to bude lepší, netlačit na to, ale situace hodně nepříjemná, možná bych i počítala s tím že mu to ted nějkou chvilku nepůjde… ale snad se dá brzo do kupy a bude to jako dřív :hug: :hug:

Jo já myslím že si tam dají záležet a budou mu dělat třeba i krevní testy nebo něco takového a možná to půjde dorovnat jen hormony nebo aspon tu situaci hormony vylepšit, aby jste mohli pokračovat i ve snažením jako takovém…

Držím vám strašně moc palce at to zvládnete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
1.5.22 00:23

@Anikaa02 doufám v to, mám z toho hrozný strach a ještě ke všemu se bojím že schytam chlapa 🙈 ty jo to nedám.. vždy jsem chtěla ženskou a vždy jsem i měla zenskou… Jestli tam bude chlap tak mě asi budou moci na místě křísit 🙈 🤦 s nebo si to zrovna rozmyslím ve dveřích a hodim zpátečku 🙈 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
1.5.22 05:41

@TerezaV95 ale neeeee to bude dobrý to zmaknes i když tl bude chlap :) a nebo si při objednání zkus říct ženskou pokud se budeš cítí lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.5.22 12:24

@TerezaV95 ja si prave rikam, proc by byl problem u chlapa, kdyz jedno dite mame a to naprosto bez prace. Chlap sportuje, vubec nepije, nekouri, nema sedavy zamestnani…
Dneska me to poprve rozbrecelo, ze uz to bude rok a ja nejsem schopna otehotnet. Na ivf jsem taky myslela, ale desim se predstavy, ze nekdo nam vlastne vybere dite. Taky jsem chtela, aby si nas to dite naslo samo. Ja ale tak strasne nechci, aby tady jednou ten nas prvni byl „sam“ a hlavne aby si sourozenci rozumeli. K cemu pak je, kdyby meli mezi sebou treba 8 let rozdil? I 5 let je pro me uz hrozne velka dira :,( kdyby zalezelo jen na me, je mi jedno, kdy to druhy prijde. Ja to ale myslim dobre vuci prvnimu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
2.5.22 12:31

@PastikaJatrova Hele jako věkový rozdíl.. můžu ti říct jsem ze 4 sourozenců a nejvíc si rozumí i v dnešní době i dřív nejmladší brácha s nejstarším kteří mají věkový rozdíl 10 let :D takže nějakého rozdílu věkového bych se nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.5.22 13:36

@TerezaV95 ja to ted nemyslim nejak utocne, ale pochybuju, ze 15 letej pubertak si bude hrat s babovickama s 5 letym ditetem :) od vzdycky jsem si predstavovala, ze nase deti budou mit mezi sebou rok a pul, maximalne 3,5 roku. Po cisari jsem to nechtela uspechat. Jasne, takovy veci se nekdy naplanovat nedaj, ale muj sourozenec je ode me 2 roky a je to naprosto idealni. Kazdy ma na to jiny pohled :)
No a kam do caru pujdete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
2.5.22 13:47

@PastikaJatrova v pohodě každý to má jinak ;) nejmladší brácha je 98, pak já 95, pak bratr 91 a bratr 88 a já si nejvíc rozumím se starším a nejmladší s nejstarším.. mezi s sebou s nižším věkovým rozestupem jsme byli jak psi od mala :D :D a vždy když nás rodiče dávali k babičkám tak museli v tomto rozdělení :D :D…jdeme do Sanusu HK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.5.22 14:13

@TerezaV95 napis potom, jak to tam probihalo. Budu vam drzet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie