Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
10.3.22 20:27

@Anikaa02 tak urcite :mrgreen: ale jako muzu ti zase na druhou stranu rict, ze neznam nikoho v mym okoli, jehoz dite by od miminka bylo takovej nespavec, jako ten nas demon. Si vzpominam, jak jsem se v porodnici rozplyvala, ze moje dite jako jediny vubec nebreci a furt spi. Dekovala jsem Bohu, ze nam nadelil takovyho andilka :cert: az jedna sestra mi rekla: nezvykejte si, doma se to zmeni :pocitac: chtela bych mit aspon polovinu jeho energie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
11.3.22 08:40

@PastikaJatrova Jako takhle jestli bude po mě tak jsem klidu… mamka říkala že jsme byly se segrou fakt mega hodný… jestli bude po manželovi tak ti říkám že se zblázním tchýně mi vyprávěla že když byl miminko tak třeba týden nespal že byl prostě co hodinu vzhůru a řval a řval a řval… ta z něj chudák byla uplně vyřízená… takže se budu modlit aby bylo aspon první jako já aby se nám pak do toho druhého vůbec chtělo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo takže v porodnici to bylo ticho před bouří jo?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
11.3.22 12:21

@Anikaa02 ja i pritel jsme byli hodny. A stejne mame demona :mrgreen:

V porodnici ani nepipnul. Jeho pravou tvar ukazal az doma :mrgreen: jako on nikdy moc neplakal, ale nechce proste spat. Vzdycky jsem si rikala, ze to dozeneme oba pres den. Ani nahodou! Ale ted uz jako pres noc spi, i kdyz se treba kolem 2:00 prestehuje do postele k nam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
11.3.22 12:39

@PastikaJatrova Sakra :mrgreen: ale víš co se říká naděje umírá poslední :mrgreen: :mrgreen:

Takže nespí? V kolik ti tak chodí spát a v kolik vstává? Já si ted říkám.. kdyby ty děti věděli že až budou chodit do práce nebude to taková prča a spali ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
11.3.22 13:29

@Anikaa02 pres den ho uspim kolem 12:00 a tak po hodce a pul ho budim. Kdybych ho nevzbudila, tak mam nocni :mrgreen: a kdyby spat nesel, tak do vecera nevydrzi. I kdyz se mi jednou stalo, ze pres den neusnul a ve 22:00 mi jeste skakal po hlave. Jinak vecer usina kolem 21:15, vnoci se teda minimalne 1× vzbudi a spi do cca 7:00. Jak se bude menit cas, tak z toho mam vzdycky hruzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
11.3.22 15:16

@PastikaJatrova Ale tak to už docela jde, hlavně že ti dá aspon chvilku přes den to je super :) kámošce spí malá v ani ne roce přes den sotva 10 minut takže masakr :/

Člověk si podle mě potřebuje aspon přes den trochu odfrknout, poklidit udělat jídlo něbo tak :)

PS: já mám ovulační test furt negativní a graf furt nuda… a už mě to nebaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
11.3.22 16:18

@Anikaa02 pres ten den ta hodka a pul hrozne utece. Hlavne je to jedina chvilka, kdy se muzu v klidu najist, takze minimalne 45 minut mi zabere, nez se najim :mrgreen:
Ja jsem nikdy ovulacni testy nedelala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
12.3.22 19:00

@PastikaJatrova jo to se nedivím ze se hodlá a půl zda jak nic :)
No já je dělala jednou to vyšel dva dny po sobě luxusně pozitivní a minuly měsíc od 10dc nic a tenhle měsíc od 10dc taky furt nic tak uvidíme kdy přijde ovulace 13dc teplota dole, hlen nikde, bolesti taky nikde 8o :nevim: ale zase co jsem koukala donekonečna skupiny tak tam mají holky ovulaci klidně až 30dc takže ještě pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
12.3.22 21:38

@Anikaa02 spadla nam doma wifina, tak snad ti nebudu odpovidat 2× na to samy :mrgreen: ja pri 1.tehu ovulovala az 27dc a bezne jsem ovulovala do 22dc, takze mozny je vsechno :mrgreen:
Jinak zatim nejak nemerim. Merila jsem 1×, pak jsem 2× zapomnela (i kdyz je teplomer na stolku) a zitra mam v planu spat dyl. Pritel prej vstane s malym, ale ja mam do ovu jeste casu dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 09:34

@PastikaJatrova no jako musím říct ze mě docela vyhovoval ten minuly měsíc ovulace hned v týdnu po MS takový krátký člověk se ani nestihl vzpamatovat ale jinak ji většinou mívám kolem 14DC což dneska ale podle mě bude tenhle měsíc ještě trochu dyl teplota furt 36,5 a výtok spis takový mléčný… tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.3.22 11:08

@Anikaa02 ja uz snad od zitra budu merit. A pokusim se fakt poctive, protoze si chci naordinovat ten Duphaston az po ovulaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 13:07

@PastikaJatrova nooo tak jsem na tebe zvědavá jak na tom budeš… já jsem si ještě nevyzvedla ty prášky co mi oredepsala doktorka moc se mi do toho nechce :think:

Jinak dneska je venku krásné vyrazíte někam? My byli včera na Ještedu fotit kalendář na příští rok ale jen tak bych tam asi už nejela celkem nuda místo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.3.22 13:10

@Anikaa02 asi pujdeme jen tady doma kolem na prochajdu. A na nakup musime. Dopolko jsem to nestihala kvuli vareni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 13:10

@Qinn Ahoj co ty nějaké novinky? Neblíží se ti testování? A stejně tak holkam @Muu_1990 a @Elíseček ? :srdce: :srdce: :srdce: holky chce to něco pozitivního :)

Příspěvek upraven 13.03.22 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 13:12

@PastikaJatrova my jsme snídani až v 10:30 :mrgreen: takže jsem ještě nic nevarila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí