Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
4.3.22 22:30

@Anikaa02 presne tak no… dohanim to proste vecer. A kdyz mam na jidlo cas pres den, kdyz treba malej spi, tak se proste prezeru, at uz je to salat a nebo knedlo vepro zelo. A mezi tim uzobavam, co malymu „upadne“ :mrgreen: do toho 3 ledovy kafe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aspon cistou vodu jsem se naucila pit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.3.22 22:37

@Qinn jako ja vim, ze jednou to miminko prijde. Jako kazdy z nas tady, jak si pisem. Nekomu se povede driv, nekomu pozdeji, ale verim, ze se dockame vsechny. Jen me proste mrzi, ze se s kazdym mesicem prodluzuje u me ten vekovej rozdil mezi detmi. Ja nechtela podcenit toho cisare, takze jsem chtela dodrzet minimalne ten rok po porodu, nez jsme se zacli snazit o druhy. Vim, jaky to je, mit sourozence vekove blizko. Chtela jsem se zamerit myslenkama na to, ze bysme v lete mohli nekam k mori, ale kdyz vidim ted co se zase deje ve svete, tak je mi z toho akorat tak na bliti a jistota, ze se k tomu mori konecne dostanem, fakt neni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.3.22 10:26

@PastikaJatrova no to je ake proste pruser holka 8) jenže co s tím s tím nic nenadelas minimálně dokud malý nebude chodit do školky a to než náhrdelník na normální režim bude taky mazec :?

Btw taky jsem plánovala ze letos pojedeme aspoň na 14dnu do zahraničí a vypada to ze raději zůstaneme doma jestli se situace neklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.3.22 11:24

@Anikaa02 vcera vecer me chytly zada :D ja uz fakt nemuzu :D chodim jak zlomeny prkno :D ja uz se tomu musim fakt smat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.3.22 13:36

@PastikaJatrova no holka co s tebou řekla bych ti cvičit jógu ale je mi jasný ze to asi nepůjde :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
5.3.22 14:19

Ahojda holky teď jsem si delal ovu test včera sotva viditelná druhá čárka a teď tohle… je to vůbec možné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
5.3.22 14:21

Včera takto vypadal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.3.22 14:56

@Muu_1990 hustý hustý tak sup na to dneska!  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.3.22 14:58

@Muu_1990 hele je prý to muže různé skákat mě naštěstí vždycky zesiluje takže jeden den mám stejně silné a ten druhy mám tu testovací silnější a to je ovulace… jenže já mám asi vysokou hladinu toho LH protože mám vždycky minimálně takto

Takže je možné ze mas větší skoky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
5.3.22 14:59

@Anikaa02 :hug: no už jsme hlásila muzikovi tak snad dneska to klapne… sice je v práci do půl jedenáctý …ale už říkal ze super ze stim určitě něco provedem ;) :lol: holky držte mi palce prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
5.3.22 15:01

@Anikaa02 a jak to vypadá u tebe kocko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.3.22 15:06

@Muu_1990 držím moc udělejte si příjemný večer sklenku vína a určitě to klapne :srdce:

No já jsem teď 5DC teplota od 1dne 36,6 včera malinko klesla tak jsem na to pro jistotu hupsnuli :lol: a uvidíme co bude ty prášky jsem si nevyzvedla a cítím se o hodně lépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.3.22 16:22

@Muu_1990 drzim palce i u nohou :palec: :mrgreen: chtelo by to, aby to tu aspon jedny z nas klaplo, aby nas ostatni nakazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.3.22 16:24

@Anikaa02 jednou za cas par dni nejaky cviceni zvladnu, ale pravidelne to fakt neni :mrgreen: ted jsem rada, ze si dolezu na wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.3.22 18:05

@PastikaJatrova :mrgreen: no jako je pravda ze tohle si třeba vůbec neumím představit ze nebudu stíhat nic na co jsem zvykla to bude velkej masakr jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí