Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4326
15.3.22 20:31

@PastikaJatrova když on vstává v 6 a já pěkné na 9 :lol: :lol: :lol: a navíc teda musím se přiznat ze nejsem úplně příznivcem ranního sex no nic dneska večer a zítra třeba až prijedeme z práce něco mu tam ztrát musí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
15.3.22 20:36

@PastikaJatrova no i když ráno by to bylo asi ideální uvidíme jak to dnes bude vypadat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.3.22 23:30

@Anikaa02 ja rano taky neeee :lol: ale ver mi, ze uz se pomalu zacinam ucit i stojky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: clovek nejaky obeti prinest musi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.22 23:37

@Anikaa02 Ještě úplně pozitivní není, teď bych se snažila víc dnů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.22 23:42

@PastikaJatrova Já myslím že v takovém případě tělo spíš ovulaci rovnou vypne aby zabránilo otěhotnění v době kdy je v „nebezpečí“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.3.22 23:43
@Qinn píše:
@Anikaa02 Ještě úplně pozitivní není, teď bych se snažila víc dnů :cert:

Ja teda ovu test nikdy nedelala, ale testovaci carku ma silnejsi, nez kontrolni :think: nebo na to koukam nejak spatne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.3.22 23:45

@Qinn no ale v takovym pripade se neda mluvit o zpozdeni, kdyz nedojde k ovulaci :think: jako bavime se obe o tom samym, ale kazda na to asi kouka z jinyho uhlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.22 23:49

@PastikaJatrova Nene, kontrolní čárka je ta na fialové straně, mám doma stejně testy, ale teď jsem koukala že Anika mívala hodně slabou čárku dřív, nedošlo mi že to byla ona, tak to je tahle krásná :palec:

Ke zpoždění MS v anovulačním cyklu jsem myslela, jestli jsi předtím reagovala na to zpoždění MS při stresu, já to tak pochopila aspoň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
16.3.22 06:34

@PastikaJatrova stojky jsem zkoušela už taky taková nejobvyklejší babska rada :lol: ale manžel včera říkal ze chce mít sex každý den tak ho bude mít dneska taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
16.3.22 06:37

@Qinn no prubneme to ještě dneska a zítra už si dáme pauzu

Testovací je ta dole a kontrolní je ta nahoře u toho fialového a já měla tu u fialového vždycky silnější než tu dole a teď se mi to otočilo tak snad je to trefa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
16.3.22 08:07

@Anikaa02 @Qinn testovaci je ta bliz k tomu, co se namoci do moci, ne? :) je to nakresleny i na tom navodu… nebo jak to teda je? :mrgreen: za me mas proste testovaci tu silnejsi, nez tu kontrolni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
16.3.22 10:29

@PastikaJatrova Jojo já jsem teda v práci takže ještě kouknu na obal ale u toho fialového by měla být kontrolní a testovací u toho co se namáčí :lol:

I když se podívám na ty testy co jsem měla před tím v porovnání s tímhle tak by to odpovídalo, tak snad včera jsme na to skočili den před tím taky… dneska ještě jednou a potom si dám aspon 4 dny pauzu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
16.3.22 12:42

@Anikaa02 drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
17.3.22 14:17

Ahoooj holky jak se mate? Nejake novinky?

Mě dneska vyletela teplota na 36,8 takže už mám po ovulaci a furt mě trochu bolí břicho tak asi ještě dneska svedu muže (včera to nějak nevyšlo) :mrgreen: :mrgreen: a teď mě čeká měření a čekání na (snad ne) MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.3.22 16:31

@Anikaa02 Já to dneska dostala. LF byla 20 dnů, už jsem se chtěla radovat ze to konečně vyšlo, tak zase nic 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí