Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4328
13.4.22 09:23

@Elíseček Juuuu na den matek to je super :) to chápu, ted ještě stres aby bylo vše v pořádku tam určitě na 100000% bude :srdce:

To jídlo mě fakt štve já jsem se raději ani nevážila… protože to nechci vědět… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.4.22 09:25

@Anikaa02 já tomu věřím. Když zítra dopoledne dopadne všechno dobře, už to určitě dáme :hug: nejrizikovější je týden od 6-11 To budeme mít za sebou na konci příštího týdne :hug: ale přijde mi, že se ty týdny do konce prvního trimestru strašně táhnou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
13.4.22 09:26

@Elíseček Jo naprostý souhlas… a počkej druhý podle mě uteče jak voda a třetí se bude zase táhnout jako pra*e :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.4.22 09:27

@Anikaa02 no, to snad ani nestraš :lol: :lol: :lol: :lol: s bubnem a ještě se to bude táhnout? Nechci, díky, to si můžeš nechat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.4.22 09:28

@Anikaa02 A co prsa? Ten můj je z toho úplně vyřízený :lol: :lol: :lol: v sobotu na mě civil s otevřenou pusou a říká mi: Ty vole, tak velký kozy jsem ještě neviděl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
13.4.22 09:29

@Elíseček No počkej sázím boty… ale zase nemáme uplně ten největší buben na léto :D tak snad přežijeme ty horka v relativně dobré náladě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
13.4.22 09:46

@Elíseček Jo zrovna včera jsem mu říkala že jsem si myslela že hornák není ale od té doby co mám prsa je jak vyměnění :D ale teda co je šílený je to že přes den je skoro vůbec necítím ale v noci když se přetočím mě normálně bolest prsou budí :/ A furt teda chodím na záchod a furt mám pocit mokra tam dole… to je mazec, ale výtok je v tomhle období prý normální… ale nadšená z něj nejsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.4.22 09:54

@Anikaa02 nojo, já musela omezit tahání malého psa, protože jak se mi o ně opírala, tak to je bolest jak svině, kór když se v noci přetáčím :lol: ale už je to trošku lepší, ale včera mi pro změnu velký pes jedno prso přes tričko oblízl, tak nevím, jestli už cítí, že tam je nějaké mlíko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
13.4.22 10:02

@Elíseček Takže taky v noci a při otáčení? Tak to jsem ráda že nejsem divná, protože jsem si říkala jestli to je normální že mě všechno sejří v noci a pořádně se nevyspím a přes den jsem v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.4.22 10:06

@Anikaa02 jj v noci. Přes den mám kvalitní podprsenku, tak je to dobré, ale v noci, jakmile se blbě otáčím, tak je to velký špatný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
13.4.22 10:10

@Elíseček Jo tak to máme fakt stejně… dokonce jsem i četla že někdo nosí podprsenku na noc právě… a je pravda že mě na prsa pomáhá horká sprcha… ale s tou zas opatrně protože se celkově horko v těhotenství nedoporučuje :( takže jsem bez vany a jsem zoufalá! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.4.22 10:18

@Anikaa02 já vanu furt praktikuju, ale je mi v ní zima :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
13.4.22 10:24

@Elíseček :D Já jsem právě zvyklá si vždycky večer lehnout na hodinu do horké vany a ted jsem vysprchovaná za 10 minut tak nevím co s časem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.4.22 10:31

@Anikaa02 jj, to znám, dřív, když jsem se válela ve vaně se seriálem, tak manžel mezi tím hrál PS5, teď musím 3/4 hodiny na něj koukat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
13.4.22 13:57

@Elíseček přesně akorát můj hraje na PC :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie