Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
1.3.22 19:45

@PastikaJatrova tak se domluvíme ty neber a já budu a uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
1.3.22 19:47

@El8 ahoj buď si udělej test teď a nebo počkej do vynecháme MS… nikdo do tebe bohužel nevidí

Kdy byla poslední ovulace víš? Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El8
191
1.3.22 19:54

@Anikaa02 no necháváme volný průběh dva roky + k tomu se rok a půl snažíme… dohromady tedy nechráněný sex už 3,5 roku….
Ovulace byla někdy 16-19.únor… Tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
1.3.22 20:20

@El8 podle ceho zjistujes, kdy byla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
1.3.22 20:28

@El8 Ahojda brzo na test muže byt ale i nemusí… je otázka zda mas nějak prokazanou ovulaci a od toho se pak odvíjí zda je na test brzy nebo už by něco mohl ukázat… příznaky které popisuješ muže byt ovulace muže byt tehu… nikdo z nas nemá rentgenové oči ;) buď vydržet a nebo testovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El8
191
1.3.22 20:43

@PastikaJatrova spoustu měsíců jsem testovala a vycházelo vždy 17. Den cyklu… Potvrzené i ultrazvukem. Mívám po porodu i bolesti v břiše větší, než při MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.3.22 08:48

@El8 no kazdopadne na priznaky je brzo. Pozitri udelej test, to uz by melo byt neco videt, pokud ovulace byla jak rikas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.3.22 12:05

@Anikaa02 tak uz spinim. Jsem teprve 8dpo. Achjo :,( ani mi tak nejde o tehotenstvi jako o to, ze mam kratkou LF a podle doktora to nevadi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
2.3.22 12:52

@PastikaJatrova A teplota furt nahoře? Nemůže to být to zahnizdování? Třeba to ještě není ztraceno :srdce:

No tak to nevím, ale všude jsem četla že právě krátká LF může být problematická protože vajíčko se právě nestihne uchytit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.3.22 13:32

@Anikaa02 klesla asi o 0.1 stupne, takze to jeste neberu jako velkej pokles. Kdyz jsem to rikala doktorovi, ze mam pocit, ze LF mam 8-9 dni, ze se mi to zda malo, tak mi rekl, ze je to v pohode. Pri prvnim tehu jsek LF mela 12 dni. Ja si nemyslim, ze by to bylo nidacni. Vypada to totiz uplne stejne, jako vzdycky. Pri tom nidacnim bych cekala nejakou zmenu. Treba ze to bude ruzovy, bude toho vic/min… ale ne, ze by to bylo stejny jako vzdycky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
2.3.22 14:34

@PastikaJatrova No těžko říct jak to funguje já jsem si myslela že ta LF by měla být právě kolem 12 - 16 dnů, protože po 10 dnech by teprve mělo zanikat žluté telísko v případě že nedojde k otěhotnění… zkusila bych mrknout co k tomu tady holky dávají viděla jsem víc diskuzí

zkus neztrácet naději dokud červená fakt nepřijde moc držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.3.22 18:45

@Anikaa02 me uz to ale fakt se.re. kdyby se proste nedarilo a vsechno ostatni bylo v pohode, tak nereknu. Vysledky jsou vzdycky v poradku, tak proc furt spineni? Doktor me vysetril jak nejlip mohl. Preci nepujdu do CARu jen kvuli spineni :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.3.22 08:30

@Anikaa02 takze asi takhle… podle krve vsechno v poradku. Poprosila jsem o duphaston, protoze LF mam jen 9 dni. Nicmene ho mam brat od 16dc, ale ja ovuluju nejdriv 18dc. Zoufalej clovek dela zoufaly ciny, takze ja ho proste zacnu brat az po ovulaci.

Praskla mi kuze na palci, tak jsem hledala a hledala a nasla, ze muzu mit nedostatek vitaminu B. Coz prej souvisi i s tou lutealni fazi. K tomu si koupim jeste drmek a to by bylo, aby se to nepovedlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.22 12:45

@PastikaJatrova No, jestli je tam míň než takových cca 12 dnů, tak to vadí, protože se vajíčko nestihne zahnízdit a udržet za tak krátkou dobu, chce to protáhnout LF, což zvládnou úplně v klidu i bylinky. A to špinění, tak tam záleží jak se přesně projevuje, jak vypadá, jak dlouho trvá, kdy se objevuje… od toho se pak odvíjí jestli je to v pořádku nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.3.22 14:22

@Qinn ono je to s tim spinenim tezky. Nekdy spinim od ovu az do MS, nekdy spinim uz pred ovu, nekdy to na par dni prestane, jednou je to strasne moc, pak zase jen malinko… utz a krev v poradku, ale rikam si, jestli to nemuze bejt stresem (posledni dobou jsem na vsechny furt protivna), malyho furt zvedam a taham (vazi pres 12kg, unavena furt jsem… zkusim ted 3 mesice s duphacem a vitaminy, pak 3 mesice bez duphace s vitaminy a pak to zacnu resit uz asi pres CAR nebo uz nevim, co bych mela delat. Uz se snazime 3/4 roku. Kdybych nespinila a lf byla v pohode, tak to tak nehrotim. Chapes me, vid? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí