Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TerezaV95 jestli si byla nadrbkana tak je to jediné dobrý znamení
ni já dělala jenom bataty a kuře tak jsem za odměnu nic nedostala
![]()
@Anikaa02 ja prave nechci bejt zavisla na aute. Az mi dite v 18 letech rekne, ze jde parit s kamosema do centra, tak budu klidnejsi, kdyz nebude muset cestovat jooo daleko. A nebo to budu delat jako moje mama, ze si pro me ve 3 v noci dojela autem a bylo
to je jen jeden priklad. Jsem proste az moc pohodlna
taky bych radsi baracek, ale me pres tu prahu proste nejede vlak ![]()
@Qinn hele? A takhle dlouha lutealni faze je v poradku? Ja myslela, ze muze byt dlouha max 16 dni a ze pokud je delsi, muze to byt problem. Ale uprimne jsem nikdy nikde nevycetla, jaky problem ![]()
@PastikaJatrova já jsem z vesnice takže jsme jeden čas chodili pít pod most (než nám to tam obsadil jeden bezdomovec) pak jsme začali jezdit do města a to jsem covece buď jezdila sbohem nebo asi u někoho spala
ale přežila jsem takže do ty nechápu ze moji mámu netrefilo já z toho budu jednou hrozné na nervy ![]()
@Anikaa02 Děkuju
no, spíš nechci být zase zklamaná no
co u tebe, lepší se už ty problémy?
@Qinn to chápu ale co jsem koukala tak teplota vypada dobře viď?
Bylo by to super kdyby to vyšlo
No u mě dnes 15dc konečně klesla teplota takže si myslím ze bude ovulace snad už brzo
jinam změnou toho kompletně všeho cítím se dobře hlavně co se týká jídelníčku + ty doplňky atd mám radost té manžel začal brát selzinkplus aspoň preventivně a uvidim jak bude vypadat MS pokud bude slabá tak je to špatný znamení tak uvidíme no ![]()
@Anikaa02 To jo, akorát včera začala jít dolů a dneska klesla ještě víc no, čípek včera večer měknul a začal se otevírat ![]()
Tak to jsem ráda, budu držet palce ať je všechno v pořádku ![]()
@Anikaa02 ja uz to vim ted, ze diteti v ramci moznosti zabavu zakazovat fakt nebudu, ale bude to mit teda jasny pravidla. Kamoska si mohla domu chodit jak chtela a ani se nemusela hlasit
to jsem nechapala uz v puberte a ted to absolutne vubec nechapu ![]()
@Qinn je tak to mě mrzí
ale třeba ještě vyleze ale mas teda tu LF dost dlouhou to je zajímavý většinou mají spis holky krátkou co jsem koukala ![]()
@PastikaJatrova No taky ho budu snad omezovat co nejméně ale budu mít strašný strach kor jestli to bude holčička… už teď mi stačí když jde manžel jednou za půl roku na nějakou party a já se celou noc budim a poradně se nevyspim takže u dítěte si to představovat ani nechci
Holky tak u mě bych řekla ze konečně ovu test sílí a teplota dnes malinko klesla takže tak do dvou dnů bychom mohli zadelavat
![]()
@Anikaa02 Mám ji obvykle tak 16 dnů, ale když byl nějaký výkyv, stalo se mi že jsem měla LF 19 dnů a pak jsem to dostala no, to už jsem se začínala radovat že to možná konečně vyšlo a ono houby
A jako jsem ráda že ji mám delší, naopak kratší může dělat problém při uhnízdění, bylinky mi to hodně srovnaly, dřív LF kolísala třeba mezi 12 - 18dny ![]()
Budu moc držet palce ať už se konečně zadaří, je super že to vypadá tak dobře s testem, věřím že už to půjde dobře ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím po delší době, chci vám dát naději, že všechno bude dobré. Po 3/4 roce mám 2 čárky na TT testu ![]()
@Qinn no vidíš a to jsem všude četla ze LF delší jak 18 dnů a pokud je teplota nahoře znamená na 99% těhotenství tak mi řekni… já pravé myslela ze to žluté telisko zaniká kolem 12dpo a potom by hned měla přijít MS
Ale tady je proste vidět jak je každé tělo úplně jiné a je to fakt zajímavé pak se člověk nemůže divit ze tabulková léčba doktoru nemusí fungovat ![]()
@Elíseček Aaaaaaaa!!! Tak si první štastlivec tady u nás moc moc moc gratuluji
to je super zprava a jak se citis?
@Anikaa02 děkuji, bylo to složitější, protože když jsem měla dostat MS, měla jsem silnější covid, takže jsem myslela, že se MS šoupla o ty dny, kdy mi bylo nejhůře no a v sobotu po 4 dnech zpoždění jsem si ho jen tak udělala ze zajímavosti a toto tam vyběhlo. Příznaky asi bolest prsou, ale ne citlivky, ale ty „upínáky“ prsních svalů a bolest podbřišku jiná než MS, podobná, ale nejsou to křeče, spíš taková táhnoucí bolest a zatím furt přetrvává. Jinak TT sílí a zítra budu volat na gyndu ![]()
@Anikaa02 A začínají mi smrdět nějaké věci, třeba v sobotu, když jsem vařila gyros, smrdělo mi to, ale bylo to dobré a včera mi smrděly hranolky v grilovacím koření
a začíná taky takový ten žaludek na vodě a přijde mi, že mám víc hlad ![]()