Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anikaa02 instac nemam, ale to nevadi. Ja 2 dny spinila hodne, ted to zase 2 dny prestava. Nemerila jsem uz asi 4 dny. Malej mi kradl z nocniho stolku teplomer a fakt neni dobry, aby si s nim hral…
no a jak neni na stole, tak zapomenu ![]()
@PastikaJatrova tak uvidíš třeba se bez měření trefíte
já sk teploměr dávala pod polštář
včera už jsem ho teda uklidnila do supličku ![]()
@Anikaa02 jako ovu uz byla, ale stejne beru duphac a s nim to nema moc smysl
@Anikaa02 jojo. Tak je to progesteron a ten zvysuje teplotu. Takze je zbytecny merit.
@PastikaJatrova jo takhle ale pomáhá to případnému udržení a vývoji jestli to chápu dobře?
Ahoj holky, tak se Vám po delší době ozývám. No očekávané ms mi chybí 4 dny, tak si chci zkrátit to čekání 😂. Myslím si teda, ze to opět nedopadlo, ale zase mám klasické příznaky 🙈 😂 natekly mi prsa, bolí mě podbrisek a silene se mi zhoršila pleť (to se tedy normálně neděje) 🙈. No uvidíme, naděje umírá poslední 😂 😊
Každopádně gratuluji všem se // ♥️️😊
@PastikaJatrova tak to už chápu tak snad to klapne ![]()
@Kolicek2020 Ahoj moc děkuji
a budeš testovat dřív nebo počkaš do MS kolik si DPO? ![]()
@Anikaa02 nebudu, minuly měsíc jsem testovala před. Objevila // a po týdnu zpoždění mrcha dorazila 🙄. Podle aplikace 10 dpo, ale přesně nevím, tento měsíc jsem to vůbec nesledovala, jak jsem byla naštvaná 🙈 😂
@Kolicek2020 no tak to se vůbec nedivím to bych byla velice nešťastná… to mě mrzí ![]()
@TerezaV95 Myšleno je to tak, že je potřeba to kvůli tomu brát právě delší dobu než ty 3 měsíce, během kterých to pravděpodobně teprve začne něco dělat, na to jsem poukazovala ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat
?
Snažíme se už dlooouho… v řádech let… Letos v lednu se zařadilo, ale začátkem března bylo po radosti… Nevím, jestli úspěch přisuzovat zrovna čaji, ale při poslední MS jsem od prvního do posledního dne cyklu pila kontryhelový čaj…
a najednou to tam bylo //
tak třeba tahle informace někomu pomůže. Teď ho piju taky + beru tunu vitamínů… Jinak já jsem ve fázi, kdy čekám na svoji první porevizní MS
Všem majitelkám dálnic // blahopřeji a přeji hlavně zdravíčko ![]()
Ahoj holky vrátili jsme se dnes z vyletujici dovolene v Drážďanech (moc doporučuji všem)
a hlásím ze 17DPO odpolední moc mám už skoro dálnici ![]()
Jinak jak se všechny mate kdo se chystá na testování kdo na ovulaci? ![]()
@Anikaa02 ahoj
krasnej test, jak ja ti ho zavidim
samozrejme v dobrym
ja kupodivu tenhle cyklus spinila jen 3 dny po ovu, ale teplota klesa i pres duphaston, takze ja zase nic
No, jede se dal, nic jinyho nezbejva ![]()
Kdy jdes pro prvni fotku k doktorovi? ![]()