Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
2.4.22 21:16

@PastikaJatrova děkuji moc :srdce: další měsíc bude určitě tvůj zatím se tu po nich stridame :kytka: no tak to spineni je dobře znamení! To vypada ze je to do budoucna na dobře cestě :srdce:

Pro fotku jdu 13.4. To bych měla být 6+1 tak doufám ze bude vidět srdíčko :srdce: ale musím se přiznat ze se teda pozoruju víc než sem čekala 8o aspoň na té dovolene jsem vypnula ale i tak jeden den mě nebolela prsa a já už byla ve stresu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.4.22 23:05

@Anikaa02 nestresuj :) me kazdou chvili tenkrat mizely priznaky, tak ja vyplasena a dalsi tyden mi bylo zase hrozne, prsa jsem si chtela utrhnout atd… a pak zase jako kdyz tehu nejsem… :mrgreen: bylo by supr, kdyby se tenhle mesic povedlo komukoliv dalsimu odsud :) at aspon muzu zavidet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
3.4.22 07:40

@PastikaJatrova tak to jsem rada ze to tak nemám sama protože si přijdu malinko jako blázen furt si mackam prsa abych měla aspoň trochu klid ze je to OK :mrgreen: :mrgreen: jako nejhorší ale podle mě ze takový ten strach té nepřejde podle mě už nikdy teď se bude člověk bát o malé v břiše potom o malé venku :think:
Určitě to někomu vyjde a já budu závidět lednačka kterého jsem chtěla já a teď mám termín o měsíc dřív :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.4.22 10:24

@Anikaa02 ja chtela mimco prosincove, ale bohuzel :nevim: v pul 10 jsem vzala duphaston a v 10 jsem to dostala :roll:
Urcite si rikas, ze o to mimco nemuzes mit uz vetsi strach, ze vic uz to nejde. Ale ver mi, ze az se narodi, tak i blba zvysena teplota te strasne vystrasi. Takze si ted uzivej, ze mas klidek a pohodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
3.4.22 10:58

@PastikaJatrova fakt no vidíš a my jsme si s manželem řekli ze teda prosinec nic moc druhé prý chce aby byl lev takže to budeme muset hoooodne dobře naplánovat :lol: :lol:
Přesně tak hlavně je takové zvláštní ze člověk prochází něčím tak obrovským a přitom na sobě nic moc nepozoruje ze je to takové zvláštní :nevim: já se teď strachuju aby bylo srdíčko pak se budu strachoval aby byli testy v pořádku pak aby se narodilo tak jak má pak aby bylo zdravé… fakt se člověk boji cely život :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.4.22 11:23

@Anikaa02 a budes chtit potom do tech Horovic? Ja urcite podruhe jedine tam. Sice na sestinedeli se ty sestry od miminek k nam maminkam chovaly hrozne, ale prezit se to da. Ja tam proste byla spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
3.4.22 11:25

@PastikaJatrova 100% bych tam chtěla koukala jsem už i na stránky tak to musím trochu pokožka nikde jsem nevycezla jestli se tam musíš nějak zaregistrovat nebo ne ale pokud bude ta možnost tak je to úplně ideální varianta :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.4.22 11:29

@Anikaa02 tak ja tam rodila 2 roky zpatky a neregistrovalo se. Predpokladam, ze je to ted stejne. Normal budes chodit ke svymu doktorovi a pak te chvilku pred porodem preda do porodnice, kde budes chtit rodit a pak uz budes na kontroly chodit jen tam az do porodu. Kdybys potrebovala cokoliv vedet, poradit, tak staci napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
3.4.22 11:32

@PastikaJatrova jo tak no vidíš já myslela ze se musíš vždycky registrovat no tak to si piš ze budu psát a určitě se budu furt ptát jestli je to takhle normální a jestli si to měla taky tak… děkuji moc jsem rada ze mužů někoho otravovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.4.22 12:07

@Anikaa02 klidne otravuj :) budu rada, kdyz o tom muzu aspon s nekym kecat :) ono se podle me registruje jen do prazskejch nemocnic. Nevim, jak je to v ostatnich vetsich mestech, ale vim, ze jsem tenkrat nekde cetla, ze pokud nejdes rodit do prahy, registrovat se nemusis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
3.4.22 14:05

@PastikaJatrova jo a do Prahy nechci sice tam rodila kamarádka u apolinare a přístup si chvalila ale stejně ty horovice se mi zdají takové intimnejsi mají krásné pokoje takže bych moc rada tam už se těším jak bude pan Klán koukat ten mi minule řekl ze otěhotnění moc šanci nedává taky jsem odchazela s brekem :mrgreen: sice vím ze si to pamatovat nebude ale k tak si rejpnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.4.22 18:52

@Anikaa02 tak me tenkrat bylo receno, ze na ovu to nevypada (byla jsem cca 18dc a ovulovala jsem bezne 20dc) a ze 1 vajecnik skoro nefunguje. A za 3 tydny pozitivni tehotenskej test :mrgreen: proste jsem na tom utz byla jen moc brzo :mrgreen:
No jako asi takhle… ty porodni pokoje jsou fakt pecka. Koupelna uzasna. Ale na tom sestinedeli uz to tak hezky neni. Ale to preci neva. Jde tam o tu lekarskou peci a proste vim, ze diky primari Teslikovi je tam o maminky dobre postarano. O miminka samozrejme taky, ale ty uz nespadaj pod nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
4.4.22 06:26

Tak já dnes takto 😯 😊 vůbec jsem tomu tento měsíc nevěřila, minuly měsíc biochemko a teď jsem ani nezaznamenala ovulku, takže jsem myslela ze neproběhla 🙈 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
4.4.22 06:42

@PastikaJatrova přesně tak ta pece je základ :srdce: a to mě překvapuje na tom pooperacnim byli sestry super ale jak říkáš to patří pod Teslika takže to bude nejspíš tím :nevim: jako je to ale na prd ženská je po porodu vypleskana pravé na tom sestinedeli by to přece měli chápat… a jak dlouho si v porodnici byla? Vím ze sk měla ten komplikovaný porod takže asi déle viď?

@Kolicek2020 no nekecej obrovská gratulace :srdce: ať sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
4.4.22 07:26

@Anikaa02 děkuji 😊 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...