Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
9.3.22 19:10

@PastikaJatrova nevím někdo si hrozné chválí tu mezi dietu na tu ale zase spoustu lidi nadává nevím je toho tolik a na nic míč se nedá spolehnout manželovi fungovala když fakt pravidelně jedl po 3 hodinách ale to se ani při práci nedá někdy mas schůzku někdy někam jedes někdy si to jídlo nemůžeš ohřát a co začal jist zase tak všelijak tak to všechno nabral zpátky :nevim: :nevim: jediné by člověk fakt musel cvičit jak mourovatej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
9.3.22 19:38

@Anikaa02 @PastikaJatrova děkuji vám za slova podpory. Beru nějaké vitaminy na podporu těhotenství + listovku. V září mám kontrolu na gynde a když se do té doby nepovede, tak už bych rada, aby se to začalo řešit i jinak, zatím to ještě nechám. Důležité je se asi uklidnit a dal věřit 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
9.3.22 20:28

@Anikaa02 kazdej vecer padnu do pelechu naprosto vystavena. Takze fyzicky unavena jsem… kdyz mi bylo 20, tak jsem jednou nechtene zhubla tak, ze jsem si rikala, ze jeste 2kg a budu to resit s doktorem… co ja bych ted za to dala, kdybych hubla nechtene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
9.3.22 20:30

@Kolicek2020 v tyhle skupine se musime uklidnit vsechny a nemyslet na to… :think: :mrgreen: :mrgreen: opak je ale pravdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
9.3.22 21:10

@PastikaJatrova to mi povidej když si vzpomenu ze jsem si vždycky říkala jak je to hrozny ze furt jim a nepribiram ze se ty holky co přibírají mají ze jim závidím prsa :lol: no jako prsa teď dobrý ale co ten pupek k tomu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
9.3.22 21:12

@Kolicek2020 přesně tak mě třeba na ten psychicky klid pomohlo měření BT cítím se ze to mám víc pod kontrolou a tak zbytečně netestuju a nestresuji se + piju hodně bylinkove čaje abych měla pocit ze delam něco pro tělo :)

Jednou to vyjít musí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
9.3.22 21:53

@Anikaa02 no jenze ja prsa mela i kdyz jsem byla hubena :oops: takze ted je to masakr. Doufala jsem, ze po kojeni se budou aspon vykojeny. Ne! Z krasnejch pevnejch Decek mam obyc eFka 8o pritel je nadsenej, ale ja jsem nestastna. Cokoliv na sebe obliknu, tak v tom vypadam jak ve stanu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
9.3.22 22:06

@PastikaJatrova efka! Tak to je mazec ze ti zůstali takhle velké to se pak ani nedivím ze té bolí občas ta zadá to musí bejt docela nápor na pater… já bych chtěla po dětech prsa nová protože jestli dopadnu jako moje mamka tak je budu mit strašně vytahana a to nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.3.22 22:48

Ahoj holky
Snažíme se s partnerem o mimčo od 03/21 a stále marně
Teď má zpoždění 8 den dva dny na zpět jsem mírně krvácela dalo by se to pojmout i jako špinění
Předchozí dny testy duch a teď nic
Příšerná bolest v kříži tvrdnutí podbřišku citlivost prsou a kovová chuť v ústech
Nemáte tu někdo něco podobné zažité? Díky za info a přeji hezky večer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
9.3.22 23:08

@Anikaa02 pokud se mi po druhym mimcu povede zhubnout, tak na nejakou plastiku pujdu urcite. Je mi to fakt neprijemny. Takovy jakoby sprosty :mrgreen: nevim, jak to mam nazvat. Jakoby nebyly proste moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
10.3.22 07:12

@Blahníková za mě bohužel, zkusila bych test jestli si měla před par dny ducha už by to měla být poradna čárka a nebo si zajdi na krev a budeš vědět na 100% ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
10.3.22 07:13

@PastikaJatrova ale zas jestli jsou pevný tak je to dobrý ty výkonem jsou horší na druhou stranu ta velikost by mě asi zabila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.3.22 07:44

@Anikaa02 no jako takhle… na to, ze kojily a maj takovou velikost, tak docela dobry. Ale samozrejme gravitace je gravitace :D proste prirozeny velky prsa :mrgreen: ale jak rikam, je mi to protivny. Ani podprsenku nemuzu sehnat takovou, aby nevypadala babkoidne 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
10.3.22 10:02

@PastikaJatrova Nooo jako na takovou velikost se nedivím, ale zase pořád lepší než věšáky :)

Jinak jsem včera začala dělat ovulační testy testy takže včera negativní, uvidíme dnes… ale graf je tak jako uplně mega v klidu, až je nuda :D a je pravda ze merim o hodinu dřív aby mi to tak nehopsalo jako minuly měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.3.22 10:04

@Anikaa02 ja dneska merila tenhle cyklus poprve. Mam 36,6,takze taky nuda :mrgreen:
Hele ja snad radsi ty vesaky, ktery by se jen doplnily. Ale tohle se bude muset nejak obrezat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí