Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elíseček Juuuu na den matek to je super
to chápu, ted ještě stres aby bylo vše v pořádku tam určitě na 100000% bude ![]()
To jídlo mě fakt štve já jsem se raději ani nevážila… protože to nechci vědět… ![]()
@Anikaa02 já tomu věřím. Když zítra dopoledne dopadne všechno dobře, už to určitě dáme
nejrizikovější je týden od 6-11 To budeme mít za sebou na konci příštího týdne
ale přijde mi, že se ty týdny do konce prvního trimestru strašně táhnou
![]()
@Elíseček Jo naprostý souhlas… a počkej druhý podle mě uteče jak voda a třetí se bude zase táhnout jako pra*e ![]()
@Anikaa02 no, to snad ani nestraš
s bubnem a ještě se to bude táhnout? Nechci, díky, to si můžeš nechat
![]()
@Anikaa02 A co prsa? Ten můj je z toho úplně vyřízený
v sobotu na mě civil s otevřenou pusou a říká mi: Ty vole, tak velký kozy jsem ještě neviděl
![]()
@Elíseček No počkej sázím boty… ale zase nemáme uplně ten největší buben na léto
tak snad přežijeme ty horka v relativně dobré náladě ![]()
@Elíseček Jo zrovna včera jsem mu říkala že jsem si myslela že hornák není ale od té doby co mám prsa je jak vyměnění
ale teda co je šílený je to že přes den je skoro vůbec necítím ale v noci když se přetočím mě normálně bolest prsou budí :/ A furt teda chodím na záchod a furt mám pocit mokra tam dole… to je mazec, ale výtok je v tomhle období prý normální… ale nadšená z něj nejsem ![]()
@Anikaa02 nojo, já musela omezit tahání malého psa, protože jak se mi o ně opírala, tak to je bolest jak svině, kór když se v noci přetáčím
ale už je to trošku lepší, ale včera mi pro změnu velký pes jedno prso přes tričko oblízl, tak nevím, jestli už cítí, že tam je nějaké mlíko
![]()
@Elíseček Takže taky v noci a při otáčení? Tak to jsem ráda že nejsem divná, protože jsem si říkala jestli to je normální že mě všechno sejří v noci a pořádně se nevyspím a přes den jsem v pohodě ![]()
@Anikaa02 jj v noci. Přes den mám kvalitní podprsenku, tak je to dobré, ale v noci, jakmile se blbě otáčím, tak je to velký špatný
![]()
@Elíseček Jo tak to máme fakt stejně… dokonce jsem i četla že někdo nosí podprsenku na noc právě… a je pravda že mě na prsa pomáhá horká sprcha… ale s tou zas opatrně protože se celkově horko v těhotenství nedoporučuje
takže jsem bez vany a jsem zoufalá! ![]()
@Elíseček
Já jsem právě zvyklá si vždycky večer lehnout na hodinu do horké vany a ted jsem vysprchovaná za 10 minut tak nevím co s časem ![]()
@Anikaa02 jj, to znám, dřív, když jsem se válela ve vaně se seriálem, tak manžel mezi tím hrál PS5, teď musím 3/4 hodiny na něj koukat
![]()