Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PastikaJatrova To je pravda věšáky stačí dofouknout
ale zase jde viděla prsa od kamarádky která měla taky po dětech obrovské a byla na zmenšení a tvarování a udělali jí nádherný D, ale jako fakt nádherný… takže se máš na co těšit, fakt luxusní krásný tvar, pevný závist… ![]()
No tak mohla by přijít ovulace o víkendu to je na to nejvíc času ![]()
@Anikaa02 zeptej se kamaradky, u koho na operaci byla. Zatim sbiram jen recenze na doktory, tak abych vedela ![]()
Snazite se obden? Ne ze bych pamovala tvuj sexualni zivot, ale jen me zajima, jestli dodrzujete tohle doporuceni ![]()
@PastikaJatrova Jojo zeptám mám po plastice dvě a obě byli v Praze a myslím že dokonce na stejné klinice zjistím ![]()
No jako bylo to v plánu, ale moc se to nedá abych se přiznala, jako ne že by nás sex nebavil to vůbec, ale ob den jsme to zvládali před 7 lety, spíš tak jednou za 3 - 4 dny o víkendu klidně 2×, ale v tom týdnu ne…
@Anikaa02 No, mně na otěhotnění bylo doporučeno maso co nejvíc omezit (pokud nejde o bio bez chemických sajrajtů jako jsou hornony apod.), já ho mám naopak hodně ráda, takže omezit to je hodně těžké
a mléčné výrobky… no lidské tělo je nedokáže úplně dobře zpracovat a dost zatěžují střeva a trávení, takže by se to nemělo přehánět. Já mám ještě k tomu intoleranci na laktózu, tak aspoň tu vynechávám, ale snažím se celkově je spíš omezit, jde mi to rozhodně líp než s masem
Já teda tyhle věci neřeším, kdysi mi jeden pán pomohl nastavit ty tabulky přímo na mě, protože to vůbec nesedělo, ale spíš mě to stresovalo, třeba vlákniny jsem měla minimum a už jsem nevěděla co mám ještě sníst aby to bylo lepší a půlka toho co jsem jedla tam stejně nebyla uvedená
zkusila bych spíš nějakou nezivocisnou cestou, jestli to jde, myslím tím co tam dělá problém, ono to bude nejspíš i zdravější
@Kolicek2020 Folát listovky nebo obyč listovku? V tom je dost rozdíl, tělo ji umí přijímat a zpracovat ve formě folátu, jinak může nastat problém že si z toho nevezme nic ![]()
@Qinn Jééé vidíš já mám intoleranci taky, ale pro mě se přiznám že omezení mléčných výrobků je naprosto hrozný… protože právě naopak nejím skoro vůbec žádné maso
, je pravda že když už maso kupuje tak se snažím z bio chovů i pro takový ten pocit že to zvíře někde netrpělo… ale zase co člověk může vědět ![]()
A co jinak ty jak to jde? Jsi dlouho nenapsala, jak se máš? ![]()
@Qinn já jsem četla že právě naopak se doporučuje vypít alespoň půllitru tučného mléka denně a maso kvůli železu a dalším živinám?.. ![]()
@Anikaa02 jasne. To chapu. My jsme teda trochu zvedli frekvenci, co se snazime, ale me by to uprimne stacilo tak 1 tydne
![]()
@PastikaJatrova takže si na tom stejně jak já
jako jak říkám sex je super ale v týdnu toho má člověk plný kecky a ještě každý večer hopsat… a ještě můj manžel na to potřebuje trochu víc času takže to je minimálně na půl hodiny a já chci večer spát
![]()
@Anikaa02 a ted si predstav, ze se blizis k tomu nejlepsimu a z vedlejsiho pokoje na tebe zacne rvat dite ![]()
@Kolicek2020 píše:
@Qinn klasiku od dr.maxe
Taky mam tyhle od dr.maxe. jeste by se asi melo brat B5 pyridoxin. Me rovnou v dr. maxovi nacpala lekarnice Pregnafolin a tam by mely bejt vsechny vhodny vitaminy.
@PastikaJatrova a nebo budu teď hodně naivní a budu si říkat ze naše dítě bude furt jenom spát a vůbec nebudeme unavení a budeme mít sex furt
![]()
@Kolicek2020 Já jsem ještě svému mužů preventivně narvala selzinkplus ![]()