Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
10.3.22 10:07

@PastikaJatrova To je pravda věšáky stačí dofouknout :mrgreen: ale zase jde viděla prsa od kamarádky která měla taky po dětech obrovské a byla na zmenšení a tvarování a udělali jí nádherný D, ale jako fakt nádherný… takže se máš na co těšit, fakt luxusní krásný tvar, pevný závist… :)

No tak mohla by přijít ovulace o víkendu to je na to nejvíc času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.3.22 10:11

@Anikaa02 zeptej se kamaradky, u koho na operaci byla. Zatim sbiram jen recenze na doktory, tak abych vedela :palec:

Snazite se obden? Ne ze bych pamovala tvuj sexualni zivot, ale jen me zajima, jestli dodrzujete tohle doporuceni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
10.3.22 10:16

@PastikaJatrova Jojo zeptám mám po plastice dvě a obě byli v Praze a myslím že dokonce na stejné klinice zjistím :)

No jako bylo to v plánu, ale moc se to nedá abych se přiznala, jako ne že by nás sex nebavil to vůbec, ale ob den jsme to zvládali před 7 lety, spíš tak jednou za 3 - 4 dny o víkendu klidně 2×, ale v tom týdnu ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.3.22 10:55

@Anikaa02 No, mně na otěhotnění bylo doporučeno maso co nejvíc omezit (pokud nejde o bio bez chemických sajrajtů jako jsou hornony apod.), já ho mám naopak hodně ráda, takže omezit to je hodně těžké :think: a mléčné výrobky… no lidské tělo je nedokáže úplně dobře zpracovat a dost zatěžují střeva a trávení, takže by se to nemělo přehánět. Já mám ještě k tomu intoleranci na laktózu, tak aspoň tu vynechávám, ale snažím se celkově je spíš omezit, jde mi to rozhodně líp než s masem :mrgreen: Já teda tyhle věci neřeším, kdysi mi jeden pán pomohl nastavit ty tabulky přímo na mě, protože to vůbec nesedělo, ale spíš mě to stresovalo, třeba vlákniny jsem měla minimum a už jsem nevěděla co mám ještě sníst aby to bylo lepší a půlka toho co jsem jedla tam stejně nebyla uvedená :D zkusila bych spíš nějakou nezivocisnou cestou, jestli to jde, myslím tím co tam dělá problém, ono to bude nejspíš i zdravější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.3.22 10:56

@Kolicek2020 Folát listovky nebo obyč listovku? V tom je dost rozdíl, tělo ji umí přijímat a zpracovat ve formě folátu, jinak může nastat problém že si z toho nevezme nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
10.3.22 11:03

@Qinn Jééé vidíš já mám intoleranci taky, ale pro mě se přiznám že omezení mléčných výrobků je naprosto hrozný… protože právě naopak nejím skoro vůbec žádné maso :mrgreen: :mrgreen:, je pravda že když už maso kupuje tak se snažím z bio chovů i pro takový ten pocit že to zvíře někde netrpělo… ale zase co člověk může vědět :nevim:
A co jinak ty jak to jde? Jsi dlouho nenapsala, jak se máš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.22 11:21

@Qinn já jsem četla že právě naopak se doporučuje vypít alespoň půllitru tučného mléka denně a maso kvůli železu a dalším živinám?.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1238
10.3.22 12:28

@Anikaa02 jasne. To chapu. My jsme teda trochu zvedli frekvenci, co se snazime, ale me by to uprimne stacilo tak 1 tydne :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
10.3.22 13:00

@PastikaJatrova takže si na tom stejně jak já :mrgreen: jako jak říkám sex je super ale v týdnu toho má člověk plný kecky a ještě každý večer hopsat… a ještě můj manžel na to potřebuje trochu víc času takže to je minimálně na půl hodiny a já chci večer spát :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.3.22 17:03

@Anikaa02 a ted si predstav, ze se blizis k tomu nejlepsimu a z vedlejsiho pokoje na tebe zacne rvat dite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
10.3.22 17:09

@PastikaJatrova no to by mě zabilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
10.3.22 18:42

@Qinn klasiku od dr.maxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.3.22 19:27
@Kolicek2020 píše:
@Qinn klasiku od dr.maxe

Taky mam tyhle od dr.maxe. jeste by se asi melo brat B5 pyridoxin. Me rovnou v dr. maxovi nacpala lekarnice Pregnafolin a tam by mely bejt vsechny vhodny vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.3.22 19:29

@Anikaa02 ale ceka te to taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
10.3.22 20:20

@PastikaJatrova a nebo budu teď hodně naivní a budu si říkat ze naše dítě bude furt jenom spát a vůbec nebudeme unavení a budeme mít sex furt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Kolicek2020 Já jsem ještě svému mužů preventivně narvala selzinkplus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital