Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
3.3.22 15:29

Ahojda cholky mám dotaz kdy mám začít dělat ovulacni testy?? Jsme dneska 9DC :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.22 18:07

@PastikaJatrova Ou, tak to fakt není moc dobrý 8o Jako jo, může to být stres, i námaha… co hormony? Nemáš třeba nějakého nadbytek/nedostatek? Nebo jestli to nemůže souviset třeba s tou endometriózou mě napadlo :think:

Chápu to, já žádné problémy nemám, takže nějaký náš rok a čtvrt vůbec nevidím jako důvod jít na kliniku, ale nebyla jsem v situaci jako ty. Osobně bych se snažila řešit to nejdřív bez rizik a NÚ dokud nějaké možnosti jsou, ale tohle máme každý nastavené jinak :kytka:

Že jsi protivná se fakt nedivím, já kolikrát taky, už je to fakt o nervy to dojíždění a všechno okolo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.22 18:11

@Muu_1990 Záleží jak máš dlouhý cyklus, ovulační testy jsou stejně jen doplněk. Já mám cyklus cca 28 dnů, ovulaci mívám 11DC (fakt ne 14DC dle nesmyslných tabulek a návodů k ovulačním testům), tento cyklus byla ale už 8DC dle grafu, když jsem testy dělala, začala jsem ve chvíli, kdy se začal měnit hlen na plodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
3.3.22 18:40

@Qinn ty jo když já hlen sledovala a někdy ho mám někdy ne… :think: já prave bych chtěla začít testy dělat cca zítra tak jestli to není brzo nebo pozdě :P já prave mám cykly 28dni ale teď naposledy jsem měla zpoždění 6dni tak nevím jak to počítat vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
3.3.22 20:21

@PastikaJatrova holka tak já nevím jestli ti gratulovat ze všechno vypada dobře a nebo spis ne tohle je mazec…

A ten duphaston děla co?

To pomůže případně udržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
3.3.22 20:22

@Muu_1990 já ho minule začala dělat 10dc a už bylo pozdě :lol: ale měla jsem extra krátký cyklus asi 20 dnů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
3.3.22 20:24

@PastikaJatrova jinak já teď ještě zkouším ten estrogen snížit přirozené jídlem… tak mě napadlo jestli třeba nemůžeš mít víc například progesteronu nebo tak? Ale zase na to by přišel z krevních testu…

A MS mas normální nebo hodně/málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.3.22 11:55

@Anikaa02 MS mam prvni 2 dny strasne moc. To se mi ani nechce chodit ven, protoze je to fakt neprijemny. Kazdou chvili nekde flek. A pak uz je to tak 3 dny pohodicka a potom treba den dva spineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.3.22 11:57

@Qinn podle ty krve je v poradku i ta endometrioza. Ze se to prej da poznat podle nejakejch markru. Mela bych to vsechno vypustit a nemyslet na to. Ale nejde mi to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.3.22 11:58

@Anikaa02 jo a ten duphaston je progesteron, kterej jsem si nechala napsat kvuli tomu spineni. Mel by zabranit menstruaci nebo tomu spineni. Ja spinim od ovu temer furt. Uvidime, jestli to k necemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
4.3.22 20:44

@PastikaJatrova hele mě tak napadlo moje segra psala jednomu klukovinu na KG co se zábava výživou a doporučil mi co jist a nejíst atd + co doplnit nechceš třeba zkusit ještě nějakou takovou alternativu? Netvrdím ze to pomáhá teprve týden to dodržují ale proč to nezkusit :nevim:

To spineni je proste záhada přeci se ti ta krev musí někde tvořit to nemůže být OK ( jako nechci strašit ale je to fakt extrémně zvláštní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.3.22 21:01

@Anikaa02 zvlastni to je, ale na ultrazvuku proste nic a odbery taky ok.

Hele co se tyka jidla, muze ti to pripadat jako vymluva, ale ja jsem rada, ze se stihnu najist pres den, natoz abych kazdymu varila neco jinyho. S tim ditetem se obycejny veci stavaj skoro nemoznymi… nemam proste cas o jidle premyslet. Proto taky furt pribiram :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
4.3.22 21:21

@PastikaJatrova no moc mě to nepřekvapuje vidím to u kamarádky která si dá kafe které pije cele dopoledne potom udělá jídlo detem sni co zbylo a večeři podle mě až když jdou všichni spát což je brutální 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.3.22 22:28

@Muu_1990 Vždycky lepší začít radši dřív no  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.3.22 22:30

@PastikaJatrova To se lehko řekne a udělá, nemyslet na to no :roll: